Rudi Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Asta cu Fulga esti o vaca,am gandit-o ieri cand treceam cu motorul pe acolo dar sa zicem Flobert ca nu este inventata de mine... Traseul este foarte frumos,sunt in jur de 4 curbe periculoase,aveti grija la radar de obicei in Sapoca pe linia dreapta. Cu chopperul 80 km/h maxim este o viteza sigura,nu sunt gropi dar sunt cateva trambuline.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldoveanu' Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Cosmineeee... fa si nishte stocuri de gheatza daca se poate E nevoie! Ne vedem maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 pentru cei cu track-ere GPS va mai amintesc inca odata coordonatele: 45.23.964 N - 26.44.075 E cateva mici amanunte pt. traseu: - daca veniti dinspre Buzau, dupa podul de la Maracineni, imediat cum se termina podul trebuie s-o luati spre Maracineni. Cum se termina podul, Maracineni este pe partea stanga. Nu puteti sa faceti stanga deoarece e linie continua si de obicei sunt mereu echipaje de politie in zona, asa ca faceti dreapta si coborati pe sub pod si ajungeti in Maracineni. Apoi satele sunt in ordinea urmatoare: Maracineni Capatanesti Potoceni Matesti Sapoca Cernatesti Vladeni Caldarusa Manasia Fulga (ce vaca sunt) Beceni De la Beceni mai urcati putin si undeva pe stanga este drumul spre tabara scolara Arbanasi (un drum de vreo 2-3 km pana in varful dealului, unde este locatia intrunirii) Va asteptam Pentru cine vrea sa scape de monotonia drumului Ploiesti Buzau, recomand un traseu prin Merei-Vernesti-Berca-Sapoca-Arbanasi sau Ploiesti-Valeni de Munte-Cislau-Berca-Sapoca-Arbanasi, pentru diversitate. Mesaj completat Pentru cine vrea sa scape de monotonia drumului Ploiesti Buzau, recomand un traseu prin Merei-Vernesti-Berca-Sapoca-Arbanasi sau Ploiesti-Valeni de Munte-Cislau-Berca-Sapoca-Arbanasi, pentru diversitate. Si nu uitati de Vulcanii Noroiosi, din Berca in stinga, cam 15 km, merita vazuti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Bai, sper ca primiti si "posesoare de mobre" cu mobra la reparat..IAR!..nu v-as rata pt nimic in lume si-n plus, vreau cota-parte pt reclama pe care v-o fac aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Numai astazi nu e maine. Ma duc sa imi dezgrop cortul, tuica si pastrama. Stiam eu ca or sa vina si vremuri bune. La mine e prima intrunire pe anul asta. O sa fie cu noroc, rock si distractie. Ne vedem maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan45 Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 de la bucuresti pe unde e bine sa vin urziceni-buzau? si din buzau spre ce oras o iau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masywoncbr Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 salut baieti, vine si baiatu'. cat de departe e totusi prima varianta de cazare posibila? Multam fain cu anticipatiune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 de la bucuresti pe unde e bine sa vin urziceni-buzau?si din buzau spre ce oras o iau? Informatia a fost postata mai sus, o reiau: - daca veniti dinspre Buzau, dupa podul de la Maracineni, imediat cum se termina podul trebuie s-o luati spre Maracineni. Cum se termina podul, Maracineni este pe partea stanga. Nu puteti sa faceti stanga deoarece e linie continua si de obicei sunt mereu echipaje de politie in zona, asa ca faceti dreapta si coborati pe sub pod si ajungeti in Maracineni. Apoi satele sunt in ordinea urmatoare: Maracineni Capatanesti Potoceni Matesti Sapoca Cernatesti Vladeni Caldarusa Manasia Fulga (ce vaca sunt) Beceni De la Beceni mai urcati putin si undeva pe stanga este drumul spre tabara scolara Arbanasi (un drum de vreo 2-3 km pana in varful dealului, unde este locatia intrunirii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traian Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 salut! vreau sa vin si eu sambata si ma gandeam dc inchiriaza cineva un loc la cort... sau o umbrela... sau "un ceva" prin care sa nu intre apa... restul de harnasamete am (sac si izopren) dc nu, asta e, dorm la umbra mobrei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 salut baieti, vine si baiatu'. cat de departe e totusi prima varianta de cazare posibila? Multam fain cu anticipatiune! La 9 km mai sus de Arbanasi,in Vintila -Voda,pensiunea Gabriela. 80 ron camera cu pat dublu Am sunat acum si mai erau 7 camere libere http://www.antrec.ro/ro-492-pensiune-gabriela-Buzau.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 salut baieti, vine si baiatu'. cat de departe e totusi prima varianta de cazare posibila? Multam fain cu anticipatiune! Roakere de pare ca te mananca cortul Prezent si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackcelnegru Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Informatia a fost postata mai sus, o reiau:- daca veniti dinspre Buzau, dupa podul de la Maracineni, imediat cum se termina podul trebuie s-o luati spre Maracineni. Cum se termina podul, Maracineni este pe partea stanga. Nu puteti sa faceti stanga deoarece e linie continua si de obicei sunt mereu echipaje de politie in zona, asa ca faceti dreapta si coborati pe sub pod si ajungeti in Maracineni. Apoi satele sunt in ordinea urmatoare: Maracineni Capatanesti Potoceni Matesti Sapoca Cernatesti Vladeni Caldarusa Manasia Fulga (ce vaca sunt) Beceni De la Beceni mai urcati putin si undeva pe stanga este drumul spre tabara scolara Arbanasi (un drum de vreo 2-3 km pana in varful dealului, unde este locatia intrunirii) Nu se poate face stanga pentru ca e scuar pe mijlocul strazii, si dupa aia ca e politia acolo. In oras (incepand de la intrarea in Bz dinspre BUC) urmariti indicatoarele pentru Suceava. Dupa ce treceti podul de la Maracineni(aka Podu' lu' Base), aflat la iesirea spre Suceava, mergeti spre indicatorul de Lopatari, adica imediat dupa pod la dreapta, pe sub pod, si apoi stanga. Simplu... Mare atentie cum mergeti dupa ce intrati in Maracineni si pana la destinatie (Arbanasi). Drumul este supraaglomerat cu carute, biciclete, scutere, pietoni, animale si o groaza de masini care se baga la intimidare... RIDE SAFE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Indicatoarele pentru directionare arata ca acesta : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Da' o imagine mai de "YMCA" n-ati gasit? See you guys tomorrow!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Inca un pic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 daca ajunge cineva in jur de ora 3 azi dupa amiaza la podul care trece peste Buzau 0757011951(pogo).eu atunci plec.cunosc foarte bine drumul k sunt din zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masywoncbr Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Roakere de pare ca te mananca cortul Prezent si eu Sa nu uiti vorbili astea cand mai vrei sa faci un dush roakere Mesaj completat La 9 km mai sus de Arbanasi,in Vintila -Voda,pensiunea Gabriela.80 ron camera cu pat dublu Am sunat acum si mai erau 7 camere libere http://www.antrec.ro/ro-492-pensiune-gabriela-Buzau.html Merci! ne...bem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Este asfalt pana la locatie?Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Salut,este cineva care pleaca maine(sambata) din Bucuresti,pana in pranz? As vrea sa merg si eu la intrunire dar mi-ar placea sa mai plec cu cineva.Detalii aici sau pe PM . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 O prima seara extraordinara. Primire calda si la propriu si la figurat cu covrigi si palinca, un loc minunat in mijlocul naturii, muzica buna cu karaoke si caterinca, o bere gustoasa si mâncare multă, buna si ieftină.....cred ca sunt beat, vad totul in roz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 O prima seara extraordinara. Primire calda si la propriu si la figurat cu covrigi si palinca, un loc minunat in mijlocul naturii, muzica buna cu karaoke si caterinca, o bere gustoasa si mâncare multă, buna si ieftină.....cred ca sunt beat, vad totul in roz. daca ai baut bere blonda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovax_r6 Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 ee bine k ati avut parte de o zi frumoasa si o intrunire asemenea in schimb la odorhei este de tot cacatul dupa prima seara nu mai era de stat weeekk !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 care nu ai ajuns pina acum la buzau nu este tirziu.mai apuci ceva din distractie intrunirea tine si miine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 Locatie super, oameni nu multi, dar de calitate, mancare ieftina si foarte buna, bere rece si multa voie buna! Acum am venit si-mi pare tare rau ca n-am putut ramane pana maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 o intalnire asha cum se faceau odata demult! Atmosfera foarte relaxata, fara fitze, fara pushti corditzi care forjeaza la cate un supersport obosit. Gazdele foarte ospitaliere shi de un bun simtz extraordinar. Mancarea excelenta, berea din belshug. locatia a fost foarte frumoasa. Concursurile frumoase, iar prezentatorul, Tibitza de la Heavy Riders, a fost la inaltzime ca deobicei, cat timp a avut microfonul in mana parca canicula a trecut mai ushor. Un singur minus, lipsa unei surse de apa unde sa te potzi spala mai mult decat pe dintzi shi pe fata, dar sunt sigur ca la umatoarea editie se va rezolva si asta. Multumim pentru gazduire, iar intrunirea asta o vom trece in calendarul de intruniri la care trebuie sa ajungem an de an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate