VladuL Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Baieti, mai ajutati-ma cu o nelamurire va rog. Daca am numar galben deci e inregistrat numai la primarie, pot sa ies din bucuresti cu el? avand in vedere ca e limitat la 45 si n-am carnet ma gandeam la varianta sa-l iau pe sus , in masina. Am vazut ca sunt multe topicuri cu excursii la mare sau munte. Adica toti au numai numere normale? Stai linistita, am fost eu de 2 ori pana la mare cu scuterul, am numar galben si nu s-a luat politia de mine. PMB nu restrictioneaza traseele mopedelor Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Baieti, mai ajutati-ma cu o nelamurire va rog. Daca am numar galben deci e inregistrat numai la primarie, pot sa ies din bucuresti cu el? avand in vedere ca e limitat la 45 si n-am carnet ma gandeam la varianta sa-l iau pe sus , in masina. Am vazut ca sunt multe topicuri cu excursii la mare sau munte. Adica toti au numai numere normale? daca vrei sa iesi din bucuresti te iau eu pasagera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 daca vrei sa iesi din bucuresti te iau eu pasagera , in situatii de gen montezi scaritele?, sau lasi fata sa stea cu picioru pe rezervor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 , in situatii de gen montezi scaritele?, sau lasi fata sa stea cu picioru pe rezervor o las sa si conduca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 o las sa si conduca , promite ca vei fi un pasager cuminte daca ii dai la fata sa conduca.... in spate se pot intampla multe asa ca tre sa fii cuminte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 , promite ca vei fi un pasager cuminte daca ii dai la fata sa conduca.... in spate se pot intampla multe asa ca tre sa fii cuminte da ma normal , sunt timid plm ....n`am atins niciodata o fata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 da ma normal , sunt timid plm ....n`am atins niciodata o fata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 da ma normal , sunt timid plm ....n`am atins niciodata o fata ... Nu ai specificat cu ce nu ai atins. Eu unul era sa ating o vaca cu oglinda dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 Baieti, mai ajutati-ma cu o nelamurire va rog. Daca am numar galben deci e inregistrat numai la primarie, pot sa ies din bucuresti cu el? avand in vedere ca e limitat la 45 si n-am carnet ma gandeam la varianta sa-l iau pe sus , in masina. Am vazut ca sunt multe topicuri cu excursii la mare sau munte. Adica toti au numai numere normale? eu am tot numar de primarie si am facut 2 iesiri interjudetene de 140 km dus 140 km intors traseul Constanta-Tandarei (jud Ialomita)...pe traseu intalneam minim 5 echipaje de Politie...nici o problema...problema este daca vrei sa iesi pe autostrada...acolo nu ai voie cu scutere de 50 cmc,asa cum spune codul rutier... mult succes si plimbari lungi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 Dezkreator cu ce viteza ai mers? Aja de curiozitate ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 Dezkreator cu ce viteza ai mers? Aja de curiozitate ) majoritatea drumului cu 70...maxim 80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 I-ai cam dat... de obicei o lasi usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papy_bm Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Stai linistita, am fost eu de 2 ori pana la mare cu scuterul, am numar galben si nu s-a luat politia de mine. PMB nu restrictioneaza traseele mopedelor Bafta! asa, de curiozitate, ce scuter ai?, ca ai reusit sa mergi cu el pana la mare, cat timp tia luat sa mergi pana acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 asa, de curiozitate, ce scuter ai?, ca ai reusit sa mergi cu el pana la mare, cat timp tia luat sa mergi pana acolo? uite-te la profilul lui ... are Aprilia Rally LC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 (editat) asa, de curiozitate, ce scuter ai?, ca ai reusit sa mergi cu el pana la mare, cat timp tia luat sa mergi pana acolo? Aprilia Rally LC 70cc polini evo 4ore. Viteza maxima 100, croaziera 80, medie 70 Bafta! gata cu offtopicul. Unde sunt fetele scuterizate? Numai 2 pe tot forumul asta? Editat Februarie 3, 2008 de VladuL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Aprilia Rally LC 70cc polini evo 4ore. Viteza maxima 100, croaziera 80, medie 70 Bafta! gata cu offtopicul. Unde sunt fetele scuterizate? Numai 2 pe tot forumul asta? hai ba vladule ca ti-am aratat azi fata motorizata...moto de 125..destul de aproape de scuter ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 (editat) hai ba vladule ca ti-am aratat azi fata motorizata...moto de 125..destul de aproape de scuter ) Pai fete motorizate am vazut multe pe forum. Care destul de aproape? Era la 10 metri de scuter fata Editat Februarie 3, 2008 de VladuL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Pai fete motorizate am vazut multe pe forum. Care destul de aproape? Era la 10 metri de scuter fata n-ai inteles ma...motoru ei de 125 e destul de aproape sa fie scuter...deci e semi fata scuterista ) ms ba cu bricheta aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n3bunu Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 hello la toata lumea! Noua pe forum. Sunt din Bucuresti si am din septembrie un flying cougar. Stiu ca nu e cine stie ce marca, dar mie imi place foarte mult. he he !! Bine ai venit!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 he he !! Bine ai venit!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 poi cam greu de crezut... dar chiar exista... am vazut 3 fete de mai multe ori... cu un aprilia sr, malaguti f12 si un piaggio cred.... (maramures-seini) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 exista si eu am vazut una in centru la noi ... in satu mare ... ieri cu un yamaha aerox 50 m-am luat dupa ea pana la un complex comercial ... dar ... nu am avut tupeu sa intrun in discutie cu ea sper so mai intalnesc daca nu fac eu cv ))) pun afise in orash si scriu ca caut ... fete scuteriste stiu ca's :lol: rau da mnoah ... asta e e buna idea?)) oricum am vazut azi afise 2 in care zicea ca unu - si-a dat numele ubeste o fata (i-a dat numel ) ) mai jos dovezile:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Hai totusi sa nu dam in matrimoniale. Daca sunt fete scuteriste foarte bine, daca nu...nu. Iar daca sunt si vor sa posteze pe forum, lasati-le sa posteze linistite. E aberant si foarte greu ca o singura fata scuterista sa faca fata discutiei cu 100 scuteristi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 oricum am vazut azi afise 2 in care zicea ca unu - si-a dat numele ubeste o fata (i-a dat numel ) ) mai jos dovezile:P saracu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 QUOTE(GeorGEBlaCKRidER @ Feb 14 2008, 02:37 PM) * oricum am vazut azi afise 2 in care zicea ca unu - si-a dat numele ubeste o fata (i-a dat numel smile.gif) ) mai jos dovezile:P roflol.gif roflol.gif saracu' crackup.gif Sincer e misto ideea ... da la matrimoniale nu aici )) hai sa nu fac offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate