bach Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) da e un rat facut de el .... /index.php?showtopic=12857 -ultimele 2 posturi de pe pagina sunt despre motorul asta Editat Septembrie 17, 2008 de bach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Vali, daca iti faci rat din M72, iti iau permisul 3 luni si apoi alte 3 luni si tot asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Terente Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 da e un rat facut de el .... /index.php?showtopic=12857 -ultimele 2 posturi de pe pagina sunt despre motorul asta Nu e domnule asa.Ala din pozele de acolo este motorul lui Mad-Max.Asa din poza pusa de Vali, este de fapt, originalul, dupa care s-a inspirat MAD-MAX, deci sunt total diferite.Am impresia ca se afla la un tip de pe langa Ploiesti, Valerica.Poate il cunoaste cineva mai bine, de prin zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Nu e domnule asa.Ala din pozele de acolo este motorul lui Mad-Max.Asa din poza pusa de Vali, este de fapt, originalul, dupa care s-a inspirat MAD-MAX, deci sunt total diferite.Am impresia ca se afla la un tip de pe langa Ploiesti, Valerica.Poate il cunoaste cineva mai bine, de prin zona. TU TE_AI UITAT PANA LA SFARSITUL PAGINII LA CARE AM DAT LINK??? nu cred acolo ultimele doua posturi sunt cu si despre motorul in cauza....nici vorba de motorul lui max...dar nah.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Nu e domnule asa.Ala din pozele de acolo este motorul lui Mad-Max.Asa din poza pusa de Vali, este de fapt, originalul, dupa care s-a inspirat MAD-MAX, deci sunt total diferite.Am impresia ca se afla la un tip de pe langa Ploiesti, Valerica.Poate il cunoaste cineva mai bine, de prin zona. Uite frate la ce se referea @bach: /index.php?...st&p=103245 si explicatia data de @klaus. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Terente Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 TU TE_AI UITAT PANA LA SFARSITUL PAGINII LA CARE AM DAT LINK??? nu cred acolo ultimele doua posturi sunt cu si despre motorul in cauza....nici vorba de motorul lui max...dar nah.......... Scuze, eu m-am uitat la ultimile doua posturi de pe ultima pagina.Scuzele de rigoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 17, 2008 Autor Share Postat Septembrie 17, 2008 Vali, daca iti faci rat din M72, iti iau permisul 3 luni si apoi alte 3 luni si tot asa. nu il fac rat, il las in pace ca imi place asa cum e. dar poate dezmembrez uralul de la alecu, nu? ala din poza e un "M" cu motor OHV, mereu mi-a placut ideea. ce imi place mult la cadrul de la Alecu e locul de baterie, incape si de 20 de amperi. dar nu e suficient. hahahahahahaha Nu e domnule asa.Ala din pozele de acolo este motorul lui Mad-Max.Asa din poza pusa de Vali, este de fapt, originalul, dupa care s-a inspirat MAD-MAX, deci sunt total diferite.Am impresia ca se afla la un tip de pe langa Ploiesti, Valerica.Poate il cunoaste cineva mai bine, de prin zona.l-am vazut in vama pe al lui madmax, nu-l pot confunda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 RAT ! RAT! RAT! am vazut si HD facute RAT arata super tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Bai Dane, daca vrei un M rat, iti faci unu din piesele de la mine si il bagi pe acte de nipru, nu strici tu acte de m72 pe un Âşobolan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danm Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 caut o aripa fata de , are careva una de vanzare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 21, 2008 Autor Share Postat Septembrie 21, 2008 dupa cum vezi, nu prea... iar eu tare m-am plictisit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 dupa cum vezi, nu prea... iar eu tare m-am plictisit. pai ce te plictiseste asa tare??....ai motor i-al si "chinuie-l" .........ca vine iarna si atunci o sa ai timp sa te si plictisesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 22, 2008 Autor Share Postat Septembrie 22, 2008 tocmai de aia m-am plictisit. tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 ce drac sa mai zic eu ca nu mai am decat o mobra si aia neinscrisa:lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Hai ca ma reapuc de m in 2 saptamani, nu mai zice nimeni nimic de asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 3, 2008 Autor Share Postat Octombrie 3, 2008 Hai ca ma reapuc de m in 2 saptamani, nu mai zice nimeni nimic de asa ceva? daca am suficient chef poate o scot eu maine pe a mea. si suficient timp, ca tre' sa cumpar niste chestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Da si tu un telefon, mi-e dor să văd un m torcând pe stradă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Hai ca ma reapuc de m in 2 saptamani, nu mai zice nimeni nimic de asa ceva? Eu am luat o mica pauza cu m-urile bag ca nebunul la 2 ij56 de alt m ma apuc cind da zapada sta femeia cu gura pe mine ca nu mai fac nimic pe linga casa am luat o mica pauza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Hai ca ma reapuc de m in 2 saptamani, nu mai zice nimeni nimic de asa ceva? miscate mai rpd, ca vreau sa o vad si eu ,deasata vara te lauzi ,co termini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 8, 2008 Autor Share Postat Octombrie 8, 2008 ah ce bine se merge cu un M cu roti rotunde!!! genial chiar! e un solo frumos. cand am sa am chef am sa mai pun si atasul, dar nu in viitorul apropiat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 miscate mai rpd, ca vreau sa o vad si eu ,deasata vara te lauzi ,co termini Io-te cu ce ma laud in loc de m... Am inaintat ceva mai mult, dar nu mai am poze. Cat despre m, ma roooog de un vopsitor, zici ca-l bat frate, nu ca-l platesc. Daca nu se apuca saptamana asta il vopsesc eu, si asa in 2 sapt termin cu casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 ba da garajul unde e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 nu vezi mah in stanga pozei usa de la garaj? acolo unde e butoiul ăla. si ca sa fiu on-topic, deja garajul il asteapta cu drag pe prietenul m72. Un nou posesor de m printre noi, adicătelea tovarăÂşu @mixi_dixi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 DAMN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 15, 2008 Autor Share Postat Octombrie 15, 2008 cel mai tare intinzator de curea de alternator. mai tare chiar si decat dopul meu de cola (tot intinzator) care a expirat dupa un an. ma intreb d eunde am sa iau altul... hahahhaha sau asa: http://foto.mail.ru/mail/tural59/113/153.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate