zîmbesc Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 deci sa inteleg ca toti care aveti motoarele <2004 nu aveti FZ6-uri, ci FZS600-uri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 Eu le impart in doua categorii: a) Fazer N(naked) Asta asa e: Fazer si N deci sa inteleg ca toti care aveti motoarele <2004 nu aveti FZ6-uri, ci FZS600-uri? Cam asa e! Daca te uiti cateva pagini mai in spate, o sa vezi ca s-a mai discutat odata chestia asta. Deci, FZS 600 e diferit de FZ6 (S sau N, adica Fazer sau N). FZS 600 e pe carburatie, iar FZ6 pe injectie. Oricum, important este ca avem niste motociclete grozave. Sa ne bucuram de ele, asta e tot ce trebuie sa facem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 (editat) Acum am inteles in sfarsit. Ai dreptate, sa ne bucuram de ele! l.e.: in plus fata de aparitia injectiei ca inlocuitor al carburatiei este si bordul digital? Editat Noiembrie 1, 2012 de Batranu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 Bord digital, cadru motocicletei era tubular, acum e cast aluminium, facelift... In opinia mea, bordul digital suge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lorentziu Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 fz6 fazer mai..injectie 32 bit..computador pe ea consum mic..batranu'..esti varza..stai jos 4..din 2004 sa dus cu fazer 600..ce dreaq nu intelegi..esti batut in cap..lasa-neeeeee, astea sunt bijuterii de motoare..tarce ca un motan si fac shushu pe multe ''vitezane''...diavoli mascati in straie de domni...motorul ala stie sa dea tot din 2000 rot/min..poti merge si cu a6-sea cu 70/h..daca esti cu foamea de benzina..duce testat de mine..carburator=sucked mai ales pe frig, plm..consuma mult si nu ai baza in el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Raul Adrian Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 Asa e fiecare is lauda scula si zice ca a lui e cea mai buna...sincer am avut o multime de modele si pot spune ca alea adevarate sunt cele pe carburatoare, mi se par mai nervoase...etc. Ce nu imi place la fazer post 2004 este chiar cadrul. Pt naked parerea mea ca e mai atragator un cadru tubular (asta ca si aspect) vezi ducati si triumph...nu are sens cadru super studiat cand tu pui furca ordinara si amortizator spate de toata cacaooa . Sunt posesor de fazer din 2000 cu 20 mii km pe care l- am modificat la greu furca si sistem franare suzuki k7 mono spate si frana ducati 748 , sa ducati monster...am tinut doar cadrul si motorul putin modificat ( ca motorul este foarte de incredere) pot spune ca acuma e alta poti iesi cu ea pe pista ca nu te faci de ras plus are un look agresiv ideea era sa realizez un streetfighter inca e in lucru ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lorentziu Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 Asa e fiecare is lauda scula si zice ca a lui e cea mai buna...sincer am avut o multime de modele si pot spune ca alea adevarate sunt cele pe carburatoare, mi se par mai nervoase...etc. Ce nu imi place la fazer post 2004 este chiar cadrul. Pt naked parerea mea ca e mai atragator un cadru tubular (asta ca si aspect) vezi ducati si triumph...nu are sens cadru super studiat cand tu pui furca ordinara si amortizator spate de toata cacaooa . Sunt posesor de fazer din 2000 cu 20 mii km pe care l- am modificat la greu furca si sistem franare suzuki k7 mono spate si frana ducati 748 , sa ducati monster...am tinut doar cadrul si motorul putin modificat ( ca motorul este foarte de incredere) pot spune ca acuma e alta poti iesi cu ea pe pista ca nu te faci de ras plus are un look agresiv ideea era sa realizez un streetfighter inca e in lucru ... fiecare cu junghiu' lui..acrii dome' strugurii aia..! cadrul ala e superb nu tevile alea ordinare de fier..carburator vs injectie electronica nici nu exista..din start..fuji de aici mah.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 cum frate, is varza??!!! pai sa ma pun la murat!! cica sa va las, ciai koaie? din 2004 s-a dus cu fazer 600....a ajuns pana la Magadan ori s-au slabit flotoarele? ce plm ai Lorentziu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lorentziu Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 esti de belea man..rad singur..s-a dus naiba adik a venit alt model..aoleooooooooooooo, bha te bat..! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 n-are rost sa-ti explic cine-s aia care rad singuri...ca-ti vine sa plangi! uite ce, m-am hotarat...vrei sa ma jignesti? fa-o inteligibil, ai macar atata decenta, OK? ca in postul anterior ai cam aratat o lipsa majora de creer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Raul Adrian Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 Mah lorenzio lamas nu inteleg atitudinea asta a ta ... De unde si pana unde cu jignirile ? Ma cunosti cumva? Nu stiu cate motoare ai tu dar pot sa postez poze cu colectia mea si zic doar de aprilia rsv 1000, ktm lc4 , fazer , cbr 600 f model 2005 , simson awo , si ovespa 50 din 1968 noua , stiu si ce inseamna motociclism si fac pariu cu tine ca numa pe pista am mai multi km in sa cati ai adunat tu in toata viata ta ... Nu zic asta ca o lauda ...vreau doar sa iti spun ca stiu cu ce se mananca motociclismul si daca ai sti si tu macar 1% ti-ai da seama ca vorbesti prosti ... Fazerul care l-am luat acuma l-am luat ca si proiect si o provocare nu ma intereseaza banii si numa cat e investit in el fac pariu ca luam deja un fazer ca si al tau second hand , am vaz ca esti foarte taios in commenturi si nu inteleg de ce dar in 99% de cazuri cei cu atitudinea ta sunt persoane complexate si care nu au habar de ce vorbesc ... Nu mai zic mai multe ca ma abtin... Stai linistit fazerul tau e cel mai cel e atata de tare ca luna trecuta a fost pe copertile la toate revistele de specialitate ... Continua tot asa si is convins ca luna viitoare tu si fazerul tau o sa fiti pe coperta revistei Forbes ! Numai bine si sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lorentziu Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 jet mha.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Raul Adrian Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 Mda deci asta spune tot despre ceea ce poate capul tau...(daca vrei sa faci un bine umanitatii nu iti pune casca niciodata) ultimul tau post mi-a confirmat ceea ce ziceam ca esti un complexat care nu are treaba de motoare , e plina romania cu copii ca si tine care din alocatie isi iau un motor de 2 lei grei si se cred un hibrid intre Valentino Rossi si Jeremy Burgess ( un gogule sa vezi cine e ) Bine zicea cineva ca romanii is ruspti in poponeata as adaoga eu unii mai tare altii mai putin ... Tu esti dintre aia cu crapatura curului pana la gat. Sa ai o zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 Pune si tu poze detaliate cu Fazerul tau. Si eu am cam vrut sa fac asa ceva la al meu, cu modificari de furca si bascula, dar cu toti cu care vorbeam ma dezamageau din star, ba preturi mari, ba incompatibilitati samd. Sunt curios cum ai adaptat farul si bordul si ce prinderi ai folosit. Apropo, modificand furca, automat ai si alte roti. Nu s-au schimbat si unghiurile? Se comporta altfel? Si ca sa lamuresc o chestie: FZS600 Fazer si FZR600 nu prea au nimic in comun!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Raul Adrian Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 nu ma descurc sa pun poze ca is de pe ipad si nu stiu cum sa le pun ti-am trimis poze pe mail ca e mai ushor. pt mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 (editat) ma, eu nu inteleg ce v-ati luat asa de la o mobra care nu are mai nimic special...adica e cam standard (nu se vad urme de flex) . cat despre treaba cu shu shu pe vitezane.... ce sa zic, ca pot sa te incing cu un 125 sm in oras de uiti de fazer... n-ar fi frumos si nici bine pentru sanatate. nu e frumos sa te dai miezu' din fanta... parerea mea! @metal : ti-ai terminat fazerul? eu pun deseara niste poze cu al meu sa vezi cum a iesit Editat Noiembrie 2, 2012 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Da man, am terminat ce aveam de facut la el acum mult timp. Si l-am si maritat intre timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 haideti baietii cu poze ca de o saptamana astept sa vad ce ati mesterit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Eu o sa vorbesc cu baiatul care l-a luat sa-si faca cont aici si sa puna poze cu el Si el mai baga bani in accesorii, asa ca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 fiecare cu junghiu' lui..acrii dome' strugurii aia..! cadrul ala e superb nu tevile alea ordinare de fier..carburator vs injectie electronica nici nu exista..din start..fuji de aici mah.. Ca unul care a trecut de pe carburatoare pe injectie pot sa spun ca tot carburatoarele sunt mai nervoase, cand accelerezi au alta viata. Si sigur strugurii nu imi sunt acri ca Fazerul l-am luat nou din magazin. In alta ordine de idei, am facut modul de faruri si deocamdata sunt si linistit si incantat: am masurat caderea de tensiune intre 1 far si doua, la relanti e de 0.1V - de la 14.23 la 14.13; asta inseamna ca alternatorul face fata fara probleme. Sunt incantat de lumina data de 2 faruri pe scurta, pot sa merg noaptea si cu viziera fumurie prin oras fara probleme (adica la viteza relativ mica, pana in 80). De asemenea arata altfel cu 2 faruri aprinse si de nuanta portocalie (becuri Motovision), zici ca e Haloween in fiecare zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lorentziu Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Mah lorenzio lamas nu inteleg atitudinea asta a ta ... De unde si pana unde cu jignirile ? Ma cunosti cumva? Nu stiu cate motoare ai tu dar pot sa postez poze cu colectia mea si zic doar de aprilia rsv 1000, ktm lc4 , fazer , cbr 600 f model 2005 , simson awo , si ovespa 50 din 1968 noua , stiu si ce inseamna motociclism si fac pariu cu tine ca numa pe pista am mai multi km in sa cati ai adunat tu in toata viata ta ... Nu zic asta ca o lauda ...vreau doar sa iti spun ca stiu cu ce se mananca motociclismul si daca ai sti si tu macar 1% ti-ai da seama ca vorbesti prosti ... Fazerul care l-am luat acuma l-am luat ca si proiect si o provocare nu ma intereseaza banii si numa cat e investit in el fac pariu ca luam deja un fazer ca si al tau second hand , am vaz ca esti foarte taios in commenturi si nu inteleg de ce dar in 99% de cazuri cei cu atitudinea ta sunt persoane complexate si care nu au habar de ce vorbesc ... Nu mai zic mai multe ca ma abtin... Stai linistit fazerul tau e cel mai cel e atata de tare ca luna trecuta a fost pe copertile la toate revistele de specialitate ... Continua tot asa si is convins ca luna viitoare tu si fazerul tau o sa fiti pe coperta revistei Forbes ! Numai bine si sanatate! marsh mha jegule cu laudele tale..si eu am un bmw 1200 gs new un o yamaha 1300 fjr si o honda 1100 vfr acasa..si nu mai ma laud cu rusini de alea ca ''altii'' rupti in gaoz de..altii..taie-o naibii de aici nesimtitule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Raul Adrian Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Cum vorbesti de nesimtiti cant pentru tine toti is jeguri pe toti ii jignesti si fac pariu cu tine pe oricat ca nu ai nimika din ce ai scris tu acolo . Esti tare in spatele ecranului de pc . In vorbe toti au scula de 25 cm can in realitate folosesc penseta cand se pisha asa ca jet lee... floryn uite ceva poze tine cont ca inca e in lucru...stiu ca e urata stiu ca nu va place dar scopul nu e sa placa la altii scopul e sa imi placa mie. va multumesc anticipat si pentru dislike-uri. oseara faina la toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lorentziu Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Cum vorbesti de nesimtiti cant pentru tine toti is jeguri pe toti ii jignesti si fac pariu cu tine pe oricat ca nu ai nimika din ce ai scris tu acolo . Esti tare in spatele ecranului de pc . In vorbe toti au scula de 25 cm can in realitate folosesc penseta cand se pisha asa ca jet lee... floryn uite ceva poze tine cont ca inca e in lucru...stiu ca e urata stiu ca nu va place dar scopul nu e sa placa la altii scopul e sa imi placa mie. va multumesc anticipat si pentru dislike-uri. oseara faina la toti. te simti ''mic''..? hahaaahaahaa ai vrea o scula de 25cm ''nebunule''..poate in spatele tau doar hahahahaaaa..visatorule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Raul Adrian Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 nu ai inteles nimika....pt cei ca tine o sa fac o carte de succes numele ei va fi " Explicatorul"...sanatate si numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lorentziu Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 bine omule..ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate