robertkiran Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Anul trecut a fost fain .... sa fie si anul asta cel putin la fel ca anul trecut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bukowina MC Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Variante de cazare in zona ..este ? Se pare ca locatia e suficient de aproape de Radauti...oi ajunge eu inapoi la hotel pe cararile alea 4? ..hic ! Sa ne vedem cu bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Variante de cazare in zona ..este ?Se pare ca locatia e suficient de aproape de Radauti...oi ajunge eu inapoi la hotel pe cararile alea 4? ..hic ! Sa ne vedem cu bine ! Din pacate chiar in zona nu este nimic disponibil. Este o pensiune, dar la ceva distanta fata de locatia intrunirii (langa locatia intrunirii din 2008). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Octombrie 24, 2010 Autor Share Postat Octombrie 24, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 (editat) tocmai am vazut calendarul intrunirilor pe 2011. la anu nu se mai tine intrunirea de la radauti? Editat Decembrie 1, 2010 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 Ce se intampla cu site-ul Bukowina Motor Club? Cand dau sa intru pe el, AVG-ul imi spune ca a gasit nu stiu ce virus si blocheaza intrarea pe site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 Ce se intampla cu site-ul Bukowina Motor Club? Cand dau sa intru pe el, AVG-ul imi spune ca a gasit nu stiu ce virus si blocheaza intrarea pe site. Site-ul are niste probleme de ordin tehnic, dar care sunt in curs de remediere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Decembrie 15, 2010 Autor Share Postat Decembrie 15, 2010 Salve Gabi, se va tine si intrunirea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 Salve Gabi, se va tine si intrunirea... da, m-am lamurit intre timp. am vazut ca sunt mai multe intruniri care n-au fost trecute in calendar si a iesit deja cu scandal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K_ticutz99 Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 Salut,ma numesc Catalin si as vrea sa stiu daca se mai tine intrunirea la Radauti anu acesta si daca se mai tine,pe ce data!Multumesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 (editat) Salut,ma numesc Catalin si as vrea sa stiu daca se mai tine intrunirea la Radauti anu acesta si daca se mai tine,pe ce data!Multumesc... Aceasta informatie o doresc si eu ca nu pot lipsii de la intrunirile voastre. Sanatate maxima va doresc si astept cu nerabdare sa ne vedem la o Editat Februarie 25, 2011 de Lord Vader Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 Aceasta informatie o doresc si eu ca nu pot lipsii de la intrunirile voastre. Sanatate maxima va doresc si astept cu nerabdare sa ne vedem la o Salutare domnu. In viitorul apropiat vom avea sedinta si vom stabili toate datele si fi sigur ca le vom afisa aici. O zi faina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
murano Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 hai cu intrunirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Si eu astept deta oficiala dar e posibil sa fie in perioada 19-21 sau 26-28 august. Va salut cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Salutare! Cum anul trecut nu mi-am putut duce la bun sfarsit calatoria pana la radacinile mele bucovinene, ramanand intepenit pe la Bicaz din motive tehnice, si cum nu renunt la ea nici in ruptul capului, anul asta as incerca-o din nou undeva in perioada intrunirii voastre. Doi iepuri dintr-o lovitura, as zice. Asa ca astept si eu cu nerabdare anuntul privind data de desfasurare. Oricand, numai in primul weekend din august sa nu fie. Pentru ca atunci va invit eu pe voi la KLE-istii & Friends 2011 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amedock Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Din 29.06.2006 a luat fiinta Bukowina Motor Club, in Radauti.www.bukowinamotorclub.ro Salut am o rugaminte la tine da-mi te rog adresa voastra de corespondenta ca vreau sa v-a trimit o invitatie multumesc Amedeo ICE AGE IASI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Aprilie 29, 2011 Autor Share Postat Aprilie 29, 2011 @ amedock: Radauti, str.Putnei nr.131, 725400 @ BMC: link catra ce iesiri mai face clubul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOSAPIENS Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Moto Sapiens Dr Tr Severin va invita la : mai multe detalii /index.php?/topic/661045-intrunire-moto-sapiens-dr-tr-severin/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Mai 24, 2011 Autor Share Postat Mai 24, 2011 Orca Run 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
murano Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Deci,se face ceva anu asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bukowina MC Postat Iulie 3, 2011 Share Postat Iulie 3, 2011 Da, anul acesta va avea loc a 5-a editie Intrunirea Bukowina Motor Club, intrunire ce va avea loc in ultimul weekend din august. detaliile un pic mai incolo, oricum se lasa cu surprize mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Iulie 7, 2011 Autor Share Postat Iulie 7, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreeay Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 Cei trei Bogdani si expeditia lor in Alaska ACUM pe TVR2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 @ amedock: Radauti, str.Putnei nr.131, 725400 @ BMC: link catra ce iesiri mai face clubul Da'i bre o adresa de mail!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate