pepsi Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 incep sa cedez psihic....motorul meu a suferit a 3-a tranta anul asta....am urgent nevoie de utmatoarele piese: - suportul scaritei stanga, la pilot - 2 buc. de oglinzi Cat mai ieftin ca is in faliment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 Aoleu iarasi . Sper sa gasesti usor piesele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 in cazul in care va deranjeaza intrebarea mea imi cer scuze , vreau sa stiu si eu consumul SV in oras, extra urban mixt etc ! va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 Extra urban, daca mergi mai linistit asa (110-120) undev ala 4.3%. Intr-un oras ca bucurestiul nu prea stiu, inca nu am incercat. La mine in oras e undeva in jurul 6-7, iar mixt cam in jur de 5. desigur valorile difera in functie de stilul de mers. Eu sunt foarte calm din fire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 undeva de la 4.3 in sus inafara..mers batraneste...in oras in jur de 5 asta in fct si de stilul de mers,conteaza f mult....oricum,per total consumul e super cel putin la cele pe injectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristianMotoRider Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 salut ati vazut accidentul din timisoara?din cate am vazut si cred ca bine am vazut,motocicleta galbena era un sv naked 2003-.nu stiti era si forumist baiatu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Am vazut si yo, dar la cat de praf era, ma gandeam ca=i un Hornet, cu toate ca toba imi parea extrem de cunoscuta. Nu cred, ca intra pe forum. Oricum nasol accident. Yo am fost in delegatie miercuri, la Turda si m-am dus pe moto. Cum ma duceam yo linistit, inpasu meu, inainte de a urca ultimul deal spre Tg. Mures, pe o linie dreapta, in timp ce depaseam o dubita, m-am trezit in fata cu farurile caracterisitice ale unui R1, tin sa va zic ca aproape am inghetat; parca a aparut din neant... noroc ca deja eram in paralel cu duba si cu un pic de acceleratie am trecut in fata ei pe sensu meu de mers, in secunda 2 R1le trecea de mine. NU pot spune decat ca unii au mare curaj sa mearga asa de tare pe drumurile noastre. Yo sunt din ce in ce mai aproape de a-mi cumpara o caprita (enduroaica mica), mai bine o iau in freza pe barba mea prin padure decat ca un simplu conducator moto pe drumu public. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 (editat) incep sa cedez psihic....motorul meu a suferit a 3-a tranta anul asta....am urgent nevoie de utmatoarele piese: - suportul scaritei stanga, la pilot - 2 buc. de oglinzi Cat mai ieftin ca is in faliment suportul ala cred ca il am eu, pastrat de la ultima (sau penultima?) tranta, prin 2007... de fapt asteapta pana dupa-amiaza / seara, sa ajung acasa si sa-l vad exact, s-ar putea sa fie de pe partea cealalta si e un pic indoit; cred ca ar putea fi utilizabil, da un PM cu nr tel si ne auzim azi mai tarziu. LE: si cu asta am sarbatorit cel de-al 300-lea post pe forum Extra urban, daca mergi mai linistit asa (110-120) undev ala 4.3%. Intr-un oras ca bucurestiul nu prea stiu, inca nu am incercat. La mine in oras e undeva in jurul 6-7, iar mixt cam in jur de 5. desigur valorile difera in functie de stilul de mers. Eu sunt foarte calm din fire chiar ca esti calm... eu dupa 180km de la plin ochi am deja becul sclipitor, pe la 200 si un pic becul sta aprins permanent... Editat Aprilie 27, 2009 de jonlup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 (editat) Eu am testat...cu 16l am facut 300km, dintre care 117-autostrada si 183km pe drum liber national sau european. Viteza a fost 130-160 km/h in afara si 60km/h in localitati. Concluzie : am consum beton Editat Aprilie 27, 2009 de Redpik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Sunt calm, mai ales ca sutn la inceput evenimente sunt multe si merg usurel. la mine incepe sa clipeasca becul dupa 300 si ceva de km. (si ceva ala e undeva pana in 15 asa) . Ca tot se apropie Sighisoara la cei care eram atunci s-au mai adunat? au mai scazut? cum mai sta treaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 din ce vad, chiar aveti consum beton... s-ar parea ca am o problema, de consuma asa mult... in toamna am schimbat bujii si am sincronizat carburatoarele, dar nu am observat nici o diferenta la consum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 (editat) Stai sa ne intelegem. eu am scos consumul ala fara sa trec de 100-110. si asta in treapta a 6-a. apoi carburile mele sunt limitate si nu baga mai multa benzina oricat as trage eu de manson. Apoi, prin oras daca merg in treptele inferioare si merg mai turat sare consumu binisor. Editat Aprilie 27, 2009 de radu86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Ca tot se apropie Sighisoara la cei care eram atunci s-au mai adunat? au mai scazut? cum mai sta treaba? din pacate eu trebuie sa spun pas...sincer , imi pare rau, dar chiar nu am cum..oricat as vrea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 eu cu un rezervor plin ochi am facut 320 km si cred ca as mai fi avut benzina pentru inca 10-15 kmviteza maxima 130, majoritatea drumului 120 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 @dihania: sorry to hear that . Nu stiu ce sa mai zic in rest . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 ma simt nevoit sa anunt ca au aparut alte planuri mai atractive pentru weekendul respectiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 eu cu un rezervor plin ochi am facut 320 km si cred ca as mai fi avut benzina pentru inca 10-15 kmviteza maxima 130, majoritatea drumului 120 foarte tare! cat urci maxim in ture cu ea? eu o mai salt in 7-8 mii de ture, relativ des, poate chiar pe la 9 mii cand fug de coloana de masini, apoi si frane de motor... dar in oras, cu stat la semafoare si toate cacao...turile din trafic, cum iti iese la consum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Deci pana acu 2 care au renuntat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 I'm in. Ma tin de cuvant, sper sa nu intervina ceva. Evit sa imi fac program in acel weekend (orice ar fi). Oricum nu cred ca vor fi numai SV-uri, cel putin un prieten ar vrea sa vina si el cu vfr800, sper ca nu este vreo problema. Deci ne vedem la Sighisoara, sper sa avem parte de vreme frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 I'm in too . Sper sa fie si vremea buna . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 si eu ma duc, daca o sa am cu ce dar fac tot posibilul sa am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 (editat) si eu, neaparat. O sa incerc sa-i sun pe cei de la campingul respectiv sa aflu mai multe detalii, poate chiar sa anunt venirea noastra. Orice ar fi, eu sunt acolo, chiar singurel Dihaniaa, hai ca te iau eu pasagera, daca nu ti-i frica sa mergi cu un incepator Editat Aprilie 27, 2009 de Redpik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 A, si in cazul in care nu reusesc sa fac rost de cort pana atunci, ma cazeaza si pe mine cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristianMotoRider Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 si eu ma duc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 (editat) In alta ordine de idei, le-am dat mail sa vedem daca sunt rezervate casutele pe acolo (pentru doritori), iar pentru corturi nu cred ca e vreo limita in perioada asta . dupa 5 min ....Am vorbit cu ei si sunt in renovari . Spera ca pana pe 5-6 mai sa termine lucrarile, dupa care imi vor comunica preturile si conditiile. Cam trist. Ne putem orienta spre alt camping sau poate stie cineva o zona draguta unde ne putem face de cap cu adevarat . Langa locul nostru de intalnire mai e un camping, Aquaris...na, cred ca ne hotaram la fata locului ca "pi" net e greu. Daca fac rost de cort de 4 pers. fac o mare cinste cu locuri de dormit. Eu vin singur, cel mai probabil. Mergeti in vama joi seara ? Editat Aprilie 28, 2009 de Redpik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate