marcel bv Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 Am gasit urme de ale voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Septembrie 16, 2010 Autor Share Postat Septembrie 16, 2010 Salut! Stiu ca e din scurt... dar cui ii face placere si poate, ne vedem la beraria Warsteiner pe Uverturii 132 azi la 18:30. Mesaj completat Am gasit urme de ale voastre Bina ca, desi mai tarziu, tot ai ajuns... dar sa stii ca se poate ajunge si mai repede, fara ocol la Nordkapp si Gibraltar Si trebuia sa le iei pe alea puse peste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scufu Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Mie imi place de nenea cu steguletul romanesc pe topcase! multumesc, dar sunt insurat. cu o femeie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 multumesc, dar sunt insurat. cu o femeie. scufule eu zic ca ai mare grija pe unde te apleci si cand..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 multumesc, dar sunt insurat. cu o femeie. Am vrut sa zic ca-mi place ca aveai steguletul romanesc pe topcase... Si eu sunt insurat! Si tot cu o femeie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Octombrie 13, 2010 Autor Share Postat Octombrie 13, 2010 Imi plac foarte mult marmotele (d-aia marmota a fost nelipsita de pe stickerele excursiilor si bineinteles ca se asociaza automat cu Alpii) si recunosc ca eram invidios pe pozele lui Florinache cand le hranea din mana pe Furkapass. Asadar, sapatmana trecuta pe Grossglockner am avut in sfarsit ocazia sa mangai si sa hranesc marmote Biscuitii Leibniz au facut minuni. Bineinteles ca bikerii nu lipseau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scufu Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 (editat) super pozele asta vara cand te-am vazut ce dezamagit erai ca nu ai fost de fata mi-a parut rau ca n-am bagat una in top case sa ti- faci breloc Editat Octombrie 13, 2010 de Scufu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 Imi plac foarte mult marmotele (d-aia marmota a fost nelipsita de pe stickerele excursiilor si bineinteles ca se asociaza automat cu Alpii) si recunosc ca eram invidios pe pozele lui Florinache cand le hranea din mana pe Furkapass. Asadar, sapatmana trecuta pe Grossglockner am avut in sfarsit ocazia sa mangai si sa hranesc marmote Biscuitii Leibniz au facut minuni. da ba TOVARASULE la niste pui de piranda nu ai fi dat un biscuite...cu cianura cat pot sa te urasc ps da si mie un mail cu pozele mari sa fac un print la marmote ..sarut mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 da ba TOVARASULE la niste pui de piranda nu ai fi dat un biscuite...cu cianura cat pot sa te urasc ps da si mie un mail cu pozele mari sa fac un print la marmote ..sarut mana raule ceai cu marmotele nu vezi cat sunt de frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdm Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 (editat) Imi plac foarte mult marmotele (d-aia marmota a fost nelipsita de pe stickerele excursiilor si bineinteles ca se asociaza automat cu Alpii) si recunosc ca eram invidios pe pozele lui Florinache cand le hranea din mana pe Furkapass. Asadar, sapatmana trecuta pe Grossglockner am avut in sfarsit ocazia sa mangai si sa hranesc marmote Biscuitii Leibniz au facut minuni. ... ... Interesante plimbari, poze... Daca ai specificat marca biscuitilor ( oricum specificatii incomplete, lipsind datele de identificare ale modelului marcii), presupun ca nu-s accesibili muritorilor de rand... Da' pachetu', cat e pachetu'? Editat Octombrie 13, 2010 de mdm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 * muaaah! asa de mari sunt marmotele??!! ...auch! pai 4 marmote la pachet, fac cat o vacuta, este? mie imi plac vacutele, de ce nu le-ai pozat si pe ele? unde sunt, Vlade? ...le-ai dat biscuiti si nu au vrut? data viitoare sa incerci cu frunze de papadie. mi se pare ca ai slabit, ce-ai facut? ai trecut pe un endoro-touring or what? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 @Vlad, ai facut vreun topic nou pentru tura de la anul? Foarte tari marmotele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 (editat) * muaaah! asa de mari sunt marmotele??!! ...auch! pai 4 marmote la pachet, fac cat o vacuta, este? mie imi plac vacutele, de ce nu le-ai pozat si pe ele? unde sunt, Vlade? ...le-ai dat biscuiti si nu au vrut? data viitoare sa incerci cu frunze de papadie. mi se pare ca ai slabit, ce-ai facut? ai trecut pe un endoro-touring or what? vesnica problema a femeii MARIMEA Editat Octombrie 14, 2010 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XRV Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 Nu ai inteles bine ......e inca o gluma proasta a astuia... Bine ca s-a obisnuit lumea cu el si nu-l mai baga in seama . raule ceai cu marmotele nu vezi cat sunt de frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dudus Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 Frumos! Peisajul parca s-a schimbat putin si parca era ceva mai multa lume, iar intre timp marmotele s-au cam ingrasat, probabil de la ... biscuiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 (editat) le-ai dat biscuiti din aia low fat ? ai vazut ce dinti galbeni au saracele ? la sanatatea lor nu te-ai gandit ? NU ! bineinteles ca NU ! Mai ai un pic si te duci cu periutele sa le speli pe dinti ... Frumoase poze bravo tie pe noi ne ploua mocaneste-namoleste , si p`acolo lumea isi unge schiurile deja ps zimi ce era chestia aia gri cu ATAS din poza #5 , cumva o hayabusa ? sau ma insala ochii ? Editat Octombrie 15, 2010 de dydy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 vesnica problema a femeii MARIMEA * pai daca tie iti plac animalele mici, trebuie sa-mi placa si mie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 ps zimi ce era chestia aia gri cu ATAS din poza #5 , cumva o hayabusa ? sau ma insala ochii ? Eu zic ca e Yamaha FJR 1300. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Eu zic ca e Yamaha FJR 1300. mai voteaza cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 mai voteaza cineva ? FJR, clar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 FJR, clar! asa e , merci cunoscatorilor sa fiti iubiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Octombrie 25, 2010 Autor Share Postat Octombrie 25, 2010 si p`acolo lumea isi unge schiurile deja ps zimi ce era chestia aia gri cu ATAS din poza #5 , cumva o hayabusa ? sau ma insala ochii ? La Kaprun se schia... de fapt acolo se schiaza mai mai mereu. Oricum, acum a nins p-aici... Grossglockner e blocat azi din cauza zapezii desi normal inca nu-i venise timpul inchiderii. Mai Didi, ce fjrist esti tu?? Pana si io as fi dat ca prim pronostic FJR... poate ceva mai vechiut; dar io zic ca e FJR. Hayabusa e aia portocalie dintre masini; aceeasi pe care am pozat-o si in mai la Mountain Days: Mesaj completat asta vara cand te-am vazut ce dezamagit erai ca nu ai fost de fata mi-a parut rau ca n-am bagat una in top case sa ti- faci breloc Cat sadism! Mesaj completat * muaaah! asa de mari sunt marmotele??!! ...auch! pai 4 marmote la pachet, fac cat o vacuta, este?mie imi plac vacutele, de ce nu le-ai pozat si pe ele? unde sunt, Vlade? ...le-ai dat biscuiti si nu au vrut? mi se pare ca ai slabit, ce-ai facut? ai trecut pe un endoro-touring or what? Vacute am tot pozat cu alte ocazii Nu prea am slabit, poza e de vina ; si nici enduro-touring nu mi-am luat... inca... Mesaj completat @Vlad, ai facut vreun topic nou pentru tura de la anul? Foarte tari marmotele! Nu inca, e cam devreme... deocamdata daca e de discutat, mai bine discutam acolo la topicul turei III. Apropos... strangem gasca joi sau vineri? Jadoo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 Apropos... strangem gasca joi sau vineri? Jadoo? ce faci grasutule vii in romania? cand ne vedem ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scufu Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 Apropos... strangem gasca joi sau vineri? Jadoo? eu prefer joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi N Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 Apropos... strangem gasca joi sau vineri? Jadoo? Eu vin cu aceeasi placere oricand vreti voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate