bmc Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 da i ma drumu la culcare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 ba plm maicamea in fiecare zi avea o presimtire daca e sa o luam asa =)) si nu am avut nimic, o singura data anu trecut cand ma duceam cu motoru la scoala intr o dimineata si era cam ceata mi s-a parut mie ca pute ceva si am facut accident, normal, n avea nici o treaba cu ceata ) dar hai sa nu transformam sectiunea asta intr una de paranormali ca e destul deja Ma, acum nu stiu... fiecare cu parintii lui (mai mult sau mai putini paranormali)... eu doar am dat un exemplu... dar sincer va zic, ca de cate ori a simtit maicamea ceva nasol... tocmai mie mi s-a intamplat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 da i ma drumu la culcare _)_ marsh ma fraiere !!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 Plm, io mereu vin beat acasa. Vazand ca sunt un depravat, ma roaga doar sa nu mai daram tot in drumul meu catre camera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bau-bau Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 nu`i frumos .... ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 Care era ieri la ora 16 la piata romana cu un cbr 125 albastru nr B ?? TZU parca ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 Plm, io mereu vin beat acasa. Vazand ca sunt un depravat, ma roaga doar sa nu mai daram tot in drumul meu catre camera. A inceput sa te lase sa dormi in casa ma? Stiam ca ai luat locu rs`ului in scara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 Care era ieri la ora 16 la piata romana cu un cbr 125 albastru nr B ?? TZU parca ??? un baiat Robert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 un baiat Robert Am aflat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PuMa Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 un rs si la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 Cât fugi băiat`? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 un rs si la mine e de 49 aici suntem cu 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 e de 49 aici suntem cu 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 e de 49 aici suntem cu 125 ai doamne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 ai doamne Da-ti log out. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Pai nu e asa??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Da-ti log out. Canta la alta masa ca nu am maruntis Mesaj completat Pai nu e asa??? asa o fii... plm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PuMa Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 e de 49 aici suntem cu 125 o fi.....daca tu zici.....(app unde scrie ce fel de rs ? doar detinatori de rs...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 o fi.....daca tu zici.....(app unde scrie ce fel de rs ? doar detinatori de rs...) pai da RS dar cand intrii zice tineri si nebuni la 125 cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bau-bau Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 (editat) TINERI SI NELINISTITI LA CLASA 125 (o suta douazeci si cinci) .... clasa 50 cc (cincizeci) e doua tarabe mai `hacana ! Scrie mare pe usa SCOOTER MANIA ! Editat Ianuarie 5, 2010 de bau-bau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 (editat) Canta la alta masa ca nu am maruntis Mesaj completat asa o fii... plm Cocalar? http://pitzipoanca.org/ succes la alegerea unei piti pentru unu asa ca tine,poate nu te faci de ras ca data trecuta. Editat Ianuarie 6, 2010 de MiCrOb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PuMa Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 TINERI SI NELINISTITI LA CLASA 125 (o suta douazeci si cinci) .... clasa 50 cc (cincizeci) e doua tarabe mai `hacana ! Scrie mare pe usa SCOOTER MANIA ! atat va duce capu in pana mea e de 125 in cacao dar in acte e de 49 ce cacao sa va duca mintea macar acolo.haio pa si jet in plm cu scuterele voastre de prosti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 atat va duce capu in pana mea e de 125 in cacao dar in acte e de 49 ce cacao sa va duca mintea macar acolo.haio pa si jet in plm cu scuterele voastre de prosti Bay cacareaza noi ti-am vorbit frumos iar ala din poza de l-ai pus tu e rs 50 nu ne mai minti are toba pe cealalta parte si lantzu la fel.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Cocalar? http://pitzipoanca.org/ succes la alegerea unei piti pentru unu asa ca tine,poate nu te faci de ras ca data trecuta. ... Mi-e sa nu te faci tu de ras ... Hai fugi si da o la.ba... ca eu de fericire imi vine sa imi dau drumu pe tine P.S. - Iesirea e prin dreapta Mesaj completat Bay cacareaza noi ti-am vorbit frumos iar ala din poza de l-ai pus tu e rs 50 nu ne mai minti are toba pe cealalta parte si lantzu la fel.... + ca la profilul lui scrie asa: Motocicleta: Rs50... right?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdykart Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 niste poze cu rs'ica mea ca sa mai fie cineva onntopic pe forumu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate