Geo_ZGA Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 in progress hasha tattoo nu e cam disproportionat (mare) nasul ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hasha tattoo Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 nu e cam disproportionat (mare) nasul ala? tot modelul este supradimensionat.e un portret dupa poza.deci nu este schimbata proportia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 in progress hasha tattoo like ....frumoasa lucrare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 Eu inca sunt in dilema, nu stiu unde sa merg sa fac portretul, sunt sceptic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 tot modelul este supradimensionat.e un portret dupa poza.deci nu este schimbata proportia. ma referam ca nasul este prea mare fata de buze, ochi si linia imaginara a fetei. siner, asta cred ca strica tot Eu inca sunt in dilema, nu stiu unde sa merg sa fac portretul, sunt sceptic. Odette face portrete (si nu numai) bestiale, dar nu e in Bucuresti... mare parte din timp e in afara tarii. O gasesti pe facebook "Odette Dragos Tattoo" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hasha tattoo Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 ma referam ca nasul este prea mare fata de buze, ochi si linia imaginara a fetei. siner, asta cred ca strica tot Odette face portrete (si nu numai) bestiale, dar nu e in Bucuresti... mare parte din timp e in afara tarii. O gasesti pe facebook "Odette Dragos Tattoo" iti respect parerea si ai dreptate intr-o oarecare masura.dar trebuie sa intelegi ca este un portret inspirat de victor portugal.iar daca o sa te uiti la modelele lui,o sa observi la modelele din fata,o iluzie de supradimensionare datorita liniilor folosite care accentueaza anumite trasaturi.daca rasfoiesti portofoliul nostru o sa vezi ca nu marim nasuri aiurea : ).in orice caz.apreciez critica si recunosc ca nimic nu e perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 Facut astazi la Hasha tattoo, si-au schimbat artistul tatuator, mai bine spus, acu au un ARTIST tatuator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 Draven, imi place tatuajul, sa il porti cu placere Sa inteleg ca recomanzi acum Hasha cu baiatul cel nou ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 Recomand cu incredere, incomparabil cu ce se intampla inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 frumos tatuajul. sa-l porti cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Facut astazi la Hasha tattoo, si-au schimbat artistul tatuator, mai bine spus, acu au un ARTIST tatuator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 (editat) Asta-i un tatuator ucrainean Dmitri Samohin.Pe mine m-a impresionat. Editat Februarie 28, 2014 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 Foarte bine facute Sunt multi artisti in afara care lucreaza extraordinar... am in lista de fb un bulgar, obsedat de cranii e adevarat (pe gustul meu), care face niste desene si tatuaje free-hand superbe. Mai sunt si cativa romani plecati prin tari straine... @ Draven: frumos, chiar bine lucrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 original-7638-1392047042-4.jpg Asta-i un tatuator ucrainean Dmitri Samohin.Pe mine m-a impresionat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 original-7638-1392047042-4.jpg Asta-i un tatuator ucrainean Dmitri Samohin.Pe mine m-a impresionat. de ce nu mergi la el? de ce nu mergi la el? Daca vrei iti dau si eu un miliard de poze cu tattoouri, iti permiti, la Volko e aprox 10k unul ca al meu... So, if you have enough cash please be my guest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 Am zis ca-mi plac..Atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 (editat) Tattoouri facute de Niki Norberg original-7638-1392047042-4.jpg Asta-i un tatuator ucrainean Dmitri Samohin.Pe mine m-a impresionat. Este adevarat ca este unul dintre cei mai buni, dar astea doua sunt tattoourile pentru care este Dmitriy cunoscut Editat Martie 1, 2014 de draven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 Fraaate cum arata ! :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 Bestiale.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 Da... craniul din poza 3 e urmatorul pt mine Sper sa iasa ca in poza, sa vedem cand apare buget pt el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Fara cuvinte!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 sunt frumoase, arata bine imediat dupa bataie, dar cu albul asta mult (care ajuta la umbre, luciu etc...), .stim cu totii ca albul se estompeaza relativ repede... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 Tipul asta e genial... Den Yakovlev https://www.facebook.com/Den14Yakovlev Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hasha tattoo Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Latest Work. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate