cristirus Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 Am o intrebare pt cei care au Hornet PC 41, 2007 - prezent. Cat va consuma la 100 de km?, Cunsum mediu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 sa inteleg ca suporti raman tot timpu doar parbrizul se da jor?Suporti sunt foarte vizibili? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kokane Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 se prind in suruburile care tin farul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataaaa Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 @cristirus: https://www.spritmonitor.de/en/detail/389263.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 mersi @cristirus:https://www.spritmonitor.de/en/detail/389263.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satori Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 @cristirus: https://www.spritmonitor.de/en/detail/389263.html Nu cred ca am reusit vreodata (adevarul e ca nici nu m-a interesat) sa scot <5l/100km cum ai tu acolo. Media mea este 6.5l/100km, nu foarte departe de a ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 Buey...da cu a ta ce ai facut? a mea e 2005..e clar .. nu ne-am mai vazut de prea mult timp de ai uitat cum e hornetica imi trebuie pt un amic da chiar georgel .. mai strangem si noi gasca? for old time sake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r.i.p Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Salutare, am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva, anul trecut am pierdut un crash pad si as vrea sa imi fac de data asta un set de crashpad-uri. are idee cineva au aceeasi lungime in ambele parti sau difera ca si lungimi si care ar fi alea daca ma poate ajuta cineva . Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Aloha si la multi ani! Un sezon curat si frumos! @ Din cate stiu eu sunt la fel la hornet ca lungime. Trist nick ti-ai ales, scz da mi se ridica parul pe ceafa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 am facut scoala si liceul de muzica,poate asta ma scuza:) Multumesc pt lectia de gramatica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 (editat) Trist nick ti-ai ales, scz da mi se ridica parul pe ceafa. Eh si tu acum, cine stie la ce s-a gandit colegul cand si-a ales nick-ul ..poate "Ride in Peace" ? http://www.acronymfinder.com/RIP.html Cat de greu e de montat/demontat un parbriz Puig ,as vrea sa-l folosesc doar pt drumuri mai lungi in restul timpului sa il dau jos? Operatiunea este foarte simpla, trebuie doar sa slabesti suruburile laterale ce sustin far-ul si apoi poti scoate parbrizul. Nu inteleg de ce ai face asta totusi, eu am tot Puig si nu ma deranjeaza deloc, ba chiar mi se pare ciudat cand vad o Hornet fara parbriz Editat Ianuarie 23, 2014 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 Mie nu imi place deloc cum arata un naked in general cu parbriz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 mie mi-aduce un pic a alien .. prefer buburuza mea fara parbriz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r.i.p Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 eh, copilaria dar ii si o prescurtare la numele de familie si am zis sa combin putin. Mersi de informatie pentru lungimea la crash pad-uri, nu neg ceea ce ai spus dar daca are cineva montate si ar putea masura crash pad-urile mi-ar fi de mare ajutor sau macar mai un argument . si apropo, daca stie cineva, caut o codita de hornet 2003 - 2006 cred ca e perioada cu acelasi format de codita pentru un 2005 de fapt si stopul spate . salutari si numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Ianuarie 30, 2014 Share Postat Ianuarie 30, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 Haha,asta da treaba:D ar trebui si un bloc motor din plexiglas si ar fi treaba completa;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buffmoTTo Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 Salut. Si-a conlantat careva Hornetul? Imi place mult cum arata cel din 2012 negru mat cu jantele aurii. Ceva pareri, opinii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 haidi bre ca vine caldura....care vrei un arrow? hai zi repede...oferta. best price. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dab Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 Salut, tocmai am cumparat un PC41 si vreau sa ii fac autentificarea la Rar, am o mica necunoscuta in ceea ce consta sfarsitul tobei, nu este cea stock, e ceva mai mica si nu vrea sa fiu respins. Este cineva, din Bucuresti sau cat mai aproape, dispus sa imi imprumute "butoiasul" stock pt cele cateva ore cat dureaza montarea, RAR ul si demontare piesei. Sunt dispus sa platesc imprumutul. Din cate imi dau seama restul este neschimbat(toate segmentele tobei si catalizatorul), dar nu vrea sa risc sa arunc banii degeaba pe transport si RAR. La niste intalniri cu hornetisti posesori ai acestui model erau destui cu acea parte finala schimbata, mai aveti piesa originala, ar fi mai usor daca nu este deja pe motocicleta. Orice ajutor este extrem de apreciat. Multumesc! Asta este frumoasa. /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=1000095 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataaaa Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 daca te avatantajeaza zona de nord (aroport baneasa), da-mi un semn cand ai nevoie de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 @c00bra: de pe viespea ta? la ce bani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz_bv Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 Salutare lume! As vrea sa intreb daca are cineva ramase pe undeva (sau stiti de vre-o dezmembrare) mansoanele originale cu tot cu capetele de ghidon ce s-ar potrivi la un Hornet 2002? M-ar interesa sa vi le iau de pe cap contra cost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Salut. Am un prieten care are un hornet din 2007 (pc41), si ar vrea sa renunte la catalizator pentru mai mult zgomot. A facut cineva asemena modificari ? Daca da, cum se comporta motorul, cum e consumul dupa anularea catalizatorului? Din cate am vazut prin alte tari sunt unii care au scos catalizatorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kokane Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 salve, in urma unor modificari, constat ca am furtunul frana spate cam scurt. stie careva sa recomande un loc de unde il pot face custom? gen: racing, rosu, sertizat/ mufat. vorbim de un hornet. multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionas_gpz Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 salve, in urma unor modificari, constat ca am furtunul frana spate cam scurt. stie careva sa recomande un loc de unde il pot face custom? gen: racing, rosu, sertizat/ mufat. vorbim de un hornet. multumesc. am eu,zi ce lungime ai nevoie.Am si metalic si stock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate