luk77 Postat Aprilie 22, 2016 Share Postat Aprilie 22, 2016 M am uitat azi iar si nu mi am dat seama de unde vine si unde ar trebui sa fie conectat. Cablul e destul de scurt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_ddevil Postat Aprilie 22, 2016 Share Postat Aprilie 22, 2016 Are cineva un bord stricat/spart? Ma intereseaza mecanismul de la vitezometru. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Aprilie 24, 2016 Share Postat Aprilie 24, 2016 Nimeni ,nici o idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 24, 2016 Share Postat Aprilie 24, 2016 nu ar fi mai simplu(avand in vedere si vremea de afara) sa o duci la un electrician si sa sa o desfaci complet sa vezi care e problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Aprilie 25, 2016 Share Postat Aprilie 25, 2016 Mai simplu nu ar fii dar mai indicat sigur. Multumesc Speram sa rezolv eu fiind o simpla mufa si motorul nu da nici un semn ca ar fii ceva problema electrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psycho87 Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 (editat) Daca tot nu a fost vreme de ride, sambata am rearanjat codita. Oare voi avea probleme cu ai nostri "boys in blue" ? Editat Aprilie 26, 2016 de Psycho87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 Nu cred.Tot se vede.... ca e curat. Banditule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 (editat) Daca tot nu a fost vreme de ride, sambata am rearanjat codita. Oare voi avea probleme cu ai nostri "boys in blue" ? yep!canci semnale,numar pus aiurea...sa speri ca nu te opreste vreun RAR ca apoi sa vezi distractie. Editat Aprilie 26, 2016 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Aprilie 27, 2016 Share Postat Aprilie 27, 2016 yep!canci semnale,numar pus aiurea...sa speri ca nu te opreste vreun RAR ca apoi sa vezi distractie. Vad ca are stop pe led omu', poate are semnalele integrate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psycho87 Postat Aprilie 27, 2016 Share Postat Aprilie 27, 2016 UIte ca am si semnale. RAR pentru ce sa ma opreasca ? ITP facut de 1 saptamana, esapament stock. I see no problem here Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Aprilie 27, 2016 Share Postat Aprilie 27, 2016 In Cluj nu te opreste nime' oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Boros Postat Aprilie 27, 2016 Share Postat Aprilie 27, 2016 UIte ca am si semnale. RAR pentru ce sa ma opreasca ? ITP facut de 1 saptamana, esapament stock. I see no problem here Staaaaai putin.... cum adica... "esapament stock. I see no problem here"? Vreti sa insinuati ca cu o evacuare alta decat cea stoc... domnul politist impreuna cu nenea de la RAR ar avea ceva impotriva mea sau a saracutei mele motorete? Ce UAmeni rai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Aprilie 27, 2016 Share Postat Aprilie 27, 2016 Staaaaai putin.... cum adica... "esapament stock. I see no problem here"? Vreti sa insinuati ca cu o evacuare alta decat cea stoc... domnul politist impreuna cu nenea de la RAR ar avea ceva impotriva mea sau a saracutei mele motorete? Ce UAmeni rai N-ar avea nimic impotriva, daca ai merge cu silenceru' pus ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psycho87 Postat Aprilie 27, 2016 Share Postat Aprilie 27, 2016 Nu cred ca ar avea nimic impotriva nenea de la RAR. Treaba cu silencerul e discutabila. L-am dat jos pentru teste sau ca sa ma auda conservarii sau de ce nu l-am pierdut. Am observat in schimb pe unele moto, nu neaparat Hornet, tobe cu inscriptia not designed for highway use Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Aprilie 27, 2016 Share Postat Aprilie 27, 2016 Din ce am auzit, cei de la RAR ar avea si un aparat prin care sa iti numere decibelii pe care ii ai la tine Nu am fost oprit pana acum, ca sa iti pot zice din experienta (nici eu nu mai am silenceru'). » Post actualizat in 27 Apr 2016 11:02Si daca tot ma plictisesc, am zis sa pun si eu poze cu trotineta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Boros Postat Aprilie 27, 2016 Share Postat Aprilie 27, 2016 Mno... silencerul il am dar... sunt de parere ca sta mult mai bine in atelier decat montat pe evacuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psycho87 Postat Aprilie 27, 2016 Share Postat Aprilie 27, 2016 Din ce am auzit, cei de la RAR ar avea si un aparat prin care sa iti numere decibelii pe care ii ai la tine Nu am fost oprit pana acum, ca sa iti pot zice din experienta (nici eu nu mai am silenceru'). » Post actualizat in 27 Apr 2016 11:02 Si daca tot ma plictisesc, am zis sa pun si eu poze cu trotineta Ce bine arata !! Cel mai reusit facelift pentru the real Hornet (parerea mea). Ce an e '05 ? '06 ? Incepand cu modelul din '07 parca s-a pierdut ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Aprilie 27, 2016 Share Postat Aprilie 27, 2016 Multumesc E '05, si mie imi place mai mult decat modelul de dupa '07. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 27, 2016 Share Postat Aprilie 27, 2016 (editat) UIte ca am si semnale. RAR pentru ce sa ma opreasca ? ITP facut de 1 saptamana, esapament stock. I see no problem here nu prea le ai cu legile,no offence.hai sa te intreb asa:pe stop ai stanta de aprobare CE?stii ca semnalele integrate nu sunt conforme?sau si mai simplu:legea spune clar ca e interzisa montarea altor lumini decat cele din fabrica.ca ai facut ITP pe "atentie" e irelevant.mai citeste legea si ai sa vezi "the problem". ps:stai linistit ca si eu am avut semnale integrate.ia vezi daca iti da RAR-ul ITP-ul,nu alte statii autorizate. Editat Aprilie 27, 2016 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psycho87 Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 nu prea le ai cu legile,no offence.hai sa te intreb asa:pe stop ai stanta de aprobare CE?stii ca semnalele integrate nu sunt conforme?sau si mai simplu:legea spune clar ca e interzisa montarea altor lumini decat cele din fabrica.ca ai facut ITP pe "atentie" e irelevant.mai citeste legea si ai sa vezi "the problem". ps:stai linistit ca si eu am avut semnale integrate.ia vezi daca iti da RAR-ul ITP-ul,nu alte statii autorizate. Daca as fi facut ITP-ul pe atentie scriam asta in postarea de mai sus. Am primit chiar discount fata de taxa normala...pentru ca programare online Placuta e pozitionata asa pentru ca arata mai bine decat in forma stock, nu am nimic de ascuns, nu merg racheta si nu ma dau pe o roata. Putini sunt motocilistii care isi lasa bike-ul in forma stock. Mai toti vor sa isi faca motocicleta a lor prin adaugarea sau eliminarea anumitor elemente. Apropo de RAR, cand l-am facut pentru inmatriculare, semnalele spate nu aveau sticla peste becuri ci doar o folie portocalie. Din nou nu am platiti nici o extra taxa si am trecut fara probleme. Ma bucur ca tu cunosti toate legile. Important este sa le si respecti, no offence. Ride safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 nu am zis ca eu le respect intru totu(moentan motorul meu are totul regulamentar)l,dar le cunosc.intrebarea mea ramane:ai facut itp-ul la o statie autorizata sau la RAR?nu de alta dar lipsa semnalelor "externe" impreuna cu stopul neomologat si numarul pozitionat gresit(been there done that,nu vorbesc din burta) nu fac casa buna cu legile.nu eram rautacios,daca asta ti s-a parut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psycho87 Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 ITP-ul s-a facut la o statie autorizata RAR. Singura schimbare dupa ce l-am facut a fost repozitionarea numarului. Nu a fost absolut nici o problema cu stopul aftermarket cu semnale incluse, chiar le-a placut la baietii de acolo Dupa repozitionarea numarului m-am plimbat insistent prin fata masinilor de politie, cand le intalneam in trafic, dar nici o reactie din partea domnilor. Poate erau prea ocupati sa stea pe facebook sau ce or face ei in timpul serviciului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BughY Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 Bine v-am găsit! Imi prezint și eu cadoul de Paște, ce tocmai a sosit în ograda mea. » Post actualizat in 29 Apr 2016 10:20 Poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 Frumos cadou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Regele Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 Vezi ca este pe olx unul la Timisoara cu 250 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate