FreT Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 (editat) ora 15:30 -16:00 Zona : Cismigiu ..mai exact la liceu la Gheorghe lazaR Motociclist : Gilera ..motor mic ... Masina : Logan Asteptam sa trec strada spre liceu dinspre Izvor ...ma uit la indicatorul de pietoni aveam rosu...ma uit pe lung vine motociclistul avea viteza mica a prins verde pe banda 1 care nu era nimeni cu masina sa dus ....banda 2 fiind ocupata de o masina Loganul: a vrut ori sa faca stanga ori sa mearga inainte...era cu nr de Tm cred ca nu stia Buc sigur....a fortat rosu direct a vazut masina pe banda 2 da banda 1 nu sa uitat ... La luat cu partea dreapta a masini ..la aruncat peste parbriz ..motorul praf rezervorul era langa el la 5-6 metri ..casca nu a avuto prinsa bine...ia zburat la 20-30 de metri... Am traversat repede la el pe rosu la pietoni..ai curgea sange din cap...si mana stanga o avea rupta de sus cred ca nu o putea misca ..era constient..martori am fost putini da ei erau cam dezorientati ..eu am fost singurul care asteptam rosu si stiam ce sa intamplat .Din lipsa de buletin la mine ceva..nu am putut sa ma bag martor Soferul la Logan imediat si-a skimbat ca domne eu veneam dinspre bulevar..bun si daca veneai de acolo cum lai luat ? Politisti a-ti venea sa ai bati nu stiau ce sa asculte cauta camerele daca au instalate sau la liceu ceva sa se uite pe filmari A fost preluat de ambulanta Puls .... Concluzia : Loganul trecut pe rosu ..motociclistul a prins verde din timp ..nu avea viteza ia iesit in fata !!!!!! Sper sa se faca bine ...si bafta sotiei lui la nastere !!! a specificat sal sunam pe un prieten sa nui zica lui nevastasa ca e gravida :| si poate se sperie ceva si Doamne fereste!!! Editat Mai 14, 2010 de FreT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gova Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 Mestere: 1) da-o dreacu de gramatica 2) nu e problema ca n-ai avut buletinul la tine atunci, poti sa te duci la Udriste sa zici ce-ai vazut, dai declaratie si aia e 3) topic aici /index.php?showtopic=520979 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slow_rider Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 Nici lazarul nu mai e ce-a fost. Nicaieri in tara asta nu se mai face carte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gova Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 multa sanatate riderului... cat despre postare de acord cu restul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FreT Postat Mai 15, 2010 Autor Share Postat Mai 15, 2010 Mestere: 1) da-o dreacu de gramatica 2) nu e problema ca n-ai avut buletinul la tine atunci, poti sa te duci la Udriste sa zici ce-ai vazut, dai declaratie si aia e 3) topic aici /index.php?showtopic=520979 1 ..nu am stat sa citsc de o mie de ori ce am scris ...si ms ca imi esti de ajutor apreciez cum de nu team gasit pana acum 2...gaborul asha a cerut !parca zici ca ai fost si tu acolo ..tu si inca un taximetrist in ziua aia ... 3 sati spun mai nou sa intelegi si tu gaborul a cerut buletinul si un nr de tel pt a fi contactati ! vb sa nu a adormi cred ... Mesaj completat Mestere: 1) da-o dreacu de gramatica 2) nu e problema ca n-ai avut buletinul la tine atunci, poti sa te duci la Udriste sa zici ce-ai vazut, dai declaratie si aia e 3) topic aici /index.php?showtopic=520979 1 ..nu am stat sa citesc de o mie de ori ce am scris ...si ms ca imi esti de ajutor apreciez cum de nu team gasit pana acum 2...gaborul asha a cerut !parca zici ca ai fost si tu acolo ..tu si inca un taximetrist in ziua aia ... 3 sati spun mai nou sa intelegi si tu gaborul a cerut buletinul si un nr de tel pt a fi contactati ! vb sa nu a adormi cred ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 fret, tu sigur esti liceean? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 fret, tu sigur esti liceean? Unul analfabet desigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 sati , mati, team, vati un vames le-ar trebui, nu profesori.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 mai bine sa-i uram in cor: Iob tvoie mati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FreT Postat Mai 15, 2010 Autor Share Postat Mai 15, 2010 Agitatilor =)) )) mor de voi ma =))) sa va cada cola in tastatura la pc sau laptop ce aveti in dotare =))) sa vad cum va chinuiti la pus unele semne =))) plus ca am tastatura frantuzeasca nu sunt toate la locul lor agitatilor =))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 Tastatura frantuzeasca? tu ai o tastatura cu alfabet cirilic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FreT Postat Mai 15, 2010 Autor Share Postat Mai 15, 2010 Altu care nu stie nu cunoaste si se baga aiurea =))) doamne =)))) cum se face cum greseste unul sariti pe el si cand se bate 2 tigani contra la 1 roman...stai pe margine =))))) doamne mor de ras ..bagaretzule =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 tu esti unul din aia doi tigani, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FreT Postat Mai 15, 2010 Autor Share Postat Mai 15, 2010 tu esti unul din aia doi tigani, nu? Persoanele de fata se exclud sau te simti ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 (editat) tu esti unul din aia doi tigani, nu? P.S fret .....Apropo vezi ca am scris intentionat CIRILIC(corect chirilic,da' nu ti-ai dat seama) Editat Mai 15, 2010 de sandu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 nu-si da el seama de fineturi de astea, degeaba face liceul cu nea lazar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 Ce frustrati neica...uite si eu scrui asnfalf ca dreqcu bai profesoir sde limba romanasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gova Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 (editat) cand se bate 2 tigani contra la 1 roman Adicatelea un tigan, sa-i spunem generic Stanescu, se bate cu un alt tigan, sa-l numim generic Zamfir. Contra unui roman. Adica desi ei se incing, au un scop comun, sa fie contra romanului. Ca-n Piratii din Caraibe cred. Eu asa am inteles din ce ai scris tu Editat Iunie 5, 2010 de Gova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 Pina la urma accidentatul ce mai face ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rahanu Postat Iunie 6, 2010 Share Postat Iunie 6, 2010 Pina la urma accidentatul ce mai face ? frate... ce-i care au scris cum au scris au o scuza(si ati gasit voi multe - jignitoare majoritatea) insa pentru ce-i care corecteaza gramatica unui om care s-a ostenit sa scrie despre un accident pe acest "forum", in loc sa se intereseze de victima sau sa indemne posibilii martori care citesc sa mearga sa depuna marturie(ca de-aia a fost creata aceasta sectiune) ... nu au nici o scuza! doamne fereste ca politistul care ancheteaza cazul sa corecteze greselile din declaratiile martorilor in loc sa gaseasca vinovatul, si asta intr-un caz in care unul dintre noi este implicat.... doamne fereste ZIC! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Iunie 6, 2010 Share Postat Iunie 6, 2010 Asta era si ideea. Chiar daca unii nu se simt bine pina nu fac bascalie, hai sa mai spunem si de baiatul ala ce a patit si cum si-a revenit. Daca stie cineva ceva, bagati detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Iunie 6, 2010 Share Postat Iunie 6, 2010 frate... ce-i care au scris cum au scris au o scuza(si ati gasit voi multe - jignitoare majoritatea)insa pentru ce-i care corecteaza gramatica unui om care s-a ostenit sa scrie despre un accident pe acest "forum", in loc sa se intereseze de victima sau sa indemne posibilii martori care citesc sa mearga sa depuna marturie(ca de-aia a fost creata aceasta sectiune) ... nu au nici o scuza! doamne fereste ca politistul care ancheteaza cazul sa corecteze greselile din declaratiile martorilor in loc sa gaseasca vinovatul, si asta intr-un caz in care unul dintre noi este implicat.... doamne fereste ZIC! ZIC! MACSIM AM ZIS! Asta ar fi culmea, sa ajunga sa te corecteze politistul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 6, 2010 Share Postat Iunie 6, 2010 Omul v-a informat cum trebuie...acu va legati ca nu a scris ok...intrebarea finala este : cati km ati facut in weekendul asta? Ca vad ca numa pe forumuri stati. Sunteti mai rau ca babele de la piata smor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate