Vizitator Adrian Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 la ambreiaj clasic, daca se rupe cablu, il repari pe drum (cu alt cablu). La asta hidraulic, o sa te uiti la el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 la ambreiaj clasic, daca se rupe cablu, il repari pe drum (cu alt cablu). La asta hidraulic, o sa te uiti la el sa stii ca nu am uitat ce ai zis.dar cat de repede se strica un ambreiaj hidraulic?ce se strica la el e garnitura de sus de la pompa.care se poate schimba preventiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 In afara de citatul asta, ai argumente concrete pro folosirii uleiului 'conventional' sau semi-sintetic, in detrimentul celui full sintetic? Din cate stiu eu este mult mai ok full sintetic. Te intreb serios, nu fac misto,si nici nu sunt troll... Troll in general esti, sa nu ne ascundem dupa deget :crack: Sincer sa fiu din experienta mea, uleiul sintetic e mai bun pt ca se uzeaza mai greu. Daca la stilul meu de mers am facut Motul 5100 ZEAMA dupa doar 3000 km, in alte instante cu uleiuri sintetice(personal merg pe castrol) am dus pana in 6000 de km fara sa am aceleasi simptome de ulei uzat pe care le traisem cu semi in trecut dupa mult mai putini km. Din postarea respectiva inteleg ca useru' cu pricina gaseste semi mai bun pt nevoile lui, si ce ma interesa pe mine - sinteticul se "mananca" mai repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 hardKnot: motu 5100 e un pishat. Am avut si eu pe RSV cand am pus noul motor (luasem 5100, in caz ca era fail,macar sa nu ma oftic ca am dat multi bani pe ulei). Daca tii la motorul tau,nu pui 5100... Acum am BelRay 15W-50 EXP (Semi-sintetic). As fi luat EXS (full sintetic) dar n-aveam bani atunci cand l-am schimbat. Am facut deja 2 schimburi de BelRay anu asta (15W-50) si sunt multumit de cum merge Poti incerca si tu EXS (full sintetic) ul, pt motorul tau, sa vezi cum se comporta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 da, l'am luat in considerare pt ca e laudat de multa lume.. dar am ales castrol pt ca BelRay e muuuult prea scump. Am luat Castrol Power Race 15-50(foarte buna vascozitate) cu aprox 200 de lei 4L.. pe cand BelRay full sintetic era undeva pe la 270 de lei in cea mai ieftina sursa. Daca se mai ieftineste sau prind vreo oferta, o sa'l incerc. Sincer ma inteleg cu castrol si la pret(nu e nici moka, nici nu te "usuca") si la performante... atat pt motor, cat si pt masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 (editat) Bel ray sintetic de 4 l e cam 190 de lei pe majoritatea magazinelor online. De exemplu http://www.moto24.ro/marci/bel-ray/pagina-all.html Și eu următorul schimb vreau sa îl fac cu bel ray sintetic 10-40 Editat Septembrie 25, 2013 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 Bel ray sintetic de 4 l e cam 190 de lei pe majoritatea magazinelor online. Belray ii zice la EXP Sintetic (iar multi confunda asta cu full sintetic). EXS ul este Full sintetic. Daca ai gasit undeva EXS la 190 ron 4L, by all means, TELL US! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 My bad. Și eu am fost confuzat de exp sintetic și exs. Cautam și exs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 nu e BelRay sau nu e full sintetic ala la 190, crede-ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 Chiar. Ce tip ulei îmi recomandați pt un sv650s din 1999 cu 46000 km?! . În carte zice 10w 40 dar ce marca?! Semisintetic sau sintetic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 a mea are aproape 60.000. Merge bine pe ambele, doar ca sintetic pare sa tina mai mult pana incepe sa se simta ciudat cutia. Sa stii ca am pus 10w40 pana am decis sa incerc 15w50 si am fost placut impresionat.. se subtiaza mai greu la caldurile alea cand sunt 40 de grade afara. Acum pe racoare dimineata nu are absolut nicio problema. Daca mergi pe ieftin(<60 lei/L), NU lua motul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 Ma gândeam la bel-ray exs 10w50 a pus careva?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 LIKE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 Vreau sa pun ghidon in locul semighidoanelor. Sa inalt si indrept putin pozitia de pilotat. Cea mai simpla solutie e jug superior de sv650n, ghidon si ce mai trebuie? Furtun frana fata mai lung, cablu de ambreiaj si de acceleratie mai lung? Altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 Vreau sa pun ghidon in locul semighidoanelor. Sa inalt si indrept putin pozitia de pilotat. Cea mai simpla solutie e jug superior de sv650n, ghidon si ce mai trebuie? Furtun frana fata mai lung, cablu de ambreiaj si de acceleratie mai lung? Altceva? Suportul de ghidon Mai simplu, in functie de cat de mult vrei sa ridici pozitia, poti incerca cu semighidoane inaltate. Sunt unele ale caror mansoane vin destul de mult deasupra jugului. Ceva in genul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piff Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 parere: arata dubios rau semighidoanele inaltate. eu mi-as pune un ghidon mai lat ,de enduro... a facut cineva asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 parere: arata dubios rau semighidoanele inaltate. eu mi-as pune un ghidon mai lat ,de enduro... a facut cineva asta? au facut chestia asta multi.... eu am avut furca originala ( a fost S si al meu ) cu ghidon enduro. Acum am alta furca tot cu ghidon enduro. La ambele variante am gaurit jugul pentru prinderile de ghidon . Nu va speriati de gauri.... jugul de N e tot cu gauri. Am adaptat unui amic o furca de kawasaki zxr pe un cbr...tot cu ghidon enduro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 Cap0ne, sa moara Franta, zici ca e chopper cu Z-bars I like choppers Alea foarte inalte da, sunt cam dubioase. Dar am vazut cu semighidoane ca cele din prima poza si era foarte ok. Acum, cum ziceam, depinde cat se doreste inaltat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 Salut baieti. De unde cumpar si eu un cablu de ambreiaj la un pret omenesc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemaN46 Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 Salut, stie cineva ce dimensiuni are ghidonul standard de Sv 650n 2003+? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemaN46 Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 am deja N doar vreau sa schimb ghidonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 am deja N doar vreau sa schimb ghidonul. S-a strambat ghidonul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemaN46 Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Nu stiu exact ce e stranb dar cert este ca atunci daca i-au max stanga ating cu pumnul de rezervor iar in max dreapta ramane putin spatiu intre rezervor si mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piff Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 nou? pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate