jumpingdog Postat Martie 22, 2004 Share Postat Martie 22, 2004 Sincere condoleante . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4 Postat Martie 22, 2004 Share Postat Martie 22, 2004 Cuvintele sunt de prisos................MARE PACAT! Dumnezeu sa-l odihneasca,condoleante familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Martie 22, 2004 Share Postat Martie 22, 2004 Dumnezeu sa il odihneasca si sincere condoleante familiei! Nu stiam de accidentul asta. Baga-mi-as ceva in sufletul lor de soferi idioti! In fiecare dimineata in drum spre birou am cel putin un iures cu cate un idiot de "civil" care se baga cu sicriul lui fara sa se asigure. Ar trebui sa fie mult mai mult mai mediatizate nenorocirile de genul asta si poate or sa bage la cap ca suntem pe si noi pe sosea. Inca o data condoleante! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toxic max Postat Martie 22, 2004 Share Postat Martie 22, 2004 Inaca odata , condoleante familiei shi celor care l-au cunoscut Sustin orice actiune de acest gen ,aici pe sbz sau oriunde altundeva. Fac tot ce este posibil sa vin maine la 20:00 la Romana.....( chiar shi fara motor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Martie 23, 2004 Share Postat Martie 23, 2004 Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Martie 23, 2004 Share Postat Martie 23, 2004 Condoleante! cred ca ar fi bine sa purtam si o bandelola pe brat... ne vedem la romana, mai putin cu unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Martie 23, 2004 Share Postat Martie 23, 2004 poate cel mai simplu lucru pe care il putem face diseara este sa avem nishte fotocopii cu articolul din ziar, in caz ca ne intreaba cineva ce cautam acolo... shi kiar daca nu ne intreaba... daca aveti cum sa-mi trimiteti ceva scanat pot sa fac eu cateva duzini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
araya Postat Martie 23, 2004 Share Postat Martie 23, 2004 Condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Martie 23, 2004 Share Postat Martie 23, 2004 Condoleante familiei. Sper sa ajung si eu, diseara, la Romana, impreuna cu o echipa de filmare. ..... alexa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toxic max Postat Martie 23, 2004 Share Postat Martie 23, 2004 In imbecilitatea mea , aseara stateam in pat si ma gandeam asa , si la un momendat o idee mi-a venit. Daca vrem sa fim auziti , vazuti , observati ca participanti la trafic , si pentru evitarea pe viitor a unor astfel de tragedii , m-am gandit la o solutie ( e doar o propunere ) In fiecare miercuri , de acolo de la Arc , sa se plece in grup , sa se formeze o coloana de motoare , toti care vin miercurea acolo , si sa se dea o tura prin oras , usurel asa , pana la Unirea si inapoi la Arc. E vb de 15 minute de plimbare , dar facuta odata pe saptamana.......eu cred ca pana la urma cineva o sa se sesizeze de aceasta " miscare ". Probabil ca asa o sa le intre in cap ca suntem si noi pe asfalt. Dar pentru asta , cred ce e nevoie de multi , zgomot mult , sa le vibreze maimutoii si CD-urile legate de oglinda retrovizoare. Multumesc celor care v-or fi de acord cu mine si celor care nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Martie 23, 2004 Share Postat Martie 23, 2004 subscriu la idee.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike Postat Martie 24, 2004 Share Postat Martie 24, 2004 nu veti face decat sa blocati drumul si sa va atrageti antipatia soferilor din trafic de la acea ora (cand este destul de aglomerat) + antipatia gaborilor care trebuie sa intervina cu echipaje de supraveghere + antipatia locuitorilor, deranjati de zgomot, din zonele prin care se va marsalui veti avea cu siguranta si cativa admiratori de tip "gura casca" care va vor ruga sa le forjati mai tare sa vada ce viteza prindeti just a thought... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Martie 24, 2004 Share Postat Martie 24, 2004 eu acum am aflat si nu am putut participa aseara! Are cineva idee cind e imormintarea? Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nae Postat Martie 24, 2004 Share Postat Martie 24, 2004 Dumnezeu sa-l odihneasca! sincere condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexia Postat Martie 24, 2004 Share Postat Martie 24, 2004 condoleante familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Martie 24, 2004 Share Postat Martie 24, 2004 DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Martie 24, 2004 Share Postat Martie 24, 2004 codoleante familie. sunt de acord cu toxic....daca tot se strang motociclistii al ARC....ar putea sa se dea cu motoarele pana la romana si inapoi. trebuie facut ceva si ptr asta trebuie un lider. e treaba serioasa! DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Martie 24, 2004 Share Postat Martie 24, 2004 Nu este o idee rea , trebuie facut ceva in sensul asta , trebuie ajuns si la niste acorduri cu politia rutiera , in ideea instalarii unor semne care sa atraga atentia soferilor ca in trafic exista si motociclete sau gasite chiar fonduri pentru sustinerea unei campanii la tv . Exista fonduri pt centrura de siguranta , de ce sa nu fie si pt motociclisti. Doar o idee.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iulian Postat Martie 24, 2004 Share Postat Martie 24, 2004 Condoleante familiei, am auzit ca il inmormanteaza joi la ora 12:00 sau la ora 13:00 nu stiu sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike Postat Martie 24, 2004 Share Postat Martie 24, 2004 Condoleante familiei, am auzit ca il inmormanteaza joi la ora 12:00 sau la ora 13:00 nu stiu sigur lumea se aduna la el acasa pe la 11.00 - 11.30 dupa care se deplaseaza catre cimitirul straulesti 1 unde va avea loc inmormantarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Martie 24, 2004 Share Postat Martie 24, 2004 Dumnezeu sa-l ierte! ... Poate ca, de acolo, de sus, are grija de noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motor_Fan Postat Martie 24, 2004 Share Postat Martie 24, 2004 Imi pare rau ca am aflat asa traziu.... Dar, CONDOLEANTE FAMILIEI, SA-I FIE TARANA USOARA. S-a mai dus unul bun dintre noi. Dumnezeul sa-i ierte pacatele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dann Postat Martie 24, 2004 Share Postat Martie 24, 2004 DUMNEZEU SA IL IERTE ! Gandindu-ma la familia lui si mai ales la fetitza nu pot sa nu ma gandesc si la baiatul meu de 7 luni ....sincer....nu stiu daca mai ies cu motorul in curand....Ma gandeam ca poate ar fi bine sa facem si altceva pt familia indoliata si mai ales pt acea fetitza de cativa anisor . As propune sa punem mana de la mana si sa ajutam financiar familia daca e nevoie . dan@masini.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HC6 Postat Martie 24, 2004 Share Postat Martie 24, 2004 Sincere condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Martie 24, 2004 Share Postat Martie 24, 2004 lumea se aduna la el acasa pe la 11.00 - 11.30dupa care se deplaseaza catre cimitirul straulesti 1 unde va avea loc inmormantarea poate , sper sa nu supar pe nimeni pt ca nu asta e intentia, multi vin pt imaginea care se va vedea - un mare grup de motociclisti. Insa trebuie folosit si exploatat la maxim acest nefericit eveniment, prezentat in media (de toti cei care au posibilitatea), pt ca lumea asta care ne vede deformat , ca pe niste infractori , sa vada durerea pe care ignoranta lor o poate provoca. Eu unul nu l-am cunoscut , nu cred ca am vorbit nici macar o data , dar nu uit faptul ca vineri seara, cand eram la everest , au trecut urland 2 motoare pe magheru si au venit la terasa. erau 2 tipi , unul dintre ei era Roro ,imbracat intr-un tricou rosu (pe sub jacheta). Toti cei care erau acolo s-au bucurat sa-l vada.Iar acum... Cat despre ajutorul despre care se vorbea , daca cineva are o initiativa, poate conta si pe mine. Nu stiu unde se aduna prietenii lui sau cei care vor sa-l conduca pe ultimul drum, daca poate explica cineva mai exact , ii multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate