horiabt Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 In sfarsit am ajuns si eu sa pot pune poze cu noua achizitie.Spre deosebire de cealalta,este fff stabila manevrabila, consum rezonabil( 5,5 - 6 % ),putere nu mai zic,sa zica cei care au incercat-o ! O am din 20 Mai si am facut cca 5000 km pana in prezent cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Asta da progres! Superba mobra, s-o stapanesti sanatos si s-o calaresti la fel de sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Frumoasa!S-o stapanesti sanatos!Am si io o dilema. Tot aud lumea cum comenteaza ca modelul pe injectie nu prea "trage" fata de ala pe carburator!Ce an e a ta? Pare mai noua, deci pe injectie!Ai mers sa vezi diferenta intre asta si aia pe carburator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Ca idee, injectia "trage" intotdeauna ceva mai incet decat carburatia. Tot ca idee, diferentele intre ele sunt mult prea mici ca sa conteze ... Ma rog, asta e regula generala, posibil ca la anumite modele sa fie o diferenta cu adevarat sesizabila. Da tare ma indoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 A, am uitat sa mai intreb ceva. Cum e cu pozitia fata de Fazer, te dor mainile, spatele, etc, la drumuri mai lungi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Numa 5-6 consumul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalimero Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 ce ne poti spune de frana? stiu ca are sistem combinat, cand se apleaca pe furca fata, franeaza automat si spatele.. superba, sa te bucuri de ea multi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Bravo ! M-ai cam pus pe jar..........probleme financiare nu; alea nu; alea nu.......................................e bine ca e cu happy ending. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Iulie 8, 2006 Autor Share Postat Iulie 8, 2006 Frumoasa!S-o stapanesti sanatos!Am si io o dilema. Tot aud lumea cum comenteaza ca modelul pe injectie nu prea "trage" fata de ala pe carburator!Ce an e a ta? Pare mai noua, deci pe injectie!Ai mers sa vezi diferenta intre asta si aia pe carburator? Nu am mers pe modelul cu carburator, se spune ca cele pe carburatie trag mai tare decat cele pe injectie, dar sincer iti spun ca trage de ti se taie rasuflarea. Merci mult de urare. ce ne poti spune de frana? stiu ca are sistem combinat, cand se apleaca pe furca fata, franeaza automat si spatele.. superba, sa te bucuri de ea multi km Frana este bestiala, iti permite sa franezi si in curbe fara frica, iar cand le actionezi pe amandoua la viteze mari, ai un sentiment de siguranta pe care nu l-am simtit pe alt motor. A, am uitat sa mai intreb ceva. Cum e cu pozitia fata de Fazer, te dor mainile, spatele, etc, la drumuri mai lungi? Primele 2 saptamani pana m-am obisnuit ma cam dureau incheieturile. Pozitia este aproximativ egala cu cea de pe un supersport. Poti sa faci usor dupa ce te obisnuiesti 200 km fara escala. Sa auzim de bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 Ti-am mai spus dar mai zic odata, felicitari SI vrem sa o vedem la lucru, la drum cu gasca Si poze din primele 24 de ore de "posesie" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostfacerider Postat Iulie 15, 2006 Share Postat Iulie 15, 2006 Frate ia spune cum e... ca ma bate gandul si pe mine ...E asa "teapana" cum se spune ? Cum trage ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motortrash Postat Iulie 16, 2006 Share Postat Iulie 16, 2006 Are 152 CP. Tu cum zici ca trage? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 Ptiu dracie, frumos XX! De fapt ca orice XX! God bless them! Sa o stapanesti sanatos si fara nici o zgarietura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 Frumos exemplar! S-o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Pei cum sa nu traga daca era cea mai rapida motocicleta inainte sa apara Hayabusa.Sa o stapanesti sanatos horiabt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostfacerider Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 Imi lasa gura apa... Sa o calaresti cu placere ! Mi-a mai zis cineva ca este... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat August 19, 2006 Autor Share Postat August 19, 2006 Imi lasa gura apa... Sa o calaresti cu placere ! Mi-a mai zis cineva ca este... mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Octombrie 31, 2006 Autor Share Postat Octombrie 31, 2006 Va anunt oficial....vine un nou B.B. prin ianuarie ! De data asta cu 0 km la bord ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Eu inteleg satisfactia lucrului nou, mai ales daca iti permiti, dar n-o sa fie ciudat sa iti iei exact acelasi model?Cred ca daca actuala este in stare buna nu o sa simti o mare schimbare!E practic identica! Daca esti sigur ca asta e modelul pe care o sa-l tii si n-o sa-l mai schimbi ok, dar daca faci o tura cu un alt model si ti se pune damblaua pe ala?O sa pierzi mult la revanzare! Si in final daca asta e decizia, de-abea asteptam sa vedem poze! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Sa te bucuri de ea cati mai multi kilometri in deplina armonie cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Noiembrie 27, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2006 Eu inteleg satisfactia lucrului nou, mai ales daca iti permiti, dar n-o sa fie ciudat sa iti iei exact acelasi model?Cred ca daca actuala este in stare buna nu o sa simti o mare schimbare!E practic identica! Daca esti sigur ca asta e modelul pe care o sa-l tii si n-o sa-l mai schimbi ok, dar daca faci o tura cu un alt model si ti se pune damblaua pe ala?O sa pierzi mult la revanzare! Si in final daca asta e decizia, de-abea asteptam sa vedem poze! Bafta! Am vandut-o.... Alte prioritati...Dar sa stii ca nu ma dezamagit DELOC ! E BESTIALA ! Crede-ma nu am avut asa un sentiment cu nici un motor pana acum ! Sa te bucuri de ea cati mai multi kilometri in deplina armonie cu ea Si tu la fel ! Mi-ar place sa ne vedem pe drum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
azumir6 Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 po' sa ma laud si yo un pic? si eu am jucarie noua; Yamaha XVS 1100A DragStar '2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 Are 152 CP. Tu cum zici ca trage? valeeu ! marfa. 152... o herghelie intreaga bafta cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate