spankyro Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 wd 40 este cel mai bun pt orice ,curata si lubrifiaza,dizolva grasimea!!! el nu este uleios doar da impresia daca vrei sa aflati mai multe http://www.wd40.com/about-us/myths-legends-fun-facts/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgavriliu Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Salut Alex.... de ce nu m-ai intrebat pe mine.... vezi ca daca il misti putin mergeAm patit-o si eu odata in toamna trecuta, cand a venit frigu.... l-am miscat putin si a mers Numai bine da , de fapt asta am facut, am scos capacul ceasurilor , am scos becul si am strans putin clemele care-l tin pentru ca se slabisera si nu erau bine in contact . Acum e ok ! Mesaj completat Ce fel de bec ai pus? Am si eu unul ars la turometru. PS. Misto poze E special, cred ca de la honda poti gasi unul , se prinde exact ca un led de la instalatia de craciun , cunosti sistemul ala , fara filet sau altceva . La mine nu era ars, doar am strans clamitele care-l prind pt ca nu faceau contact si acum e cool , lumineaza de-mi ia ochii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 (editat) da , de fapt asta am facut, am scos capacul ceasurilor , am scos becul si am strans putin clemele care-l tin pentru ca se slabisera si nu erau bine in contact . Acum e ok ! Mesaj completat Bine mosu' oricand ai o nelamurire despre fosta mea amanta, sunt prezent Numai bine. P.S. Cand mai vii in VN acu stii unde locuiesc... Editat Septembrie 8, 2009 de stel_ice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
divizia Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Salutare tuturor....de cateva zile detin un Hornet 2008 si necesita schimbare de anvelope. Din cautari am ajuns la Michelin ....Pilot Sport, Road sau Power. Care din cele 3 variante este mai indicata pentru Hornet in conditii de expoatare normale, inclusiv pe ploaie, curbe, etc. Sau daca exista si alte variante de anvelope....astept propuneri, dar argumentate. Multumesc !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgavriliu Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Da Stelian , vin si ma uit in curte dupa intruder ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Salutare tuturor....de cateva zile detin un Hornet 2008 si necesita schimbare de anvelope. Din cautari am ajuns la Michelin ....Pilot Sport, Road sau Power. Care din cele 3 variante este mai indicata pentru Hornet in conditii de expoatare normale, inclusiv pe ploaie, curbe, etc. Sau daca exista si alte variante de anvelope....astept propuneri, dar argumentate. Multumesc !!! salut. eu sunt hotarat sa-mi iau viitorul set pilot road 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Salutare tuturor....de cateva zile detin un Hornet 2008 si necesita schimbare de anvelope. Din cautari am ajuns la Michelin ....Pilot Sport, Road sau Power. Care din cele 3 variante este mai indicata pentru Hornet in conditii de expoatare normale, inclusiv pe ploaie, curbe, etc. Sau daca exista si alte variante de anvelope....astept propuneri, dar argumentate. Multumesc !!! Intreaba pe Orcul sau Thea. Stiu ceva mai bine decat noi restul hornetistilor (ho, bre nu imi sariti in cap ca e doar o parere plecata de la cateva discutii cu ei ). Eu am ales Metzeler Sportec M3 si iti pot spune despre ele ca fac treaba foarte,foarte misto pe uscat/curbe DUPA CE SE INCALZESC. Din cate stiu sunt si foarte rezistente in timp. Cat despre ploaie sincer nu am avut prea mare tupeu sa le incerc.....Cele pe care le-am avut inainte erau Dunlop Sportmax 207. NU TI LE RECOMAND!!! Michelin Pilot am inteles ca au grip foarte bun dar se consuma repede....vino joi la Constitutiei si vezi ce zic mai multi...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Salutare tuturor....de cateva zile detin un Hornet 2008 si necesita schimbare de anvelope. Din cautari am ajuns la Michelin ....Pilot Sport, Road sau Power. Care din cele 3 variante este mai indicata pentru Hornet in conditii de expoatare normale, inclusiv pe ploaie, curbe, etc. Sau daca exista si alte variante de anvelope....astept propuneri, dar argumentate. Multumesc !!! cu pilot power pe ploaie luam curbe la 140 -160 de ziceai ca merg pe sine, deci le recomand cu caldura. aderenta, n=au nevoie de incalzire prealabila, nici macar un milimetru de derapaj. si lc 2 urile sunt foarte ok. la dunlop zic pass, ive been there and never going back. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
divizia Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 O sa vin joia viitore....momentan sunt plecat. Apropo, Pta Constitutiei,joia....ok, dar la ce ora va intalniti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 cu pilot power pe ploaie luam curbe la 140 -160 de ziceai ca merg pe sine, deci le recomand cu caldura. aderenta, n=au nevoie de incalzire prealabila, nici macar un milimetru de derapaj. si lc 2 urile sunt foarte ok. la dunlop zic pass, ive been there and never going back. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 (editat) O sa vin joia viitore....momentan sunt plecat. Apropo, Pta Constitutiei,joia....ok, dar la ce ora va intalniti? ora 20:00 te asteptam ! P.S. am rezolvat problema cu butonu' de la semnalizare : desfacut buton , dat cu spray de contact , montat buton la loc si merge ca nou Editat Septembrie 8, 2009 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lgxmedia Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 pe mine ma primiti joi? motociclist nou (nu fugiti, nu musc) si nou posesor de hornet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgavriliu Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 in afara de intalnirile de joi (am fost prima data joia trecuta si voi continua ), cate o plimbare asa nu mai ardeti seara , mai putini, mai multi, nu intalnire oficiala . Imi vine des sa mai fac cateva ture seara si ar fi cool dar nu de unul singur . Asa ad-hoc ... tragem o tura ? tragem ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
divizia Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Ok,deci sa merg pe Michelin Pilot Power ar fi cea mai buna alegere..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Da Stelian , vin si ma uit in curte dupa intruder ) Sa te-auda Dumnezeu. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgavriliu Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Ca sa exemplific ce spuneam in postul de mai sus : Merge cineva la o tura prin Buc asta seara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Me me!! Ne vedem la McDonald's Unirea la 8.30?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgavriliu Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Me me!! Ne vedem la McDonald's Unirea la 8.30?! eu plec din Floreasca , tu de unde pleci ca sa ne intalnim la mijloc La Unirea dc ar fi avem unde parca pe acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Pai da, fix acolo langa taxiuri e loc Nr meu e 0766499621. sau da-mi add pe mess: raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orcul Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Salutare tuturor....de cateva zile detin un Hornet 2008 si necesita schimbare de anvelope. Din cautari am ajuns la Michelin ....Pilot Sport, Road sau Power. Care din cele 3 variante este mai indicata pentru Hornet in conditii de expoatare normale, inclusiv pe ploaie, curbe, etc. Sau daca exista si alte variante de anvelope....astept propuneri, dar argumentate. Multumesc !!! Iti recomand cu toata increderea Pilot Sport, asta ptr. ca sunt facute SI pentru poaie. Eu le-am probat pe ploaie si sunt extraordinare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dilivio Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 salutare, poate sa-mi spuna cineva de unde pot lua piese de Hornet 600 - 2007 ? am nevoie in special de capacul de motor si aparatoarea de toba. Chiar si un rezervor daca gasesc e perfect. am cautat pe ebay dar nu prea am gasit. multumesc daca e nevoie asta e nr meu : 0721 222 666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 (editat) Vine cineva azi la Arc? Eu n-am mai fost de mult timp, poate ne vedem pe acolo in jur de 7! Editat Septembrie 8, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 O sa vin joia viitore....momentan sunt plecat. Apropo, Pta Constitutiei,joia....ok, dar la ce ora va intalniti? 7.30 - 8.00 seara.... pe mine ma primiti joi? motociclist nou (nu fugiti, nu musc) si nou posesor de hornet Toata lumea e binevenita! Stai linistit ca nu ne temem de muscaturi.... ...te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgavriliu Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Neata Eu am tras o plimbare si aseara , in seara asta ma insoteste cineva ? @Rave .. este vorba despre Arcul de Triumf ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 arcul de triumf, ora 19.00 ne vedem acolo Neata Eu am tras o plimbare si aseara , in seara asta ma insoteste cineva ? @Rave .. este vorba despre Arcul de Triumf ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate