zzz Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 am ajuns si eu pe la aceasta intrunire... mie mi s-a parut OK exceptand drumu care putea pune ceva pb celor ce nu aveau enduro... nu am stat prea mult si am avut si ceva pb tehnice... io-s ala din GL cu cablu de ambreiaj rupt... le multumesc pe aceasta cale baietilor din Sibiu : Adi,Cata si nu in ultimul rand lui Mihai, de asemeni baiatului blond care mi-a dat cablu de KTM (m-a tinut pana la Galati fara pb) si baietilor din satul Raul Sadului care m-au ajutat de asemeni sa-mi repar calutul de fier SIBIU - super SIBIENI - sunteti la sufletul meu astept sa mai vad pozzze !!! am uitat sa-i multumesc prietenului din cluj cu NEPRA ROSIE pe care l-am intalnit prima data la Tg Secuiesc si care la Sibiu m-a ajutat si mi-a dat ceva piese pt ambreiaj sanatate si sa ne vedem cu bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6a6d6u Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 Poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 hihihihi... Punem mana de la mana pt "amaratul" asta din poza? Ca daca e insurat, supe la plic scrie pe el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 daca nu, a avut o seara tare buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iahim Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 Am si eu niste poze nu am avut timp sa le descarc dar promit sa le pun cat mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 Intimplator am fost si eu pe acolo in speranta ca ma voi intilni si cu alti brasoveni . Noroc cu prietenul meu din Fagaras cu care am inpartit CLAPA pe care am luat-o din partea organizatorilor de la Timisoara . N-o fi vina lor In orice caz am sa fiu mult mai atent cand voi mai participa la asemenea intruniri , in ce priveste conditiile camparii acolo fara un punct social civilizat pentru atata populatie , Iluminatul promis , inexistent , restaurant de clasa a 5-a sa mananci felul 1 la etajul 3 si felul 2 prin curte .. RUSINICA pentru ORGANIZATORI. Nu se poate sa bati atatia KM sa-si bata unii joc de tine ca vezi Doamne mergi la INTRUNIRE.de motociclisti. Eu vad o asemenea manifestare ca ceva civilizat , un moment in care ne putem cunoaste mai bine , ceva care sa te atraga sa fii acolo , si in nici un caz sa faci un exercitiu de supravietuire pentru ca ai platit 200.000 de lei sa vad 8 insi in veste de piele care sa-ti ia banii fara sa ofere nimic , ba mai mult sa te injosesti participand la asemenea intrunire . Pentru cei care au fost prima oara la o astfel de manifestare -ABTINETI-VA . Mai mergeti si vedeti ce inseamna INTRUNIRE. Pentru colegii din Brasov , bine ca n-ati consumat benzina pana acolo si n-ati frecat motoarele ca mine 2 ore sa dati praful jos de pe ele de numai in carburator n-a intrat. Apropo : Daca trebuie sa dai un telefon bagi 15 KM de macadam serios unde si ENDURO se plictiseste , ca sa afli ca exista telefon public cu cartela dar nu saunt cartele in zona . O H............. Pentru cine nu a fost , MARE INSPIRATIE ! Si pentru comentatorii aiurea, la Brasov , intamplator s-a numit INTRUNIRE si nu se pot comenta conditiile . Cu stima si respect pentru toti ce au injurat din greu la SIBIU , ASFALT USCAT si sa auzim de bine . EDITED BY DOGGY"S DADDY. Aici se pun poze de la intrunire si deci esti total offtopic in plus de asta te vaieti ca o "fata mare" si unui motociclist nu-i sta bine....a fost anuntat faptul ca nu este semnal GSM , ca drumul pe portiunea respectiva este asa cum este... ca nu te-ai simtit tu bine este din cauza prietenilor de care spui ca ai dus lipsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moonspell Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 hihihihi... Punem mana de la mana pt "amaratul" asta din poza? Ca daca e insurat, supe la plic scrie pe el! Puneti,ca nici supa la plic nu-i mai dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_snake Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 Apropo : Daca trebuie sa dai un telefon bagi 15 KM de macadam serios unde si ENDURO se plictiseste , ca sa afli ca exista telefon public cu cartela dar nu saunt cartele in zona . O H............. daca ai fi intrebat in camping ai fi aflat ca la una din cabane era un telefon public si aveau si catrtele telefonice . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 ..ASTA e,multumesc celor care au pus poze ...i-mi place de as dormi cu el ....si i-as aduce si micul dejun la pat.. Mie-mi spui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6a6d6u Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 Castigatorii concursurilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 chiar el e. """7. Strip-tease: Tzaca, te iubim, ai fost mortal!. Care stie de unde e tzaca, sa-i transmita salutari de la noi, ne-am distrat pana la dementa! """ va multumesc.ma bucur ca v-ati distrat. si sunt din arad. P.S.multumesc sustinatorilor de la concurs! Ai fost delicios cand ai raspuns la intrebarea prezentetorului cu "Numele tau, scopu' si durata vizitei": "Eu sunt Tzaca." (cred ca acel moment artistic a decis castigatoru') ..si apoi pauza in a-i raspunde fiinca din momentu' ala te-am aclamat cu cei ce erau langa mine indeluuuung... Ai meritat sticla aia! Te-ai straduit mult sa misti natural si ai primit premiul. Bravo mah! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 (editat) Uitam sa pun si eu ceva poze p-aci.. Iaca: Editat Iulie 25, 2006 de high_dive_eagle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puriul Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 n-am sa -nteleg niciodata de ce trebuie sa fim atat de exigenti.confundam intrunirile cu excursiile platite anticipat cu bani grei,unde-i normal sa ai pretentii mari.pt.cei indulgenti(categorie in care ma prenumar) a fost misto.sigur... ar fi fost ideal daca drumul ala nenorocit ar fi fost asfaltat...sau macar daca ar fi lipsit vajnicul UTA,dar de unde atat noroc !? oricum si asa a fost singura intrunire unde s-a putut dormi.felicitari organizatorilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 Sa intelegem ca Uta deranjeaza participantii la intruniri ca e vejnic castigator a unu` sau mai multe premii? Sau ca da ture prin camping cu motorul sau galagios? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.T. Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 :wave:intru si eu cu cateva portrete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 Superbe instantanee E.T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.T. Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 voshodij- trebuie sa-ti spun ca ai o fetita tare dragalasa din cate fotografii s-au postat cred ca se deduce clar ca a fost fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
organizator Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 (editat) organizatorii tin sa multumeasca invitatilor si participantilor la intrunire,pentru numarul mare a celor sositi si pt comportamentul civilizat. de asemenea,multumim Primariei Rau Sadului si proprietarului locatiei d-l Banea,ca ne-au inteles si sprijinit. eforturile au fost mari si facute in timp scurt,de aceea ne pare rau pt unele inconveniente aparute cu sau fara voia noastra. celor care sau manifestat in mod agresiv la adresa organizatorilor,le recomandam sa nu mai vina la intrunirile noastre,nu sunt bineveniti( se stiu ei care,au fost atentionati in camping). Editat Iulie 27, 2006 de organizator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 pun si eu vreo citeva poze,in a caror posesie am intrat prin amabilitatea domnului Tzepesh... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 o intalnire clasica simpla nu foarte animata dar frumoasa prin peisajele locului, merita vizitata si la anu PS cei din iasi si-au facut treaba (asta pt trust) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 Ai fost pe acolo, ca eu nu te-am vazut nene? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 @ lupalp vineri sambata dupa 20 seara(ziua am facut 480km de munte) dum plecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.T. Postat Iulie 28, 2006 Share Postat Iulie 28, 2006 the man without a face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 28, 2006 Share Postat Iulie 28, 2006 se pare ca Orestte s-a" infiltrat",ca nu a dat bunaseara pe la organizatori.... multumim E.T. pentru poze. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 Bai fratilor, dar indrazniti si mai adaugati si voi poze, ca erati o gramada cu aparate dijitale in mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate