Robert Rmh Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 deci ne vedem diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan.dumitrescu10 Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 Eu am putin sub 42 000. Ceva interventii deosebite pana acum, ati avut ? Vis a vis de intalnirea de diseara, eu inca nu pot nici sa confirm nici sa infirm daca ajung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 blah,o ardeti trist,nu mai facem nici o intalnire,nu am facut nici o interventie la ea pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YamaIGI Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 Desi am buzunarul trist dupa interventia totala la motor (nu stiu cati km reali avea dar pe bord arata 25000km), pot spune ca a mea e cea mai juna. Are acum 1200km si oarecum iesita din rodaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan.dumitrescu10 Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 La asta pe care o am stiu sigur ca e kilometrajul real si nu pare ca ar avea nevoie de ceva. De aici si curiozitatea vis a vis de cam cati km au ale voastre si daca au cerut ceva semnificativ pana acum. A mea inafara de revizii si un cablu de ambreiaj (care nu stiu daca a fost schimbat de nevoie sau de placere) nu-mi amintesc sa fi cerut altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 28k si ceva & counting ref. la intalnire. e prea din scurt. eu nu pot ajunge. ramane pe alta data have fun daca va intalniti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ivanica Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 (editat) Sonny Inca o data sry . Dar pana nu capat si eu ceva experienta nu ma duc la intalniri . Abea am o experienta de 600 km Razvan . A mea are 56 k + si nu are nevoie de nici o investitie . In cel mai rau caz o sa ii trebiasca distributia . FZ6 este o motocicleta rezistenta si cred ca proprietarii au o mare contributie . Spre deosebire de vitezane (r6) in cazul carora proprietarii in general le foreaza in turatii mari , cred ca proprietarii de fz6 sunt ceva mai blanzi cu motoarele. Parerea mea . Aia mai zvapaiati isi cumpara carenate si trag de ele in treptele 1 si 2 , pana le bulesc cutia de viteze Editat Iulie 1, 2016 de Ivanica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 cine isi ia fazer in genereal o ia pentru plimbari zic eu,acolo ai mult mai multa grija de ea decat in oras,posibil sa trec pe la ora 22:00 in victoriei sa salut niste prieteni acolo,poate stau si la o barfa,daca aveti drum nu ezitazi sa opriti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 Voi cum curatati intre parbriz si bord la Fazere? Se pune praf, am bagat azi spuma activa + jet dar nu incape nimic sa sterg, cel putin pe lateral. Probabil dupa ce se va usca tot ca naiba o sa arate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 mai bag carpa din an in paste doar asa fac....nu prea pun jet de apa in bord.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YamaIGI Postat Iulie 2, 2016 Share Postat Iulie 2, 2016 Naked Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares24 Postat Iulie 2, 2016 Share Postat Iulie 2, 2016 Eu dau parbrizul jos. Se da foarte usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sică37 Postat Iulie 3, 2016 Share Postat Iulie 3, 2016 Salutare, la un mers normal, fara forja,la ce turatii tineti de obicei mobrele? Exista ceva recomandat, sau asa, la bunul simt? Observ la a mea, ca se simte bine pe la 4-5 mii, dar o am de putin timp si de aceea va cer pareri voua, celor mai vechi proprietari. Multam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Iulie 3, 2016 Share Postat Iulie 3, 2016 4-5 mii daca vrei relaxare. 7-8 daca vrei dickstractie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan.dumitrescu10 Postat Iulie 3, 2016 Share Postat Iulie 3, 2016 4-5000 și eu la mers normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sică37 Postat Iulie 3, 2016 Share Postat Iulie 3, 2016 Multam fain! Dickstractie sa fie atunci ☺ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iulie 3, 2016 Share Postat Iulie 3, 2016 pe autostrada sta f bn la 7000-7500,chiar si mai mult,e motor 4L ii place in ture cat mai mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan.dumitrescu10 Postat Iulie 3, 2016 Share Postat Iulie 3, 2016 Acest 4-5000 de ture e așa pentru oraș, DN1.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ivanica Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 In oras in genreal 4-5 k ture cu treapta 4 mai mult , odata la 3 min mai scap un 7-8 k in oras ) » Post actualizat in 05 Jul 2016 17:41Ce parere aveti despre farul FZ6 , si vizibilitatea pe care o ofera ? Eu nu vad absolut nimic noaptea !! A mai considerat careva ca ar fi necesar un proiector ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sică37 Postat Iulie 5, 2016 Share Postat Iulie 5, 2016 Nu prea e treaba cu farul la fz6, noaptea, cam asta am observat si eu. Din pricina asta o sa cam evit plimbarea pe nocturna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iulie 5, 2016 Share Postat Iulie 5, 2016 (editat) multe moto au probleme cu asta...exceptie fac moto pur sange touring ,enduro-touring....nu mergi asa mult noaptea incat sa se complice sa faca ceva mai bun..zic si eu Editat Iulie 5, 2016 de sonyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Iulie 5, 2016 Share Postat Iulie 5, 2016 Pana azi nu m-a prins noaptea pe drum. Si voi avea grija sa nu ma prinda nici pe viitor. E prea periculos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iulie 6, 2016 Share Postat Iulie 6, 2016 cei drept lumina de la fz6 e cam chioara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan.dumitrescu10 Postat Iulie 6, 2016 Share Postat Iulie 6, 2016 Pe mine nu m-a deranjat asa tare lumina de la fazer noaptea. Ce-i drept, am mers mai ceva incet ca de obicei si indiferent de conjunctura, la nevoie, am folosit faza lunga. Probabil nu m-a deranjat asa tare si pentru ca la masina farurile au o varsta si mi se par exceptional de chioare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sică37 Postat Iulie 6, 2016 Share Postat Iulie 6, 2016 (editat) Aplicati "throttle blip" ? Stiu ca se foloseste la 2 pistoane, in general, fz6-le avand 4. Dar, totusi... hmm? Editat Iulie 6, 2016 de SicĂŁ37 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate