demostene Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 intradevar.. e greu de iesit! doar ca locatia are un avantaj fiind central.. ar trebui ceva tot asa.. sa poata ajunge omul si acasa/sa poata pleca la plimbare, etc..etc..! unde e intrebarea cheie?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 Este foarte bine ca au fost atat de multe motociclete ... sa incercam totushi pe viitor sa fim mai atentzi la plecare ... Propun cateva reguli pentru plecarea de la arc cand se va dori sa se plece in grup - stabilire destinatie [sa nu se mai trezeasca ca uni o ia intro parte alti intralta] - vedem cati plecam shi nu mergem buluc la gramada ... ne impartim in grupuletze de catre 4-5 care pleaca la cateva zeci de seunde unul dupa altul ... nar strica grupuletzele sa fie formate din motociclishti care se cunosc ... astfel putand anticipa mai ushor reactiile ... shtiindu-ne unul altuia stilul. - sa nu mai plecam ca la curse ... shi pe parcurs ca regula generala sa se evite depashirile intre motociclete - fiecare motociclist sa aiba grija sa stea astfel incat sa fie vazut de cel din fatza lui ... adica in unghi ... shi la oarece distantza in functie de viteza. - cel mai important dupa parerea mea ... sa lasam la arc sentimentul acela de invincibilitate pe care uni il au cand pleaca in grup ... nu suntem deloc invincibili ... ba chiar suntem mult mai expushi accidentelor mergand in grup. Apare spiritul de turma, dorintza de a demonstra 'uite ce bun sunt' ... shi nu in ultimul rand ... mersul alaturi de motociclishti neexperimentatzi. O zi buna tuturor !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
12adu Postat Aprilie 5, 2004 Share Postat Aprilie 5, 2004 La ora 1900! Eu am trecut pe la 1800 si ma miram ca nu am vazut pe nimeni.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
12adu Postat Aprilie 5, 2004 Share Postat Aprilie 5, 2004 Demo, vad ca ai zis ca scapi de probleme cu Simsonu si cred ca ai dat'o ca ala din lac in putz. E plin forumul de lacrimi.. PS. Mai lucrezi pe Popovat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Aprilie 5, 2004 Share Postat Aprilie 5, 2004 da ma.. ce din lac in put! din lac direct in mormant cu asta! dar noi avem rabdare.. noi lucram zilnic la ea.. si noi speram ca la timpul potrivit sa vedem putina recunostiinta.. altfel noi ne suparam si dam foc la javra... cat despre popovat nu mai lucrez acolo din iarna!.. deh.. mi-am dat demisia dar oricum am aflat ca s-a inchis centrul sapt. trecuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Aprilie 5, 2004 Share Postat Aprilie 5, 2004 Apare spiritul de turma, dorintza de a demonstra 'uite ce bun sunt' ... shi nu in ultimul rand ... mersul alaturi de motociclishti neexperimentatzi. Mare dreptate ai .......... Eu am devenit omu' paianjen (ma sui pe peretzi) ca nu pot merge cu motoru acum ...... ca nu e botezat inca. Ma frig palmele .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
12adu Postat Aprilie 6, 2004 Share Postat Aprilie 6, 2004 La mine e mai grav: n'am bani de asigurare. De asta ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 6, 2004 Share Postat Aprilie 6, 2004 La mine e mai grav: n'am bani de asigurare. De asta ce parere aveti? Radule ..... eu ma screm de bani sa imi fac ITPul. Iar cu asigurarea ..... mi s-a rupt mana cand am dat 445.000. Cand ma gandesc ca tractoarele sub 45 CP au 385.000 asigurarea .... si eu tot tractor conduc ... imi vine rau. Asta e..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Aprilie 6, 2004 Share Postat Aprilie 6, 2004 La mine e mai grav: n'am bani de asigurare. De asta ce parere aveti? asta e viata... nici eu nu am facut-o... astept dupa pasti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 7, 2004 Share Postat Aprilie 7, 2004 Io n-am nici o problema Ne vedem si azi pe la 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 7, 2004 Share Postat Aprilie 7, 2004 Io n-am nici o problema Ne vedem si azi pe la 7 Tzine poxipolu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Aprilie 7, 2004 Share Postat Aprilie 7, 2004 Astazi este miercuri si va astept la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 7, 2004 Share Postat Aprilie 7, 2004 facem atmosfera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Aprilie 7, 2004 Share Postat Aprilie 7, 2004 Astazi este miercuri si va astept la arc nitescule adu bobii ca au inceput sa vina multi mutzufanii drakului, nu mai incap pe abac la numaratoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Aprilie 7, 2004 Share Postat Aprilie 7, 2004 in sfarsittttttttttt stiu ca a trecut f mult timp de cand nu am mai sris dar intre timp nu am stat ci am adus motorul, casca , costumul si am si luat o cazatura deja. cumva mi-ati spus sa am grija la liniile de tramvai ??? hai nu mai radeti, ca m-am imprastiat in intersectie la lizeanu... am zgariat maneca la costum, noroc ca nu aveam si pantalonii, oricum nu aveam viteza;)))))))) asa ca nu scapati, azi vin si iooooooooooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Aprilie 7, 2004 Share Postat Aprilie 7, 2004 Azi o fac ..... fir-ar ea a dreq de RCA. mey care este faza cu RCA-ul ??? ca vin si io azi la arc dar nu am nici ITP nici RCA, vine de obicei politie pe acolo si se baga sa intrebe ce cum??? sper ca nu!!!!!!!! hai nu mai spuneti la nimeni ca nu am, de fapt o sa zic ca nu am talonul la mine si nici asigurarea pt ca tin asigurarea in talon logic!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
12adu Postat Aprilie 7, 2004 Share Postat Aprilie 7, 2004 Era sa ajung si io azi la arc, dar nevasta avea alte planuri ca a zis ca nu vrea sa se imbolnaveasca. Noi cu iju si altii cu "masini straine". Oricum, m'am consolat o tzira ca m'am intilnit pe drum cu citiva, dintre care nu l'am recunoscut decit pe Baiazid. De ce oare? Probabil dupa casca.. Si acum mai pling dupa aia 890K dati la asigurare.. REVOLTA! REVOLUTIE! Si nici macar nu e cine stie ce de fieru meu. Mai bine avea 1000cmc si scria Aprilia pe el, ca tot aia era (cu banu', ca feelingu' era..). Asteptam vremuri mai bune si surizatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Aprilie 8, 2004 Share Postat Aprilie 8, 2004 Un nou record.92 de motoare.Mai avem un pic pana la suta .La arc sunt asteptati pasionatii nu "masini straine". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 8, 2004 Share Postat Aprilie 8, 2004 Un nou record.92 de motoare.Mai avem un pic pana la suta .La arc sunt asteptati pasionatii nu "masini straine". Mooamaaaaaaa,ce numaratoare...mi s-a parut mie ca era cam "aglomeratie" Cat despre masinile straine...mda, nu e vorba de masini, ci de masinarii pe 2 roti....si m-au pasionat de m-au bagat in boale...pana si nevasta ma bate cu casca-n cap sa fac rost de bani Da ce puii mei, ca doar nu cresc pe camp ...Sau daca ati gasit campu ala, ziceti-mi si mie , bulangiilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 8, 2004 Share Postat Aprilie 8, 2004 Un nou record.92 de motoare.Mai avem un pic pana la suta .La arc sunt asteptati pasionatii nu "masini straine". Man, numara-le doar odata. Eu nu le-am numarat, dar okiometric ... nu aveau cum sa fie 92 motoare. Sincer. 60 poate. Cu okii astia m-am uitat: ...dar .. poate ma insel. Sa zicem ca motoarele sunt la 1 m parcate una de alta, asta inseamna ... 46 metri (2 coloane ca sa insumeze cele 92 motoare). Dar totul e posibil. Cifra de 1 m e cam mare .... maybe au fost, maybe nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Aprilie 8, 2004 Share Postat Aprilie 8, 2004 O numaratoare paralela , la un moment dat, a scos cifra de fix 81 de motoare. Dar asta nu implica si "tranzitul", deci cei care au scapat nenumaratzi la momentul ala ics. O absentza notabila a fost mau, poate gaseste o scuza plauzibila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Aprilie 8, 2004 Share Postat Aprilie 8, 2004 a trantit motorul la circuit . e o scuza destul de buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Aprilie 8, 2004 Share Postat Aprilie 8, 2004 a trantit motorul la circuit . e o scuza destul de buna? extraordinar... mare tentatie circuitul ala... o sa fie un fel de mecca, un lait motiv, un subiect de mandrie: AM CAZUT CU MOTORUL LA CIRCUIT... deja nu se mai poate cadea decat LA CIRCUIT pentru ca nu este circuit de motociclete de viteza... intelegeti odata SII??? crezi ce e primul sau ultimul care o sa cada?? sper ca e bine si sa continue.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Aprilie 8, 2004 Share Postat Aprilie 8, 2004 asta e motivul pentru care NU ma dau pe circuit. prefer o plimbare pana la sinaia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 8, 2004 Share Postat Aprilie 8, 2004 asta e motivul pentru care NU ma MAI dau pe circuit. prefer o plimbare pana la sinaia. bai...sa stiti ca merita incercat macar o data.E altceva decat pe strada....dar dupa cum a zis si Zahei...mai bine de banii aia bag benzina si ma duc pana la Sinaia...sau in alta parte ca am facut poteca pana acolo @Zahei: mi-am permis sa-ti modific postul ca nu se potriveste cu avataru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate