ddragoi Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 sa ai bafta la noua jucarie si sa te poarte muuuulti kilometrii in siguranta si distracite .hai cu poze si te asteptam sa pe la intrunelile ce le organizam noi intre viespari.iar despre faptul ca esti ardelean de-al meu,poa` ne vedem la vreo iesire asa de duminica. doar sa treaca iarna Multumesc de urare si uite am revenit si cu poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 Misto bucatica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 Multumesc de urare si uite am revenit si cu poze. nice... sa o stapanesti sanatos! este 2009? de unde ai luat-o? cati bani? asfalt uscat si muuuuuulti kilometrii fara derapaj necontrolat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johny1972 Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 incearca dunlop gp racer daca reusesti sa faci rost. Sunt criminale - http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Dunlop/GP-Racer-D211.htmMesaj completat http://www.pro-bike.ro/forums/index.php/to...-gp-racer-d211/ - nice As vrea eu, dar pe fata, am roata de 16... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 As vrea eu, dar pe fata, am roata de 16... Exact asta m-a facut sa aleg SportAttack, ce-a mai buna anvelopa dintre cele existente pe 16". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 As vrea eu, dar pe fata, am roata de 16... Exact asta m-a facut sa aleg SportAttack, ce-a mai buna anvelopa dintre cele existente pe 16". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddragoi Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 nice... sa o stapanesti sanatos! este 2009? de unde ai luat-o? cati bani? asfalt uscat si muuuuuulti kilometrii fara derapaj necontrolat Este 2010, am luat-o din Italia, 3500 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 Este 2010, am luat-o din Italia, 3500 km bun asa... ma gandeam eu ca este dupa 2009, fiindca de atunci au inceput sa faca negru cadrul si plasticele din spate de langa codita, care arata mult mai bine asa decat argintii cum sunt la modelele 07-08. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 incearca dunlop gp racer daca reusesti sa faci rost. Sunt criminale - http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Dunlop/GP-Racer-D211.htmMesaj completat http://www.pro-bike.ro/forums/index.php/to...-gp-racer-d211/ - nice sunt criminale.....pe circuit si pe drum perfect uscat,cand vine ploaia se schimba radical datele problemei .gp racer-ul cu conti sportattack din cate stiu eu nu sunt nici macar pe acelasi segment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 sunt criminale.....pe circuit si pe drum perfect uscat,cand vine ploaia se schimba radical datele problemei .gp racer-ul cu conti sportattack din cate stiu eu nu sunt nici macar pe acelasi segment Dragos imi da fum pe circuit cu gumele lui si eu ii dau apa'n ochi pe ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 Dragos imi da fum pe circuit cu gumele lui si eu ii dau apa'n ochi pe ploaie :D ...asta fu`tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 sa stiu sa ma feresc de tine cand ploua. Saaau, as putea sa folosesc un plan 'ingineresc' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 sa stiu sa ma feresc de tine cand ploua. Saaau, as putea sa folosesc un plan 'ingineresc' cum ai putut gasi poza asta oare man?e fix un hornet in civic-ul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 ...de 900 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 mai baieti...si fete. vreau sa-mi pun cric central la Luluța mea. am gasit un anunt cu dezmembrarea unui hornet si am intrebat de cric iar vanzatorul mi-a raspuns ca " Hornetul nu are cric central. " sa nu mor prost ...nu se poate pune cric central la Hornet ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 mai baieti...si fete.vreau sa-mi pun cric central la Luluța mea. am gasit un anunt cu dezmembrarea unui hornet si am intrebat de cric iar vanzatorul mi-a raspuns ca " Hornetul nu are cric central. " sa nu mor prost ...nu se poate pune cric central la Hornet ? hornetul nu are cric central ... insa am vazut pe louis cric central... so, go for it!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 hornetul nu are cric central... insa am vazut pe louis cric central... so, go for it!! este vorba de cric sau de stand ? poti sa ma ajuti cu un link ? am cautat si nu am gasit nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 (editat) este vorba de cric sau de stand ? poti sa ma ajuti cu un link ? am cautat si nu am gasit nimic. cric sau stand???ce e ala stand pt tine?cricul e cric ....anyway,ai aici un link cu ce ai tu nevoie,adica cu un cric central: http://www.louis.de/_10e0b28ee49154fa7e251...700&lang=en daca nu merge linku:louis,cod:10046713-SW-MOTECH MAIN STAND nu prea inteleg la ce ai avea nevoie de unul,la banii aia sunt muuulte chestii mai utile Editat Octombrie 15, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 thanks, la banii astia nu prea merita. ma gandeam ca o sa gasesc unul la dezmembrari la un pret decent . de bun e bun . sta si mobra mai comod si ocupa spatiu mai putin in garaj iarna intrucat sta dreapta si pot tine si masina si mobra pe acelasi loc de parcare fara probleme. ma refeream la stander de genul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 Ce ulei aveți în motorete? Pot merge iarna asta cu 15W50, 5100 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 (editat) thanks,la banii astia nu prea merita. ma gandeam ca o sa gasesc unul la dezmembrari la un pret decent . de bun e bun . sta si mobra mai comod si ocupa spatiu mai putin in garaj iarna intrucat sta dreapta si pot tine si masina si mobra pe acelasi loc de parcare fara probleme. ma refeream la stander de genul asta Investitia intr-un cric central nu se merita ever. Oricand e mai bine sa-ti iei un stander. Daca vinzi motorul..standerul ramane Editat Octombrie 16, 2010 de danny_nt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 Ce ulei aveți în motorete? Pot merge iarna asta cu 15W50, 5100 ? off: frate... iarna nu poti merge cu motoru'. esti tanar si ai toata viata inainte... la sub 10°C pe motor dai startul la reumatism... stiu ca acum nu se simte, dar peste 15 ani o sa-l simti din plin. daca acest lucru nu te convinge poate te convinge altceva: - iarna asfaltul este rece, cauciucurile nu mai sunt eficiente pe franare, soferii de conserve nu mai sunt atenti la mobristi (fiindca nu mai sunt destui ca sa-i faca atenti) si nu in ultimul rand, tu nu vei mai reactiona la fel de prompt fiind inghetat bocna pe mobra. si daca doamne-fereste tavalesti motoru, o sa incepi sa bagi banuti in el si te pomenesti ca la anu' cand incepe tu fie inca nu l-ai reparat, fie nu mai ai bani de intruniri, iesiri... plimbari. de obicei teoria se aplica in general pentru cei care incep sezonul devreme (feb.-martie), dar bag-o la cap!!! on: poti sa bagi si 15w50 5100 asa cum poti sa bagi si 10w40 - isi fac la fel treaba. producatorul recomanda castrol 10w40 iar eu personal recomand la fel. atat zic despre ulei si nu raspund altor comentarii... fiecare are parerea lui si i-o respect! uite si un site care mie mi s-a parut util (cred ca tot aici l-a postat cineva): http://hobbymoto.ro/?cat=11 multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 off: frate... iarna nu poti merge cu motoru'.esti tanar si ai toata viata inainte... la sub 10°C pe motor dai startul la reumatism... stiu ca acum nu se simte, dar peste 15 ani o sa-l simti din plin. daca acest lucru nu te convinge poate te convinge altceva: - iarna asfaltul este rece, cauciucurile nu mai sunt eficiente pe franare, soferii de conserve nu mai sunt atenti la mobristi (fiindca nu mai sunt destui ca sa-i faca atenti) si nu in ultimul rand, tu nu vei mai reactiona la fel de prompt fiind inghetat bocna pe mobra. si daca doamne-fereste tavalesti motoru, o sa incepi sa bagi banuti in el si te pomenesti ca la anu' cand incepe tu fie inca nu l-ai reparat, fie nu mai ai bani de intruniri, iesiri... plimbari. de obicei teoria se aplica in general pentru cei care incep sezonul devreme (feb.-martie), dar bag-o la cap!!! on: poti sa bagi si 15w50 5100 asa cum poti sa bagi si 10w40 - isi fac la fel treaba. producatorul recomanda castrol 10w40 iar eu personal recomand la fel. atat zic despre ulei si nu raspund altor comentarii... fiecare are parerea lui si i-o respect! uite si un site care mie mi s-a parut util (cred ca tot aici l-a postat cineva): http://hobbymoto.ro/?cat=11 multa bafta! Când spuneam iarna mă refeream la 5-10 grade. Sub 5 grade e nasol ca îngheț rapid. Am mers iarna trecută Âşi nu-i fun . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 Ar trebui sa scrie in Owner's Manual exact ce tip de ulei sa pui in functie de sezon si de temperatura atmosferica. Marca recomandata de producator nu conteaza atat de mult. Constructorul si furnizorul de uleiuri/combustibil/etc. fac un contract de colaborare. Conform acelui contract, marca producatoare de motociclete se angajeaza (in schimbul altor facilitati) sa recomande tocmai acel furnizor ca furnizor preferential, nimic mai mult. Atentie! Nu am spus ca poti sa pui ulei de la Hindustan Petroleum! Spun doar ca intre un Shell, Motul, Castrol, sau Mobil nu prea exista diferenta substantiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate