Florin Daniel Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 » Post actualizat in 23 May 2015 11:28 Ba creste, dar nu de la toba: cand urla in dementa pilotii se cred sportivi si se baga in gaz si mai tare. eu vorbeam strict de evacuare nu de stilul de mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 Pai cu efectul placebo al tobei crezi ca isi mai dau seama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 ok, am inteles ideea raman momentan cu toba stock. am mers atatia ani asa, o pot face si de acum incolo. cind s-or gasi finante vedem daca investim in ceva aftermarket va multumesc pt pareri guys ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 Un comentariu despre tobele aftermarket: unele suna superb, altele mai putin, dar la un drum mai lung o toba zgomotoasa e foarte obositoare. Dupa 10 ani pe motocicleta nu ma mai urc in sea pentru un drum in afara orasului decat cu doape in urechi (ok, sunt si casti pentru telefon si mai ascult uneori si muzica daca e pustiu pe sosea, dar cu volumul la minim). Iar in oras zgomotul unei tobe nu e neaparat un avantaj, unii soferi se enerveaza si strang randurile si te blocheaza cand mergi printre coloane si ii cam inteleg - cu toba stock majoritatea imi fac loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali_bara Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 Salutare, tocmai mi-am luat un FZ6 si tare vreau sai montez protectii maini. Stie/are cineva asa ceva? nu as lua ceva (de pe net) si dupa sa nu le pot monta. merci anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 A mea cu sitele scoase nu are sunet de oala sparta,cine imi stie motocicleta imi da dreptate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 Salutare, tocmai mi-am luat un FZ6 si tare vreau sai montez protectii maini. Stie/are cineva asa ceva? nu as lua ceva (de pe net) si dupa sa nu le pot monta. merci anticipat Dupa mine nu cred ca ar trebui montate protectii pentru maini nu e un motard ca sa ai sanse sa iti prinzi mainile mai degraba ti-as recomanda un crash pad sau crash bar pentru motor. Vroiam sa va intreb acel carter ca trebuie schimbat,il pot schimba eu?in sensul e usor de schimbat sau e mai bine sa merg la un service cu el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali_bara Postat Mai 24, 2015 Share Postat Mai 24, 2015 Dupa mine nu cred ca ar trebui montate protectii pentru maini nu e un motard ca sa ai sanse sa iti prinzi mainile mai degraba ti-as recomanda un crash pad sau crash bar pentru motor. Vroiam sa va intreb acel carter ca trebuie schimbat,il pot schimba eu?in sensul e usor de schimbat sau e mai bine sa merg la un service cu el? E adevarat ca nu ma dau cu el prin padure, dar o protectie in plus zic ca e bine venita. Crashbar-uri tot caut ....ceva nici prea mare dar nici prea mic...ceva care in cazul unei cazaturi sa nu aibe sanse sa aghete ceva si sa-mi futizeze cadrul ..sa faca mai mult rau de cat bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 Uita-te pe o pagina in urma sunt poze cu ce i-am facut dupa o alunecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_smart Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 Cu un burghiu de 300mm X 22 mm dai cate o gaura fix prin gaura de evacuare, ca sa elimini niste labirinturi. Cauta pe youtube drilled exhaust pt fz6. Clar e o imbunatatire. Eu mi-am luat inca o toba stock si vreau sa dau gaurile, ma ofer cobai. Dar n-am scula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 la ce bani ai luat toba stock? ma uit diseara pe youtube sa vad despre ce e vb. e restrictionat la mine la munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali_bara Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 Uita-te pe o pagina in urma sunt poze cu ce i-am facut dupa o alunecare. Nashpa...pacat. Sa stii ca, crashpad-urile nu sant foarte ok. Isi fac treaba pe asfalt ca'n palma, dar la soselele noastre...cum agata ceva cum poate futiza cadrul. Eu o sa-mi fac din dur-alu. sau poate chiar din teflon, putin mai custom-izate. Crash bar ...mai caut...inca nu am gasit mare lucru, doar un singur tip si nu-mi place sa n'am din ce alege. Mai caut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 PLM, e un naked nu o africa twin sa atarni fiare de ea. Vrei sa cada si sa o ridici doar prafuita? Ia un Supertenere/Afroca Twin/Transalp cu 25 de kile de otel in jur si aia e. Si frumoasa si protejata nu se poate. Ai dreptate,dar dupa o tavaleala te cam doare inima cand vezi care sparte carter si cadru bulit. As vrea sa intreb cam care ar fi diferenta dintre FZ6 si FZ1?Inafara de capacitatea cilindrica si putere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 de bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali_bara Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 PLM, e un naked nu o africa twin sa atarni fiare de ea. Vrei sa cada si sa o ridici doar prafuita? Ia un Supertenere/Afroca Twin/Transalp cu 25 de kile de otel in jur si aia e. Si frumoasa si protejata nu se poate. Nu zice nimeni sa o umpli de fier, dar cu un guard discret si cat mai bine plasat te poate salva de cateva sute de euro si ca sa nu zic si de zilele in care stai dupa piese ...etc. Daca as avea 1500 $ / luna m-ar durea si pe mine in ''semering'' de un capac, o scarita, un rezervor...o toba ..etc » Post actualizat in 26 May 2015 15:15 Ai dreptate,dar dupa o tavaleala te cam doare inima cand vezi care sparte carter si cadru bulit. As vrea sa intreb cam care ar fi diferenta dintre FZ6 si FZ1?Inafara de capacitatea cilindrica si putere si de consum...uite un studiu: 255 - YAMAHA FZ6 Fazer S2 / ABS (> 07) *5.71 L / 100 km 277 - YAMAHA FZ6 Fazer (> 07)5,81 L / 100 km 306 - YAMAHA FZ6 Goala (> 07) *5.90 L / 100 km 316 - YAMAHA FZ6 S2 Naked / ABS (> 07) *5,92 l / 100 km 374 - YAMAHA FZ6 Fazer (04-06) *6,08 l / 100 km 476 - YAMAHA FZ6 Naked (04-06) *6.33 L / 100 km si FZ1: 665 - YAMAHA FZ1 Fazer (06-09) *6,84 l / 100 km 847 - YAMAHA FZ1 Fazer (> 10)7.67 L / 100 km 881 - YAMAHA FZ1 Naked (06-09) *7,96 l / 100 km in medie cu 1.5 ltr in + Medie pe FZ6 - 5.95 si pe FZ1 - 7.49 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 pe 1 mai am facut un raid cu gasca printre care si 2 bucati FZ1N la 225 km parcursi erau disperati sa caute benzinarie eu pe FZ6 merg ~350km. daca-mi pun mintea poate si mai mult dar mai sanatos intreaba colegii pe topicul dedicat info ref la consum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali_bara Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 pe 1 mai am facut un raid cu gasca printre care si 2 bucati FZ1N la 225 km parcursi erau disperati sa caute benzinarie eu pe FZ6 merg ~350km. daca-mi pun mintea poate si mai mult dar mai sanatos intreaba colegii pe topicul dedicat info ref la consum Cat iti ia pe oras la mers normal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 nu merg in oras am renuntat la sportul asta de vreo 3 ani o fac doar daca sunt nevoit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 Cam asa faceam si eu inainte sa merg cu pasager 350-380 km cu un plin,tin minte ca odata am facut chiar 430 desigur intrat pe rezerva vro 30 km,iar acum cu pasager fac cam 300-320 pana sa intre pe rezerva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racataian Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 Eu am cazut pe sosea cu vopsea proaspata, pe frig intru-un giratoriu la 30-40km/h din cauza unui taxi. Crash padurile au preluat putin din damage dar mi-au rupt o bucata din cadru., am avut noroc ca doar putin si l-am sudat, polisat si e ok acum. Oricat de bune crash paduri ai avea, la frecare pe asfalt se indoaie inspre in spate, lovesc in cadru si locul din surul crash padului se rupe mai mult sau mai putin in functie de lovitura. La o cazatura la o viteaza mai mare, cadrul se poate rupe in asa fel incat motorul nu se mai sustine in locul ala. E un design prost din cauza ca, crash padul intra in cadrul motocicletei. Poate doar daca o scapi pe loc sau la viteze sub 10km/h nu se strica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_smart Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 (editat) Cumpar parbriz FZ6N S2. Are cineva din intamplare? Editat Mai 27, 2015 de razvan_smart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali_bara Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 vali, pai pune tata guard , dar nu te astepta sa arate si bine dupa aia. Adica ori protectie, ori aspect, nu merge cu amandoua. A mea are crash paduri si a fost scapata facand un burnout, doar padurile s-au zgariat si capetele de ghidon (propietarul anterior, nu am activitati din astea) Doar nu crezi ca'l blindez ca'n Mad Max ...las' ca pun niste poze cand e gata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 cine e colegu cu FZ6N negru B43ZNY care a avut accident ieri in zona Marasesti/Budapesta ? e deschis si un topic la accidente il cunoaste careva? stie cineva ceva de starea lui? /index.php?/topic/727393-bucuresti-27052015-marasesti-budapesta/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 (editat) multam de info Andrei, o sa pun linkul pe topicul de la accidente. eu nu pot accesa facebook de la munca. Editat Mai 28, 2015 de finu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 https://www.facebook.com/bikersaroundtheglobe/videos/1595727360705590/?pnref=story Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate