Sari la conținut

Honda Hornet

metaxa

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mi-ar place si mie o aripa pe spate la Hornet PC41

Ai pm. multumesc.

» Post actualizat in 16 Oct 2014 18:27

Hmmm....fainosag:) la ce pret o faci,ne intercalam oare? :)

Man... pana acum s.au vandut cu 250 lei bucata.

Cea originala Ermax, in magazin este 250-300 euro si este dintr.un abs foarte subtire si fragil. Aceasta confectionata de mine are o grosime ideala + un strat de gelcoat special de suprafete finisabile, probabil stii despre ce e vorba :)

Seara buna!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator george05

Ai pm. multumesc.

» Post actualizat in 16 Oct 2014 18:27

Man... pana acum s.au vandut cu 250 lei bucata.

Cea originala Ermax, in magazin este 250-300 euro si este dintr.un abs foarte subtire si fragil. Aceasta confectionata de mine are o grosime ideala + un strat de gelcoat special de suprafete finisabile, probabil stii despre ce e vorba :)

Seara buna!

Bravo bravo!super pret si se pare ca si super calitate:) ai sa vinzi la greu,sporuri!

Link spre comentariu

Bravo bravo!super pret si se pare ca si super calitate:) ai sa vinzi la greu,sporuri!

Multumesc! Uite aici mai multe accesorii confectionate de mine, sunt acolo si niste carene laterale, pt doritori :D (sunt create de mine de la 0, incepand de la lut modelaj...etc)

http://olx.ro/oferte/user/exWD/

Link spre comentariu

Vizitator george05

Multumesc! Uite aici mai multe accesorii confectionate de mine, sunt acolo si niste carene laterale, pt doritori :D (sunt create de mine de la 0, incepand de la lut modelaj...etc)

http://olx.ro/oferte/user/exWD/

Asa da!harnic.si eu cand incepusem cu aripile spate acum vreo 5 ani ma gandeam sa fac si restul,dar omul cu care colaboram era cam lenes de felul lui si nu prea avea chef de lucru:) bafta maxima.arata foarte bine!!

Link spre comentariu

Asa da!harnic.si eu cand incepusem cu aripile spate acum vreo 5 ani ma gandeam sa fac si restul,dar omul cu care colaboram era cam lenes de felul lui si nu prea avea chef de lucru:) bafta maxima.arata foarte bine!!

Multumesc pt apreciere!

Link spre comentariu

e ok si in it.dar e la tine :tomato:

am cautat ceva vreme si nu am dat de nici unul.

ai un link?

Multumesc.

» Post actualizat in 21 Oct 2014 16:28

inca nu am reusit sa dau de nici o varianta de manual download-abil.

nimeni nimic?nimic?

Link spre comentariu

Dacă ai nevoie vreodată de un CDI Hornet 2007 ABS te ajut.

Pentru Horneta PC41 cine vrea manualul în italiană și un catalog de piese în portugheză ( bun pt coduri ) dați un PM cu adresa de mail să vă trimit linkul.

Link spre comentariu

Dacă ai nevoie vreodată de un CDI Hornet 2007 ABS te ajut.

Pentru Horneta PC41 cine vrea manualul în italiană și un catalog de piese în portugheză ( bun pt coduri ) dați un PM cu adresa de mail să vă trimit linkul.

Multumesc .L-am primit.

Link spre comentariu

Cu plăcere ! L-aș fi pus aici dar nu știu dacă e voie. Catalogul brazilian e bun pt codurile originale Honda.

Destul de util este si site-ul OEM Motorparts pt a identifica PN-ul original al producatorului.

Pe scurt, se poate cauta dupa codul OEM oferit de site-ul respectiv si obtine codul original, ex:

https://www.oemmotorparts.com/partno_search2.asp

Link spre comentariu

Vizitator george05

Buna ziua , am o intrebare , de la cati km se poate spune ca o Honda Hornet 600 din 1998 are multi km ? Multumesc

Avand in vedere ca pe la italieni gasesti lejer peste 100.000 functionand perfect,as spune ca...peste 300.000 sunt multi.;) oricum in bord poate sa aiba cat vrea vanzatorul.:)

Link spre comentariu