MirceaB Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 stau prost si foarte prost cel putin prin asa zisa reprezentanta UNITED MOTORS din Bucuresti. cei de acolo sunt...vai de steaua lor (nici o legatura cu echipa de fotbal ). in rest se gasesc persoane fizice care aduc piese mult mai repede ca cei din "reprezentanta" iar daca ajungi in Ungaria e cu totul altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Mie mi se pare ca astea doua seamana destul de mult Da. este firesc sa semene. Din numarul pe aprilie a revistei Motociclismo, pare sa rezulte ca sursa de inspiratie pentru Tuaregul 750 este chiar modelul 450 rally raid a lui Francisco Lopez. De altfel, se pare ca Tuaregul asta se doreste chiar o motocicleta de rally raid pentru publicul larg. Este interesanta, si dupa parerea mea vine sa acopere o lipsa pe piata tocmai in zona aceasta a adevaratelor motociclete adventure. Asta daca nu o vor burdusi cu electronica, asa cum a facut Yamaha cu ST-ul 2010... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 (editat) 750cc si 100CP,iacata ca se poate. dieselurile VW (1,9-2l) au fost "dopate" ajungand de la 67 la 170 CP , dar cu probleme mari de fiabilitate (turbina consuma ulei, scot fum si rup axele cu came "ca" pe scobitori) si costuri mari de intretinere Editat Aprilie 25, 2010 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 dieselurile VW (1,9-2l) au fost "dopate" ajungand de la 67 la 170 CP , dar cu probleme mari de fiabilitate (turbina consuma ulei, scot fum si rup axele cu came "ca" pe scobitori) si costuri mari de intretinere kawasaki gpx 750 r din 1989. asta am eu acum. 750 cmc si 104 cp. se poate de mult timp, nu de acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 kawasaki gpx 750 r din 1989. asta am eu acum. 750 cmc si 104 cp. se poate de mult timp, nu de acum. Conteaza si numarul de cilindri. Daca nu ma insel, GPX are 4 cilindri. E normal sa aiba mai multi cai putere fata de un bicilindru de aceeasi capacitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StreetFighter69 Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 Conteaza si numarul de cilindri. Daca nu ma insel, GPX are 4 cilindri. E normal sa aiba mai multi cai putere fata de un bicilindru de aceeasi capacitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 cand e anuntata lansarea oficiala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 in toamna la milano va fi prezentat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate