DucatiMeccanica Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Sa inteleg ca ai facut 7000 km in ultimul an cu Hornet-ul? Tot respectul, inseamna ca iti chiar face placere sa calaresti viespea - o motocicleta "coapta" din toate punctele de vedere. Iti doresc sa te bucuri de ea in continuare, sa dai kilometrajul peste cap si toate astea fara evenimente neplacute Drive safe girlie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 (editat) Da ce numar de telefon are in bord??? Editat Iunie 14, 2010 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey Postat Iunie 14, 2010 Autor Share Postat Iunie 14, 2010 Multumesc DucatiMeccanica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Felicitari intense! multa grija de tine sa ai..si de viespe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey Postat Iunie 14, 2010 Autor Share Postat Iunie 14, 2010 MERSII !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 mama ce bikerita .. mama ce motor ... mama mama frumoase m-am indragostit ... cred ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 mama ce bikerita .. mama ce motor ... mama mama frumoase m-am indragostit ... cred ... Cre' că ai luat-o pe ulei, minorule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Sa-mi trag palme ce-i acilea. Donshoara posesoare de Hornet, ai gasit cea mai misto metoda sa atragi juma de forum: pui poze cu tine si cu motoru si intretii discutie Felicitari si distractie placuta Cat despre tine si motor... s-aveti parte, fara incidente, unu de altu!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 ..Serus .... Respectati!!! Nu vorbiti, si nu cereti ceea ce nu vi se Cuvine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tedted Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Zic ca olteanu' cand a vazut girafa: Asa ceva nu exista! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spn Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Hy Joe! Te-ai facut mare .. felicitari si multi km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey Postat Iunie 14, 2010 Autor Share Postat Iunie 14, 2010 Sa-mi trag palme ce-i acilea. Donshoara posesoare de Hornet, ai gasit cea mai misto metoda sa atragi juma de forum: pui poze cu tine si cu motoru si intretii discutie Felicitari si distractie placuta Cat despre tine si motor... s-aveti parte, fara incidente, unu de altu!! Doar mi-am prezentat motoreta, fara nici o alta intentie, multumesc oricum ! Mesaj completat Hy Joe!Te-ai facut mare .. felicitari si multi km. multumesc, dar... ne cunoastem? Mesaj completat Zic ca olteanu' cand a vazut girafa: Asa ceva nu exista! "cal cu gât lung" Mesaj completat Mai tragem un refresh cu noi poze, a se face abstractie de casca ! Mesaj completat eh, au mai fost adaugate o data, it`s late... Mesaj completat A 2-a incercare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Vino aici sau aici. Iar joia la Constitutiei la 7 seara poti cunoaste mai multi hornetisti/hornetiste. Asfalt uscat si gaz in rezervor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 frumoase amandoua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey Postat Iunie 18, 2010 Autor Share Postat Iunie 18, 2010 Vino aici sau aici. Iar joia la Constitutiei la 7 seara poti cunoaste mai multi hornetisti/hornetiste. Asfalt uscat si gaz in rezervor ! am chiulit putin joia asta, dar joia viitoare promit ca vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_honda Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Din 2007 au trecut pe injectie, o data cu noul model - motorul de pe 600 rr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 (editat) am chiulit putin joia asta, dar joia viitoare promit ca vin Oki doki... Editat Iunie 18, 2010 de sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey Postat Iunie 18, 2010 Autor Share Postat Iunie 18, 2010 pot sa fiu prietenul tau imaginar pe hi5? carburatie din 2006? nu, da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 frumos motoru......mai tii minte cand ai cazut cu crossu lu stefan?(CR parca era) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Fruomoase fete! Bafta si asflat uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Huoooo sariti pe ea...ba da s-au terminat fumeile de cum vedeti o motorista gata hop top pe ea?! Sa ai parte de hornetica fara incidente si atentie mare in trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey Postat Iunie 30, 2010 Autor Share Postat Iunie 30, 2010 (editat) frumos motoru......mai tii minte cand ai cazut cu crossu lui stefan?(CR parca era) Nu mai tin minte nimic in legatura cu, aceea persoana! Mesaj completat Fruomoase fete! Bafta si asflat uscat! Multumim fainnn!!! Mesaj completat Sa ai parte de hornetica fara incidente si atentie mare in trafic. Mersi la fel si tie ! Editat Iunie 30, 2010 de extremdegeoloverr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 Hey, nice bike! Din punctul meu de vedere, care sunt la al trei-lea hornet, modelul 05-06 este cel mai reusit. all the goodies: furca USD, bordul electronic, PGMFI, coditza ascutita, farul rotund si cu o idee de parbriz suficient de mic sa nu strice aerul vintage al motorului, iar motorul pe carburatie, usor nervos.... senzatie!!! Sa o stapanesti... ca daca nu te stapaneste ea pe tine!!! Bafta! Tchao! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey Postat Iulie 18, 2010 Autor Share Postat Iulie 18, 2010 Pai... ori PGMFI ori carburatie? horataste`te in orice caz, mersi mult ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 Pai... ori PGMFI ori carburatie? horataste`te in orice caz, mersi mult ! Ce e aia PGMFI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate