ioneld Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 Dnepr Mt 16 .....dar din pacate nu vind cartile din dotare cu specific moto {decit dublurile }, am facut-o cindva si am regretat Astalalta e de vinzare cartea Motocicleta ...pret 100 lei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Noiembrie 27, 2011 Share Postat Noiembrie 27, 2011 si eu cu o carte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 Inca una si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 o am si eu dar in alta editie si inca ceva, un comparator SUHL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 Nu e de vanzare. Cum facem sa-mi scanezi si mie manualele de mt11 si 8 .157.01? ...si o sa invat si rusa ca romaneste nici atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 Cum facem sa-mi scanezi si mie manualele de mt11 si 8 .157.01? ...si o sa invat si rusa ca romaneste nici atat. Uite aici manual ..lectura placuta . http://www.scribd.com/doc/21647819/Dnepr-Mt11-Www-manualedereparatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 Uite aici manual ..lectura placuta . http://www.scribd.com/doc/21647819/Dnepr-Mt11-Www-manualedereparatie Foartebun manualul eu citesc la el de vreo doua saptamani mai am un pic si il termin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 Cum facem sa-mi scanezi si mie manualele de mt11 si 8 .157.01? ...si o sa invat si rusa ca romaneste nici atat. Ai numarul meu de telefon. Suna-ma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Suratele se inmultesc incet, incet. Inca una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Al doilea cric de acest tip care a intrat la mine in posesie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 (editat) .....de cand caut o astfel de menghina.... e de doua ori mai mare decat o cutie de chibrituri. Editat Mai 26, 2012 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 .....de cand caut o astfel de menghina.... e de doua ori mai mare decat o cutie de chibrituri. eu am asa ceva,supersolida,....ruseasca, binenteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 M72 , Ural , Dnepr , IFA/MZ BK , NSU , Triumph , Skoda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Trusa completa Mz ...si alte cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klausu25 Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 (editat) salut, la ce folosea dispozitivul incercuit de mine cu rosu? a se vedea poza mai mare de mai sus... Editat Aprilie 22, 2013 de klausu25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_bro Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 (editat) trusa aia mi se pare cam "prea completa": s-a strecurat o cheie de crampoane pt ghete de rugby (fotbal) - inelara aia (zincata) cu doua capete, unul hexagonal si unul in trei caneluri. manometrul pare romanesc, parca se vede si o cheie de polizor unghiular intr-unul din buzunare. Editat Mai 5, 2013 de big_bro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 @ fratele mai mare - daca nu cunosti la ce se folosesc cheile din trusele motocicletelor clasice......mai bine abtine-te decat sa cazi in penibil. Multumesc pentru UP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_bro Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 Nu intentionez sa fac pe desteptul. Apreciez pasiunea pentru lucruri vechi, mai ales pentru motociclete. Consider ca e pacat sa pierzi credibilitatea dintr-o greseala. Nu orice fier ruginit a fost scula de mobra vreodata, chiar daca toate sculele ajung mai devreme sau mai tarziu niste ruginituri prafuite. Eu am facut doar o observatie, n-am vrut sa supar pe nimeni. Eu am avut o cheie asemanatoare la ghetele cu crampoane. probabil ca "Pionierul" le cumpara de la vreun dealer de mobre din Rusia si nu ne spunea noua, pe vremea aia... Ca sa nu ma fac de cacao, te rog sa ma lamuresti si pe mine la ce folosea cheita aia de tabla la o motocicleta clasica? Multumesc anticipat si inca un UP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 (editat) cateva carticele primele carti sunt de SR 101 din 59, si AUTOPOMPA CISTERNA ZIS 150 din 54 urmatoarele sunt de simson sport si awo t, carpati c 1 si super, mobra 50 si super 50, si jawa moped 50, 125- 175, 250-350 mai sunt cateva monografii in colectie si auto si moto, pe alea altadata le vedem numai bine Editat Iunie 16, 2013 de edivkv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Am gasit-o si pe soru'sa. Urmeaza si o a treia (pentru pasagerul din atas). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halalaie_ovari_norbert Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 Nu are nimeni o trusa pentru Mobra? chiar daca nu-i 100% completa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 (editat) Mai adaugam "o prajiturica, o biscuite" de Simson, BMW/Zundapp, Triumph, DKW ....incet, incet se aduna fierataniile, inclusiv de BSA. Cred ca am adunat vreo 40 kg de chei. Cat de curand voi scoate la vanzare aproximativ 50% din ele. .....se pare ca sunt singurul nebun care aduna astfel de scule. Cheile de Simsonache si M72 si-au mai gasit surate. Poze cu cheia de BMW , marca Heyco si cartea Motocicleta in cateva zile. Editat Octombrie 28, 2013 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Si noi. Atrag atentia in mod specal asupra celor 2 chei franceze ce au fost facute la forje si ciocan.Bineanteles mai putin filetele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 Mai adaugam "o prajiturica, o biscuite" de Simson, BMW/Zundapp, Triumph, DKW ....incet, incet se aduna fierataniile, inclusiv de BSA. Cred ca am adunat vreo 40 kg de chei. Cat de curand voi scoate la vanzare aproximativ 50% din ele. .....se pare ca sunt singurul nebun care aduna astfel de scule. Cheile de Simsonache si M72 si-au mai gasit surate. Poze cu cheia de BMW , marca Heyco si cartea Motocicleta in cateva zile. Salut Lolo, zici ca vrei sa vinzi jumatate din ele, mar interesa daca ai cheia de tobe pentru BMW R 100. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 (editat) Din pacate nu am decat cheie olandeza. Tie ti-ar trebui asa ceva sau o cheie olandeza. Noua costa 19,95 $ . E la vanzare aici : http://www.sjbmw.com/parts.asp?mid=54#s=store&bid=&mid=54&src=&p=1&pid=51 Editat Octombrie 30, 2013 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate