george05 Postat Martie 27, 2018 Share Postat Martie 27, 2018 Acum mi-am adus aminte ca si eu am patit asta la Hornet, in prima iarna dupa ce l-am luat. De la temperaturi reduse, am tras eu concluzia, pt ca odata cu venirea caldurii nu a mai picurat. Următorul an am plantat motorul in spatele garajului, departe de usa,următorul an in casa. In nici una din iernile ce au urmat nu am mai avut probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristiroland Postat Martie 27, 2018 Share Postat Martie 27, 2018 Salut baieti! La cat se recomanda verificarea furcii fata si schimbarea uleiului sau ce o mai fii pe acolo? O sa ma duc la un service si e prima data cu motorul la service...o sa rog oricum baiatul care se uita la ea sa imi verifice tot....si am inteles ca in furca se pune ulei hidraulic...corect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian. Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 (editat) Salut. Eu vreau sa fac operatiunea asta peste 2 saptamani, pentru ca un simering a cedat si imi curge uleiul din telescop. In carte scrie ca o data la 2 ani trebuie facuta revizia. Iar in furca se pune ulei pentru furca, 10W parca citisem in manualul de service. Actualizeaza-ti profilul, sa nu dau informatii pentru modelul gresit. Editat Martie 28, 2018 de Lucian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 stie cineva valorile de incarcare corecte la pc41 ? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgreen1983 Postat Aprilie 1, 2018 Share Postat Aprilie 1, 2018 salutare domnilor! Ce semnalizari aveti puse pe pc41? va intreb pentru ca cele originale se rup destul de repede si sunt si scumpute. Am pe spate unele cu led dar clipesc mai repede si ma cam enerveaza. seara faina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 salutare domnilor! Ce semnalizari aveti puse pe pc41? va intreb pentru ca cele originale se rup destul de repede si sunt si scumpute. Am pe spate unele cu led dar clipesc mai repede si ma cam enerveaza. seara faina! Schimba releul si nu vor mai clipi atat de repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristiroland Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 Baieti si la voi frana spate e asa slabuta?...adica eu chiar trebuie sa apas tare pe pedaua aia...asa e la toate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Aprilie 4, 2018 Share Postat Aprilie 4, 2018 Baieti si la voi frana spate e asa slabuta?...adica eu chiar trebuie sa apas tare pe pedaua aia...asa e la toate? Nu stiu ce asteptari ai dar frana pe spate nu te prea opreste ) Ai sa inveti in timp sa folosesti mult mai mult frana fata ca aia cam e principala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Aprilie 4, 2018 Share Postat Aprilie 4, 2018 Baieti si la voi frana spate e asa slabuta?...adica eu chiar trebuie sa apas tare pe pedaua aia...asa e la toate? Trebuie sa apesi putin mai tare, important e sa verifici daca este eficienta. » Post actualizat in 04 Apr 2018 07:09 Nu stiu ce asteptari ai dar frana pe spate nu te prea opreste ) Ai sa inveti in timp sa folosesti mult mai mult frana fata ca aia cam e principala. Ambele frane sunt importante. Eficienta franei pe fata este mult mai mare, insa ambele frane trebuie folosite corect pt a frana eficient cu moto. Sunt destule informatii pe net despre cum sa franezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Aprilie 4, 2018 Share Postat Aprilie 4, 2018 Ambele frane sunt importante. Eficienta franei pe fata este mult mai mare, insa ambele frane trebuie folosite corect pt a frana eficient cu moto. Sunt destule informatii pe net despre cum sa franezi. Mda nu stiu ce a vrut sa zica cu apas tare pe pedala..eu nu apas tare pe pedala decat daca vreau sa blochez roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristiroland Postat Aprilie 4, 2018 Share Postat Aprilie 4, 2018 Daca ma apas tare pe peda pe drum se duce taras..pe asfalt nu cred...nu am curaj sa o incerc...ma opreste oricum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Aprilie 4, 2018 Share Postat Aprilie 4, 2018 Io zic ca franeaza ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rekaller Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 Salut, In cazul in care sunt detinatori pe aici de Honda Hornet CB600F model 2008, am nevoie de un sfat in legatura cu pozitia pasagerului. Daca pasagerul are o pozitie cat de cat confortabila la drum lung? Ma gandeam chiar la un upgrade la scaunul soferului si pasagerului . O sa testez si mai mult ca sigur o sa cumpar un model ca cel precizat, numai ca test la drum lung nu prea am cum sa fac de aceea va intreb. Acum sunt constient ca niciodata nu o sa fie acelasi confort ca pe un goldwing... Astept feedback-ul vostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 Salutare...aveti idee de unde as putea face rost de niste crash pad -uri si scarita fata stanga pt pc 41 ? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GAVROCHE Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 (editat) @recaller am pus spatar pe top case givi, se sta ca in fotoliu. nu am reclamatii, doar zambete, zona de sa a pasagerului e mai moale . Grija la frana brusca, vine pasagerul peste tine. Franeaza usor si din timp Ajuta si o plasa de aderenta ! Editat Aprilie 12, 2018 de GAVROCHE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psycho87 Postat Aprilie 13, 2018 Share Postat Aprilie 13, 2018 Salutare...aveti idee de unde as putea face rost de niste crash pad -uri si scarita fata stanga pt pc 41 ? ms @Gangsterik intreaba pe fb pe Adyfikus Cluj Dezmembrari Moto. Poate ai noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Aprilie 13, 2018 Share Postat Aprilie 13, 2018 @Gangsterik intreaba pe fb pe Adyfikus Cluj Dezmembrari Moto. Poate ai noroc Ms man...am pus intrebare...astept sa-mi rasp acu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuz Postat Aprilie 13, 2018 Share Postat Aprilie 13, 2018 Salutare baieti! Gasesc la cineva de vanzare un parbriz pentru un Hornet '06? Un givi a305 nu ar strica dar poate aveti si altceva frumos. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Aprilie 13, 2018 Share Postat Aprilie 13, 2018 Salutare...aveti idee de unde as putea face rost de niste crash pad -uri si scarita fata stanga pt pc 41 ? ms Salutare, am un set nou de crash pad-uri. Dai un semn daca te intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristiroland Postat Aprilie 13, 2018 Share Postat Aprilie 13, 2018 Salut baieti..hornetul are filtru de benzina? Si daca da unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Aprilie 14, 2018 Share Postat Aprilie 14, 2018 Salut baieti..hornetul are filtru de benzina? Si daca da unde? PC34/36 nu au filtru de benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Aprilie 14, 2018 Share Postat Aprilie 14, 2018 daca o turez pe loc si revine greu la ralanti... trebuie sa-i sincronizez carburatoarele.. asa-i? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 15, 2018 Share Postat Aprilie 15, 2018 Verifica-i cablurile de acceleratie prima data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geoane Postat Aprilie 15, 2018 Share Postat Aprilie 15, 2018 (editat) Salutare! Acum 2 ani am dus motocicleta la un mecanic "dastept" sa imi faca anumite lucrari periodice printre care si schimbul de ulei. Toate bune...anul trecut cand am vrut sa schimb uleiul am realizat ca nenea mecanicul mi.a stricat busonul de golire de la baia de ulei si mi.a facut el o "jmenareala" fara sa imi si spuna. nu prea am mai mers cu ea, iar anul acesta as vrea totusi sa o repar. Motocicleta : pc34 Ma gandeam sa schimb acel capac de la baia de ulei. Ce pareri mai aveti ? Editat Aprilie 15, 2018 de geoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 15, 2018 Share Postat Aprilie 15, 2018 (editat) Ce oligofren de mecanic. A strans ca boul pana a crapat filetul. Daca nu curge teoretic nu ai treaba daca a fost făcută bine sudura, desi din poza si sudorul a fost un Ray Charles. Decat sa stai cu morcovul la fiecare schimb de ulei, mai bine cauta o baie de ulei sh in stare perfecta si sanatate. Nu poate fi o avere. Editat Aprilie 15, 2018 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate