dans Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 merci de dedicatie in schimb pot sa-ti spun cu exactitate ca era in ziua de 21 iunie 2010 ( sper ca nu scrie pe poza ) ZIUA TA! Am vorbit la telefon atunci. DanS PS. Am citit mesajul, DA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 Uite una si pentru Dydy: ... * zici ca-i Bear Gyrlls aicea bine ca a supravietuit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 * zici ca-i Bear Gyrlls aicea bine ca a supravietuit... te bagi tu sa strici topicu de tot esti total off topic stiu Danutze , merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Noiembrie 11, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2010 Asta a fost in grup restrans cand ceilalti se relaxau la Chamonix la restaurantul asiatic: Primii doi din stanga au trecut deja la BMW (GS ADV & GS); pe cand si ceilalti doi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideo Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Primii doi din stanga au trecut deja la BMW (GS ADV & GS); pe cand si ceilalti doi? Vorbesti serios? Daca da,atunci sa le vedem si noi! Si pe cand trece si pozarul la GS? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 bai sa fie ce fac ALPII astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Vorbesti serios?Daca da,atunci sa le vedem si noi! Si pe cand trece si pozarul la GS? Heh, eu tocmai ma gandeam daca e cazul sa-mi iau a 4-tra Honda...poate ar trebui totusi sa mai dau din ele, sa se bucure si altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bungee Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Vorbesti serios?Daca da,atunci sa le vedem si noi! Si pe cand trece si pozarul la GS? inca n-am reusit sa ma pozez si pe mine cu balena dar urmeaza. Deocamdata incerc sa ma obisnuiesc cu inaltimea, greutatea, boxerul etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdm Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Eu mi-s ,,fan'' Honda, da' la vederea minunatiei, nu pot decat sa inghit in sec... Nu-i prea gasesc concurenta de la Honda, da' o fi de la nestiinta mea. Sa-i faci fata, ca e destul de versata, versatila sau cum o mai fi... Mda... si-mi era straina invidia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 (editat) Aoleooo! cine a avut-o inaintea ta a vrut s-o transforme-n Cadilac. M-a depasit si pe mine. Ce parbriz! ce aparatori! ce sa! S-o stapanesti sanatos si cat mai putine vizite la AB. Ce inaltime ai la sa? este cumplit de groasa. Editat Noiembrie 12, 2010 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bungee Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Eu mi-s ,,fan'' Honda, da' la vederea minunatiei, nu pot decat sa inghit in sec... Nu-i prea gasesc concurenta de la Honda, da' o fi de la nestiinta mea. Sa-i faci fata, ca e destul de versata, versatila sau cum o mai fi... Mda... si-mi era straina invidia... Multumesc. Incerc. Inca mai am si VFR-ul asa ca daca o sa mai am chef de joaca o sa ies cu el (nimic nu egaleaza V4 la 10,000 de ture) Aoleooo! cine a avut-o inaintea ta a vrut s-o transforme-n Cadilac. M-a depasit si pe mine. Ce parbriz! ce aparatori! ce sa! S-o stapanesti sanatos si cat mai putine vizite la AB. Ce inaltime ai la sa? este cumplit de groasa. Multumesc. Inaltimea seii este intr-adevar cam mare pt ca ating doar cu varfurile. Desi are doua trepte de coborare, nu pot sa o mai cobor din cauza intercom-ului si Power controller-ului bagate sub sa.Cred ca o sa o dau sa mai scoata spuma din ea. Parbrizul desi unii il considera urat (mai ales carcotasul sef) este super confortabil si o sa il pastrez. La 140 stau cu viziera ridicata fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 (editat) inca n-am reusit sa ma pozez si pe mine cu balena dar urmeaza. Deocamdata incerc sa ma obisnuiesc cu inaltimea, greutatea, boxerul etc. uauuu.... sa-ti traiasca fetele!SUPERBE! Vlade,stiu ca-ti facem varza topicul dar cei din turele 'mit Vlad' am creat deja o mica familie si ne permitem Va salut pe toti! Editat Noiembrie 13, 2010 de FLR-BV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideo Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 inca n-am reusit sa ma pozez si pe mine cu balena dar urmeaza. Deocamdata incerc sa ma obisnuiesc cu inaltimea, greutatea, boxerul etc. Sa te bucuri de el Razvane! L-am vazut la AB saptamana trecuta si sincer n-am vazut motocicleta mai dotata!Numai rotile alea au costat o gramada de bani iar saua,nu-mi mai venea sa ma dau jos de pe ea! Parbrizul e cam urat! S-o stapanesti sanatos ! Fetita e frumoasa foc! Sa-ti traiasca! Mesaj completat S-o stapanesti sanatos si cat mai putine vizite la AB. Nu putea Bogdan sa nu te "intepe"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Noiembrie 13, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2010 Vorbesti serios?Daca da,atunci sa le vedem si noi! Si pe cand trece si pozarul la GS? Pozarul e dus cu capu' si nu stie inca ce vrea; inima e clar la (eventual noul) R1200R, nebunia si nevoia de carene la viteza mare la un GT si logica la un GS. Deci da, cel mai probabil va fi GS; mai ales ca am tot citit ca sunt ceva trasee misto de GS unde ai voie prin Alpi, in Franta si Italia. Si mai e si Max ca posibil partener de drum ca si lui ii plac astea. Uite si GS-ul lui Max; avea doar 4-5000km dar din septembrie nu are stare si face mii de km; saptamana trecuta m-a sunat dezamagit ca era GroĂglockner inchis. Mesaj completat S-o stapanesti sanatos si cat mai putine vizite la AB.Nu putea Bogdan sa nu te "intepe"! Hai ca acuma asta chiar nu e o urare "intepatoare", din pacate e realista... Mesaj completat Parbrizul e cam urat! Eu n-am putut sa fiu atat de diplomat! Fetita intr-adevar e tare dulce! Sa-ti traiasca, Razvane! Mesaj completat Vlade,stiu ca-ti facem varza topicul dar cei din turele 'mit Vlad' am creat deja o mica familie si ne permitem Va salut pe toti! O, nu se mai pune problema de stricat topicul; il putem considera topicul nostru (pana apare urmatorul ) Asta cu familia este de fapt cea mai mare realizare, si nu e chiar asa mica se pare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bungee Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 Multumesc tuturor pentru urari. Am mai facut si astazi aproape 500km si am inceput sa ma obisnuiesc cu animalul. Parbrizul o fi el urat dar confortul e care-l da e incredibil. Nu cred ca o sa il schimb. trebuie insa sa fac ceva cu toba ca mi-a spart timpanele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 frumoasa jucarie ti-ai luat sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea sa fii iubit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 frumoasa jucarie ti-ai luat sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea sa fii iubit dydy tu urmezi la GT de 1600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 Daca se incordeaza putin si face cateva hectare de folie cu basici s-ar putea sa-i iasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 inca n-am reusit sa ma pozez si pe mine cu balena dar urmeaza. Deocamdata incerc sa ma obisnuiesc cu inaltimea, greutatea, boxerul etc. sa-ti traiasca, sa te duca unde vrei tu si sa aveti grija unul de altul! pot sa intreb un pret la set-up-ul tau? (si pe privat e ok sa-mi raspunzi daca vrei). Ma gandesc ca dupa ce scot untul din Deauville (i-am facut vreo 9000 de km din iulie pana acum) sa trec tot la BMW si ma interesa sa vad la ce bani sa ma astept... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bungee Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 sa-ti traiasca, sa te duca unde vrei tu si sa aveti grija unul de altul! pot sa intreb un pret la set-up-ul tau? (si pe privat e ok sa-mi raspunzi daca vrei). Ma gandesc ca dupa ce scot untul din Deauville (i-am facut vreo 9000 de km din iulie pana acum) sa trec tot la BMW si ma interesa sa vad la ce bani sa ma astept... multumesc. iti trimit pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scufu Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 multumesc. iti trimit pm sa te bucuri de el Razvan si scuze daca avea ceva pete pe sea - am salivat eu un pic pe langa el la bavaria pt cate accesorii avea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 dydy tu urmezi la GT de 1600 si pe tine de leg c-o sfoara sa faci ca manzu` pe langa ea ps : astept un v8 de la bmw , sa-mi duca bagajele ... sa fiti si iubiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Nu mai este mult si o sa-l scoata si pe asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Aoleooo! cine a avut-o inaintea ta a vrut s-o transforme-n Cadilac. M-a depasit si pe mine. Ce parbriz! ce aparatori! ce sa! S-o stapanesti sanatos si cat mai putine vizite la AB. Ce inaltime ai la sa? este cumplit de groasa. salutare dupa cum arata e fostul motor al lui nazdravanu statea saracu de mult la bavaria bucurate de el multi bani a bagat nazdravanu in el stapanestel sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate