derkleine Postat Noiembrie 5, 2014 Share Postat Noiembrie 5, 2014 Si io as mai vrea. Dar aici is scumpe:) Astept sa ajung in Romania. De obicei mi le fac la Castor in Iasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mentat Postat Noiembrie 5, 2014 Share Postat Noiembrie 5, 2014 Salutare, Citesc de multicel forumul, chiar dinainte sa devin motociclist in acte, dar abia saptamana asta s-a activat contul... Legat de tatuaje, am si eu 2 bucati pe antebrate si in lucru al treilea pe umar. Abia astept sa il termin pe asta sa ma gandesc ce si cum la urmatorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Noiembrie 5, 2014 Share Postat Noiembrie 5, 2014 Cu cat timp inainte trebuie facuta programarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Noiembrie 5, 2014 Share Postat Noiembrie 5, 2014 Si io as mai vrea. Dar aici is scumpe:) Astept sa ajung in Romania. De obicei mi le fac la Castor in Iasi. Fantastic Castor!!! Cine vrea ceva de calitate indiferent de complexitate poate apela cu cea mai mare incredere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Noiembrie 6, 2014 Share Postat Noiembrie 6, 2014 (editat) Si io as mai vrea. Dar aici is scumpe:) Astept sa ajung in Romania. De obicei mi le fac la Castor in Iasi. facut si eu la castor in martie. Recomand. Plus ca a fost o comunicare f ok si prin email pt desen, programare,e tc Editat Noiembrie 6, 2014 de reverend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Noiembrie 6, 2014 Share Postat Noiembrie 6, 2014 Pana acu nu depaseste nimic hasha cu dani la "butoane" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 (editat) . Editat Noiembrie 7, 2014 de Trolek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borcanel Postat Noiembrie 8, 2014 Share Postat Noiembrie 8, 2014 Am lucrat 2 ani in Norvegia si am avut norocul sa imi fac 2 tatuaje la un artist roman din No. care a luat premiul 1(pt cel mai detaliat tatuaj) la o conventie in Trondheim.Numele lui este Daniel si este din Iasi.Daniel Dracul pe facebook. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Noiembrie 8, 2014 Share Postat Noiembrie 8, 2014 Arata super ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 Stie cineva ceva despre cei de la Piotattoo (Bucuresti) ? https://www.facebook.com/Piotattoobucuresti http://www.piotattoo.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 Pai... 90% sunt poze luate de pe net iar restul de 10% mie nu imi plac deloc. Alegerea e a ta... dar eu nu m-as duce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 Nu intentionez sa merg, doar ma uitam pe site la munca si preturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 Ti-as recomanda sa ignori preturile, in general. Daca iti plac tatuajele unui artist, atunci vezi si cat costa... dar nu alege in functie de pret. 2 tatuatori buni sunt la Brasov, Dragos si Odette, cred la anul o sa ma duc sa-mi fac ceva si la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 Depinde ce vrei sa iti faci . Sunt unii specializati pe anumite chestii. Portrete, tribale japoneze chestii. Cauta sa vezi pe ce e specializat omu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 (editat) Nu ma orientez dupa pret, insa il iau in calcul. Primul tatuaj am dat 250 euro si e semnificativ mai mic cu ceea ce urmeaza sa-mi fac. Adica asta: Editat Noiembrie 11, 2014 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 3-4 lei/cm patrat se ia pt alb-negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 Eu le-am facut pe toate la Roger si sunt multumita. Mai trist e ca am schita unui nou tatuaj, am si timp, dar n-am bani... https://www.facebook.com/redinktattoostudio/timeline Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 Eu le-am facut pe toate la Roger si sunt multumita. Mai trist e ca am schita unui nou tatuaj, am si timp, dar n-am bani... https://www.facebook.com/redinktattoostudio/timeline Mi se pare ca folosesc prea mult negru, par foarte dark tatuajele lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 Eu le-am facut pe toate la Roger si sunt multumita. Mai trist e ca am schita unui nou tatuaj, am si timp, dar n-am bani... https://www.facebook.com/redinktattoostudio/timeline Unele sunt f misto, altele mi se par oribile... sunt mai multi artisti acolo? Mi se pare ca folosesc prea mult negru, par foarte dark tatuajele lor. Asta tine si de gusturi... oricum, modelul il stabilesti tu, cu consilierea artistului care iti poate spune daca e ok sau nu ce ii ceri tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Noiembrie 15, 2014 Share Postat Noiembrie 15, 2014 Pt. Radauti, Suceava si nu numai recomand https://www.facebook.com/TaviyooTattoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Decembrie 16, 2014 Share Postat Decembrie 16, 2014 Inca unul, imi cer scuze, este putin deformat in poza din cauza pozitiei mainii, am facut-o singur, cateodata mai trebuie sa ti-o faci si singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebiku Postat Decembrie 16, 2014 Share Postat Decembrie 16, 2014 (editat) .... Editat Decembrie 16, 2014 de Bebiku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 (editat) Facut la Roger aka Sfantu (https://www.facebook.com/redinktattoostudio/timeline) Editat Iunie 26, 2015 de Hekate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 Nu am inteles si nu voi intelege ce va place sa va mazgaliti in halul asta si pe langa asta sa mai si suferiti . Eu , unul , incep sa am deja o problema cu tatuajele astea ptr ca nu mai am destul loc pe maini ptr alte proiecte si va trebui sa ma extind pe spate unde deja mai este unul . . . si va trebui sa le imbin cumva . . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 First of all ...le gandesti dinainte si ca locatie si ca model aproximativ . Eu n-am nici un stres cu zona aia ca o sa mai adaug ceva acolo. Aia e zona de facut tatuaje mici si simple ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate