Sari la conținut

Bursa SuperMoto

pasbogdan
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 668
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Salutare,

intentionez sa-mi iau un supermoto :)

Doresc ceva fiabil, puternic si ieftin :) si stiu ca suna absurd. Daca puteti sa-mi oferiti niste recomandari, oferte, le astept cu cea mai mare placere. Am citit cate ceva despre DRZ 400 SM, KTM EXC, Husqvarna...

Dintre toate acestea am pus ochii pe Husky te 610, varianta cu carburator. Daca are cineva asa ceva, rog sa-mi impartaseasca parerea lui (fiabilitate, putere, consum, intretinere). Mentionez ca vreau sa ma plimb cu supermoto prin oras, (Bucuresti, cam 50 km/zi), pt distante mai lungi merg cu GSXR. Stima si va doresc un sezon fara peripetii ! Asfalt uscat :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

te 610 din ce an?iti recomand lc4, si daca vrei ceva usor si brutal rau iei un 525 ,sau 530 dar e mai scump

TE 610 2006.

M-am dat cu un 525, frumos, puternic, dar am impresia ca intretinerea e la ore de functionare... Iar eu petrec cel putin 1 ora/zi pe motor... cred ca va fi prea scump sa-l intretin. Spune-mi daca gresesc

Link spre comentariu

nu iti recomand husqvarna la anul ala,,au multe probleme,schimbul de ulei se face la 12-14 ore,depinde,filtrele le schimb o data la doua schimburi,uleiul ,eu bag yacco full sintetic la 525-ul meu,iti intr 1,25 litri,2 litri de ulei ull sintetic race este 102 lei,deci cu 244 de lei te costa uleiul pentru 3 schimburi si un schimb de filtre,si ai 36-40 de ore de functionare,asta inseamna cca 3000 de km,Daca crezi ca intretinerea este costisitoare incearca un lc4 de la ktm,

Link spre comentariu

e complicat ce vrei tu si sa fie si fiabil , am mai zis dar unii zic ca am avut eu ghinion insa dupa niste cautari pe net nu cred c-am eu ghinion , ktm lc4 e departe de-a fii o motocicleta fiabila si nici nu e ieftina , dai pe youtube un seach ktm lc4 bad engine sound , sa vezi ce exemplare ingrijite , unele impecabile dupa imagini , n-am nici un dubiu dar cu probleme la motor si parese ca-i o problema comuna la ele , daca ai bani mergi pe un ktm generatie mai noua un smc smr 690 .

Link spre comentariu

e complicat ce vrei tu si sa fie si fiabil , am mai zis dar unii zic ca am avut eu ghinion insa dupa niste cautari pe net nu cred c-am eu ghinion , ktm lc4 e departe de-a fii o motocicleta fiabila si nici nu e ieftina , dai pe youtube un seach ktm lc4 bad engine sound , sa vezi ce exemplare ingrijite , unele impecabile dupa imagini , n-am nici un dubiu dar cu probleme la motor si parese ca-i o problema comuna la ele , daca ai bani mergi pe un ktm generatie mai noua un smc smr 690 .

esti tu ghinionist...eu in lc4 nu am bagat decat ulei si filtre de 3 ani. si nu e luat tocmai nou si cu siguranta nu a fost menajat. ce e drept ulei scump si filtre oem.

Link spre comentariu

nu iti recomand husqvarna la anul ala,,au multe probleme,schimbul de ulei se face la 12-14 ore,depinde,filtrele le schimb o data la doua schimburi,uleiul ,eu bag yacco full sintetic la 525-ul meu,iti intr 1,25 litri,2 litri de ulei ull sintetic race este 102 lei,deci cu 244 de lei te costa uleiul pentru 3 schimburi si un schimb de filtre,si ai 36-40 de ore de functionare,asta inseamna cca 3000 de km,Daca crezi ca intretinerea este costisitoare incearca un lc4 de la ktm,

incepand cu ce an recomanzi Husqvarna?

Link spre comentariu

Nush cum e la husy din 2006, dar la 2008 (cred ca seria asta a fost produsa intre 2007-2008 sau 2009) in oras uleiul se schimba la 5000 km conform cartii (street legal). 1,3L + filtru.

Un litru de ulei (Motorex) este ~70 de lei ... eu cred ca am luat cu ~50 de pe forum pentru ca am luat cantitate mai mare, am luat si pentru furci, etc. Nu te bagi la uleiurile cele mai scumpe pentru ca nu mergi cu ea la comptetitii si nici in primul magazin ce iti iese in cale.

Un filtru de ulei (cartus de carton de unica folosinta) este de la 12 la 50 de lei.

Link spre comentariu

Clar dupa ce a iesit de sub tutela Caviva si a trecut la BMW ,sa nu uitam problema de la aprindere cu volanta careia ii sareau magnetii,problema pe care o rezolvai prin achizitia unei volante after mrket din anglia cu un singur magnet circular

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Vand xr650r din 2001.

Are ITP valabil pana in 15.04.2018, RCA, kit de lant nou. Numarul de km este necunoscut, deoarece am scos kilometrajul in 2009. Nu am mers mai mult de 20 000 km cu ea. Accept test de compresie si orice alta verificare. O vand pentru ca nu am mai folosit-o.

Tot istoricul ei este pe topicul de xr-uri, din subforumul enduro.

Se poate viziona si proba in Targoviste.

Pretul este de 2300 eur, negociabil daca se si argumenteaza.

Motocicleta este tehnic impecabila, cu multe extra-uri, inclusiv setari de suspensie facute pe soft specializat, stator rebobinat pentru lumina mai buna, ungator de lant automat...etc

Pot fi contactat prin mesaj privat.

post-75077-0-82510200-1460896692_thumb.jpg

post-75077-0-79482700-1460896736_thumb.jpg

post-75077-0-66228700-1460896756_thumb.jpg

post-75077-0-53821900-1460896768_thumb.jpg

Editat de Achile.v2.0
Link spre comentariu

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Vind etrier 4 pistonase Beringer pt Husaberg FS 550. Se potriveste pe furci WP cu distanta intre gaurile de prindere cca 95 mm si disc de 310 mm. Pret 160 euro. tel 0722-202653

post-33841-0-89864600-1463250339_thumb.jpg

post-33841-0-92687300-1463250346_thumb.jpg

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Ceau baieti.

Imi poate spune cineva cat costa o pereche de roti (jenti) SM pentru un exc 450 sau exc 525 dupa 2004 ?

M-ar interesa la mana a doua in stare foarte buna, cam cat m-ar costa o conversie , roti plus adaptorul de frana fata,

Mersi mult.

Link spre comentariu

cca 2000 de ron cu totul,

» Post actualizat in 27 May 2016 11:14

bine asta daca vrei disc pe fata de 320 ,si te mai costa inca un lant ,asta daca vrei sa faci conversia usor,ca e alt raport de pinioane intre supermoto si enduro.

Bafta.

Link spre comentariu