cj17wow Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 Semaca ,take your time dar nici prea mult ca dupa aia nu mai citim noi de ciuda. Sa tot ne dai cu povesti ca nu le mai citim . Blanoasa macar a ajuns cu bine ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Semaca Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 Semaca ,take your time dar nici prea mult ca dupa aia nu mai citim noi de ciuda.Sa tot ne dai cu povesti ca nu le mai citim . Blanoasa macar a ajuns cu bine ? Ea e mai romantica, vine cu vaporul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdm Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 ...iar de da de un el, n-are sa mai prea vina. Pretexte, pretexte, pretexte... Io tot astept povesti bune, evident moca... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj17wow Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 bine hai fie eu nu mai rezist da-ne contul si bagam banu poate asa ne spui incerc si eu sa te mituiesc poate poate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 * UP! eu nu mai am ce citi in forum. si tooooooooot astept pe topicul asta. ...acum incep sa numar, cand vine Semaca, sa-mi spuneti "stop", da? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deadcow Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 up ! dar up lua-o-ar dracu de treaba ! up , up , up !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Cred ca asteapta sa-i ajunga "Blanoasa" acasa ca sa se linisteasca si apoi se va apuca de scris Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xvs650 Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 (editat) .....400 000 001....400 000 002...400 000 003... Editat Noiembrie 2, 2010 de xvs650 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator omida_africana Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 veste neoficiala : clocitoare la super promotie pt cei ce inca mai asteapta , numa' buna de stat pe oua Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Semaca Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 (editat) veste neoficiala : clocitoare la super promotie pt cei ce inca mai asteapta , numa' buna de stat pe oua Imi pare rau ca v-am facut sa asteptati. Povestea se amana pana la o data nedeterminata. Lipsa totala de chef. Eventual, desi nu-i al meu, topic closed. Editat Noiembrie 3, 2010 de Semaca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doring Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 Imi pare rau ca v-am facut sa asteptati. Povestea se amana pana la o data nedeterminata. Lipsa totala de chef. Eventual, desi nu-i al meu, topic closed. Nu se poate, cum adica lipsa de chef? Dupa ce ne-ai dat cateva firimituri (pozele sunt bestiale) ne spui ca nu mai ai chef. Ai ajuns pana in kashmir (io abia am facut 500km prapaditi de off road si mi se pare mare lucru) si tu nu ai chef sa ne povestesti, mai bine nu citeam topicul asta. M-ai scos din sarite si nu ma mai intereseaza povestea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 Lipsa totala de chef. putin cam lipsa de respect pt fani , "daca taceai filosof ramaneai",,, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 Omul nu are chef si atat........ Aferim... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 3, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2010 Nici eu nu as avea daca mobra mea ar fi departe si n-as sti cand o s-o am din nou in posesie... Asa ca pot sa zic ca-l inteleg. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xvs650 Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 500 000 001.... 500 000 002.... 500 000 003....eu astept....nu conteaza cat..pana atunci numar....si decat sa scrie o poveste din plictiseala mai bine lipsa...asa ca astept cheful.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 Nu se poate, cum adica lipsa de chef? Dupa ce ne-ai dat cateva firimituri (pozele sunt bestiale) ne spui ca nu mai ai chef. Ai ajuns pana in kashmir (io abia am facut 500km prapaditi de off road si mi se pare mare lucru) si tu nu ai chef sa ne povestesti, mai bine nu citeam topicul asta. M-ai scos din sarite si nu ma mai intereseaza povestea. Poate ii dai foc si la poza in piata publica. Zau, reactia ta e exagerata. Decat sa insire cuvinte fara sa-i placa, mai bine tace. Nu murim din asta nici noi, nici el. Macar e sincer si n-o da pe dupa corcodus. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 a plecat DISCRET.... s.a intors SI MAI DISCRET Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xvs650 Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 Poate ii dai foc si la poza in piata publica. Zau, reactia ta e exagerata. Decat sa insire cuvinte fara sa-i placa, mai bine tace. Nu murim din asta nici noi, nici el. Macar e sincer si n-o da pe dupa corcodus. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 a plecat DISCRET....s.a intors SI MAI DISCRET chiar asa,, omu' n-a zis nimic, doar noi ne agitam p-acilea in van si il mai si stresam,,, asadar: rabdare si tutun Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mancusobogdan Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 Lumea se agita, fierbe, dar nu cred ca va da in clocot, pt ca stim cu totii ce ne asteapta cand are dom'Semaca un pic de chef de asternut povesti pe hartie. Asa ca rabdam cuminti ca niste copii inainte de Craciun. Dar oare vine Moshu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 măi băieți cucuieți, pentru efuziuni, afectări, lamentații, tristeți Âşi moÂş crăciuni încercați o carte cu basme. nu mai plictisiți omul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desertfox1943 Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 măi băieți cucuieți, pentru efuziuni, afectări, lamentații, tristeți Âşi moÂş crăciuni încercați o carte cu basme. nu mai plictisiți omul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 Thomas, cred ca e cazul sa-ti "sinucizi" topicul. Am vaga banuiala ca, cu cat se lungeste mai mult, cu atat Semaca e mai cu spatele la zid, chiar daca toti cadem de acord ca nu e musai nevoie sa-si povesteasca experienta. Cred ca topicul asta a devenit pentru el sâcâitor ca o cută la ciorap cand ai mult de mers pe jos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdm Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Imi pare rau ca v-am facut sa asteptati. Povestea se amana pana la o data nedeterminata. Lipsa totala de chef. Eventual, desi nu-i al meu, topic closed. Ai nitele circumstante atenuante (nu esti initiatorul topicului, povesti anterioare bunicele...) , ca, altfel, la o astfel de lene, chef (in traducere libera, te cam doare-n casca de fraierii care asteapta...) ti-as fi spus vreo doua de dulce, chiar avand o lipsa totala de chef. Mai sunt cativa care stau prost cu finalizarea... Si moca.. si calitate... si la timp...cam greu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 4, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2010 Inchis la cererea personajului principal. Se va redeschide la momentul potrivit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate