Straic Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 de zilele astea Fara aparatoare la lant ? Din categoria de zilele astea : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 (editat) Salut , sunt serban si ma inscriu si eu la miss hornet Foarte frumoasa motoreta!!! Am si acum prin calculator poze din 2009 cu motocicleta ta ! Pe vremea aia cautam idei despre ce se poate face in materie de modificari la mobra. A ta a fost o mica parte din inspiratia necesara modificarilor ce le-am facut eu mai tarziu. Succes! P.S. : Sper ca ai gasit o varianta mai "interesanta" pentru numar . de zilele astea Megablue! Astea fiind spuse cred ca acestea sunt inscrisele pentru concursul de miss! In perioada urmatoare facem un poll si vedem care va fi cea mai votata frumusete a anului in materie de viespi ! Miss Viespea 2012 Inscrisi/inscrise: 1. George05 - Carbon Beauty 2. Straic - Orange Dream 3. Jelzah - White Wonder 4. Zyonbv - Black and Proud 5. Kristy - Classic White 6. Tm06ufo - Yellow Bad 7. Chivu - Blue Magic 8. Thunderbyte - Alien Lime Green 9. Tunning - Massive Black 10. Raduku - Clyde Blue 11. Vlm450 - Burgundy Fast 12. Zebru - Loudest Grey 13. Danny_nt - Old Black 14. Gergely - Classic Yellow 15. Borsulica - DPM Newest Black 16. B46Ank - Gipsy Black 17. Metalwarrior - Red Socks 18. Ninja_skija - Pink Love 19. Adolf_SS - Electric Blue 20. Todea - Crazy Yellow 21. Stancu_Iulian - Blue Eyes 22. Mishu76 - Dark Flash 23. Sorin 128 - Black Pearl 24. Addutza - Fresh Blue 25. Coobra - Mega Blue Succes tuturor! Concursul este ON !... : /index.php?/topic/676504-cea-mai-frumoasa-motocicleta/&do=findComment&comment=3105681 Va rog postati cate un comentariu scurt pe forumul cu poll pentru a putea sa adaug TOATE pozele . Editat Aprilie 17, 2012 de sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 (editat) Două poze numai bune pentru concurs Editat Aprilie 17, 2012 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 Fara aparatoare la lant ? dupa ce a fost totul revopsit, am reusit sa o zgarii bine de tot, asa ca am dat-o la retusat. e gata zilele astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 Am nevoie de capacul de la vloantă, ăla care se înfiletează. Cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Două poze numai bune pentru concurs Pentru concursul de chirurgie mai precis!!!! Spor la servisari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz_bv Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Două poze numai bune pentru concurs Naked bike ...ce urmeaza sa ii dai jos next vad ca inima i-ai dezgolit-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 (editat) Acum îi fac jocul la supape, apoi sincronizare si dacă mai am timp schimbul de ulei. Editat Aprilie 18, 2012 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Acum îi fac jocul la supape, apoi sincronizare si dacă mai am timp schimbul de ulei. Pentru tine o sa vorbesc cu astia la care am abonamentul sa te taxeze cu 1 euro pe minut ... mecanica prin telefon ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Încă n-am terminat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Pacat ca nu am putut intra in concursul de frumusete, am un Hornet special frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Mie cel mai mult îmi place hornetul de mai jos. Nu-i al meu, sunt niște poze de pe bikepics. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 cineva a dorit sa-i schimbe infatisarea. ce ai iesit din mainile mele............... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Dupa o inspiratie divina votez si eu: BESTIA NEAGRA nenea maramuresanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-46-ANK Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 cineva a dorit sa-i schimbe infatisarea. ce ai iesit din mainile mele............... Ce frumoasa e acum p.s. cred ca de tine intrebam cateva zeci de pagini in urma referitor la nr. tau de inmatriculare B-xx-ACU, in fine, sa ai parte de ea fara zgarieturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Ce frumoasa e acum p.s. cred ca de tine intrebam cateva zeci de pagini in urma referitor la nr. tau de inmatriculare B-xx-ACU, in fine, sa ai parte de ea fara zgarieturi Nu este a mea. un client a dorit sa o revopseasca si i-am implinit visul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Pacat ca nu am putut intra in concursul de frumusete, am un Hornet special frumos! Pfoaiaiai....La urmatorul concurs esti PRIMUL pe lista!....Foarte, foarte interesanta lucrarea ce o ai tu pe mobra! Felicitari!!! Mie cel mai mult îmi place hornetul de mai jos. Nu-i al meu, sunt niște poze de pe bikepics. Din nefericire nici al meu nu e.....daaaaaaaaaaaaaar nu ma plang .... cineva a dorit sa-i schimbe infatisarea. ce ai iesit din mainile mele............... Mare maestru ca intaotdeauna Florin!!! Frumoasa foc ....Imi trecusera si mie prin cap cateva idei de genul acesteia prin cap cand am facut ultima schimbare de look dar pana la urma am optat pentru ceva mai curat.... Nu-mi pare rau deloc de ce a iesit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Pfoaiaiai....La urmatorul concurs esti PRIMUL pe lista!....Foarte, foarte interesanta lucrarea ce o ai tu pe mobra! Felicitari!!! Din nefericire nici al meu nu e.....daaaaaaaaaaaaaar nu ma plang .... Mare maestru ca intaotdeauna Florin!!! Frumoasa foc ....Imi trecusera si mie prin cap cateva idei de genul acesteia prin cap cand am facut ultima schimbare de look dar pana la urma am optat pentru ceva mai curat.... Nu-mi pare rau deloc de ce a iesit... Sar'na Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 A iesit tare frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 bre' la SMAEB careva ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crinec Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 eu m-as baga. unde, la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduku_moto Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 Are cineva idee unde as putea gasi busonul de la radiator ?(cel din poza) - se potriveste de la majoritatea japonezelor(sau cel putin asa am gasit eu prin specificatii) Am comandat unul nou din SUA insa pana ajunge.... P.S. trebuie sa fie de 1.1 bar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marga_iulian Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 Are cineva idee unde as putea gasi busonul de la radiator ?(cel din poza) - se potriveste de la majoritatea japonezelor(sau cel putin asa am gasit eu prin specificatii) Am comandat unul nou din SUA insa pana ajunge.... P.S. trebuie sa fie de 1.1 bar Salut.Am eu la 50 lei posta inclusa.Pt mai multe detalii hai pe privat: marga_iulian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 bre' la SMAEB careva ?? Been there, nimic de povestit . M-am intalnit cu o multime de prieteni in schimb acolo asa ca macar din punctul asta de vedere a meritat sa fac vizita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornholio Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Salut, dupa mult timp in care am bantuit pe aici, imi oficializez prezenta si va prezint bicicleta mea. N-am nici un merit si nici o vina pentru infatisarea ei, caci asa am cumparat-o. Numele e pe rezervor si, chiar fara superstitii, nu indraznesc sa il schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate