Lolo_ID Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 ochelari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 Cutiuta pt. diverse brizbrizuri micute cum ar fi ; platine , surubele ,zala de inchidere lant ,bujii etc.. Mai sunt si alte scule dar o parte din ele sunt expuse deja . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 am cumparat un gresor insa nu stiu sigur de la ce e. am mai gasit si o cheie/levier Auto Union. presupun ca apartinut vreunei moto DKW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 Cutiuta pt. diverse brizbrizuri micute cum ar fi ; platine , surubele ,zala de inchidere lant ,bujii etc.. Mai sunt si alte scule dar o parte din ele sunt expuse deja . Din asta am avut si eu, trebuie sa o caut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 dupa vreo doua ore de cautat printre sculele unui mecanic am mai dat de o cheie de ij 49. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 Cheie pentru desfacut rulmentii de la roata nu vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 Cum arata o presa de rulmenti stiu dar o cheie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 Ei, am vb la modul empiric, vb de cheia aia cu 2 craci, asemanatoare cheilor de flex. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 am zis sa postez numai in momentul in care voi avea cheia respectiva. o sa dau eu de urma si la o cheie din asta. vreau sa am trusa completa. stiu ca va fi greu insa nu ma dau batut. am asteptat 3 ani ca sa gasesc un filtru de aer original (o piesa esentiala functionarii motocicletei). cheia asta tot "cheie olandeza" se numeste. pun o poza chiar daca nu am cheia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 cheia asta tot "cheie olandeza" se numeste. pun o poza chiar daca nu am cheia Sa tin "olandeza"ptr mine ?, sau sa ti-o aduc tie?, si mai am si surubelnita originala. Trebe sa ma-mbeti tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 Salut am mai gasit ceva prin trusa mea veche de scule : 1..... Presa de scos rotorul dinamului 2......Alta presa dar asta chiar nu stiu pt. ce este, daca stie cineva sa scrie aici la ce se folosea { presa poarta marca IJ pe ea } adica semnul planeta mi bine zis . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 ioneld, e presa de lant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 Salut am mai gasit ceva prin trusa mea veche de scule : 1..... Presa de scos rotorul dinamului 2......Alta presa dar asta chiar nu stiu pt. ce este, daca stie cineva sa scrie aici la ce se folosea { presa poarta marca IJ pe ea } adica semnul planeta mi bine zis . daca esti dispus sa le vinzi am sa le cumpar eu. fa-le un pret. sunt interesat de ambele prese si de cutiuta de briz-brizuri pe care ai postato mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 Daca ma gandeam mai bine poate-mi dadeam seama si eu ,rusine mie ,oricum i-ti multumesc mult pt. informatie . Lolo ID i-mi pare rau dar nu sunt de vanzare . Si eu sunt pasionat de vechituri dar de multe ori din pacate trebuie sa mai si vand din ele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 ioneld presa se mai foloseste pentru fixarea spitelor care nu au capatul indoit si se rotesc la centrare Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 cheie pentru dinam cu lera de reglat platina si lera de reglat electrodul bujiei. multumesc @Pedros Mesaj completat cheie pentru dinam cu lera de reglat platina si lera de reglat electrodul bujiei. multumesc @Pedros am gasit si gresorul pentru ivan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 am gasit si eu o cheie prin garaj daca e cineva interesat e de vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Iaca si cealalta cheie olandeza - multumesc din nou @Pedros . "Cutiuta cu briz-brizuri" am gasito in cutia laterala de la un IJ dezmembrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Lolo, ti fac io pi tini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Spune-ne si carei motociclete apartin "cheiliiii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 M72/Ural/Dnepr, tavarisci. Prima cheie e de desfacut furca la Nipru, e 36 cu 41, a doua de desfacut rulmentii roata la M72/Ural, a treia de desfacut rulmentii Dnepr si cred ca si Ural, modelul mai nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Mihai vezi ca fiecare motocicleta a avut inscrisul ei specific pe fiecare cheie din trusa de scule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Hai mersi de lamurire. Urmeaza sa le fac poze si la Gedore si Netsuren. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Tare bine ar fi fost ca motocicletele rusesti sa fie echipate cu asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Mai am ceva Hazet si Facom, ramase prin atasele motocicletelor cumparate de la mosi. Cel putin, atasul de la Nipru albastru a fost plin de fixe si inelare Gedore in stare buna, pastrate bine, dar Hazeturile sunt mancate de rugina, le-am pus deoparte, sa nu prinda narav chinezestile decalibrate. Plus ca o data la 2-3 saptamani mai dau iama prin piata de "fiare vechi" de la Obor, sursa de furnizare chei bune la preturi acceptabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate