sadixkid Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 vorbele nu-si au rostu'..... las pozele sa vorbeasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 Frumoasa, frumoasa! Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KillTheMF Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 Este foarte frumoasa si pare bine intretinuta ! Aveti grija unul de altul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadixkid Postat Iunie 20, 2010 Autor Share Postat Iunie 20, 2010 multumesc la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 (editat) Cat se poate de frumoasa! Din ce an e si cati CP are? Pe fata nu e cumva pusa invers anvelopa? Editat Iunie 20, 2010 de skvj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 Toba sub sa, trebuie sa fie modelul 2005-2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 Si chestiile alea negre de langa roata, puse simetric cu etrierii, ce sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadixkid Postat Iunie 20, 2010 Autor Share Postat Iunie 20, 2010 (editat) Cat se poate de frumoasa! Din ce an e si cati CP are?Pe fata nu e cumva pusa invers anvelopa? este o frumusete din 2006 cu 130 CP din cate vad in poza anvelopa e pusa bine, dar o sa verific, poate ma insel. Toba sub sa, trebuie sa fie modelul 2005-2006 corect 2006 Editat Iunie 20, 2010 de sadixkid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blake Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 e frumoasa rau ai grija de ea pentru ca si ea va avea grija de tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadixkid Postat Iunie 20, 2010 Autor Share Postat Iunie 20, 2010 (editat) .............Pe fata nu e cumva pusa invers anvelopa? am verificat, e pusa bine Si chestiile alea negre de langa roata, puse simetric cu etrierii, ce sunt? fac parte din aripa, toate modelele au... sunt ca niste aparatori... sincer, nu stiu sa-ti spun exact ce rol au Editat Iunie 20, 2010 de sadixkid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 poze recente nu ai? Cauciucul fata este 100% pus invers. Altfel, nu prea isi au rostul striatiile alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadixkid Postat Iunie 20, 2010 Autor Share Postat Iunie 20, 2010 (editat) poze recente nu ai? Cauciucul fata este 100% pus invers. Altfel, nu prea isi au rostul striatiile alea daca vrei poze de azi...nu, nu am ce te face sa crezi ca e pus invers?..... sigur anvelopa este defecta, cred ca au pus aia de la Michelin matrita invers Editat Iunie 20, 2010 de sadixkid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KillTheMF Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 nu cred ca afecteaza prea mult daca e pus invers sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 Nu e pusa invers, garantez Cautati pe google imagini cu cauciucurile si veti vedea ca in majoritatea in care apar anvelopele fata + spatele, striatiile nu sunt la fel pe ambele. Si ca sa nu credeti ca a intors aia care au facut poza cauciucul invers , cautati imagini cu ele montate pe motociclete, si veti vedea ca sunt exact ca 636-le din topicul nostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadixkid Postat Iunie 20, 2010 Autor Share Postat Iunie 20, 2010 e frumoasa rau ai grija de ea pentru ca si ea va avea grija de tine! mercik sper sa ne intelegem foarte bine Nu e pusa invers, garantez Cautati pe google imagini cu cauciucurile si veti vedea ca in majoritatea in care apar anvelopele fata + spatele, striatiile nu sunt la fel pe ambele. Si ca sa nu credeti ca a intors aia care au facut poza cauciucul invers , cautati imagini cu ele montate pe motociclete, si veti vedea ca sunt exact ca 636-le din topicul nostru. daca omul e 100% sigur ca anvelopa este pusa invers, nu trebuie sa-l contrazicem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 poze recente nu ai? Cauciucul fata este 100% pus invers. Altfel, nu prea isi au rostul striatiile alea E pus bine,nu mai panica omul aiurea..ai avut vreodata michelin pilot power? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 Cauciucurile sunt puse bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadixkid Postat Iunie 21, 2010 Autor Share Postat Iunie 21, 2010 E pus bine,nu mai panica omul aiurea..ai avut vreodata michelin pilot power? asta am spus si eu, dar daca el e 100% sigur, nu-l voi contrazice. din pacate induce lumea in eroare cu o astfel de afirmatie "100% sigur e pus invers" tuturor va doresc soare pe cer si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 Cauciuc fata montat corect! Se vede sageata! Sunt 100% sigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 Pana nu confirma inca 3 persoane ,eu tot nu cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 Stai linistit ca sunt bine puse.Si eu am avut la acelasi model,nu te uti la santuri,te uiti la sageata.Oricum,super motoreta.S-o stapanesti sanatos,si ai grija in ture mari ca trage rau de tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinlenvan Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 Cauciuc montat corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 Sunt bine puse gumele ce vorbiti. Mesaj completat Acuma crezi Cata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 Din cauza mea toata aceasta discutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 Si totusi... voi nu credeti ca guma fata e pusa invers? Eu zic sa deschidem un poll neaparat On topic... Este prima ta motocicleta? Daca da, cum ti se pare din perspectiva unui incepator? Daca nu, cum e fata de ceea ce ai avut inainte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate