cata01 Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Defilarea la 11:00 prin Predeal si demonstratia de stunt intre orele 12:00-14:00 in piata garii.Orele sunt valabile ptr data de 24.07.2010 Nu ar fi stricat ca aceste evenimente sa fie organizate mai tarziu; cei care vin sambata de prin alte locatii, nu cred ca le prind ... O sa venim si noi (un grup de minim 4-5 motorete ) sambata din Buc. Speram sa fie vremea buna, nu ca anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 in ce zi canta cargo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 gasiti programul complet al tuturor manifestatilor si concertelor pe www.eastbike.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Daca venim fara motociclete adica (perpedes) oare putem intra?,binenteles platind taxa de intrare ceruta de organizatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 da, puteti intra,scrie si pe site Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 intrebare de baraj .. am vazut ca in fiecare seara dupa ora 24 se continua petrecerea in Pistons Club ? unde e clubul asta ? banuiesc ca undeva aproape .. altfel nu vad cum va ajunge lumea acolo dupa ce a baut o zi intreaga merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 intrebare de baraj .. am vazut ca in fiecare seara dupa ora 24 se continua petrecerea in Pistons Club ? unde e clubul asta ? banuiesc ca undeva aproape .. altfel nu vad cum va ajunge lumea acolo dupa ce a baut o zi intreaga merci este un cort imens in incinta intrunirii transformat in disco, cu dj, bar si mese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Blonde pe motor primiti? Glumeam. In fiecare an ma bate gandu sa particip la concursul de miss din pacate am o varsta inaintata si faptul ca pasagerele (tinere si frumoase) sunt confundate cu motociclistele ( posesoare de permis si motor) ma dezarmeaza complet si nu imi mai da nici o sansa. Poate totusi o sa o invit pe miss de anu asta la o bataie intre fete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Predeal, Predeal, dar o locatie mai exacta, o harta ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 platoul 3 brazi anu trecut aveau un afis (banner) pe drum ce indica spre zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 platoul trei brazi,exact in campingul unde e si cabana Trei Brazi sunt indicatoare puse in oras oricum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 este un cort imens in incinta intrunirii transformat in disco, cu dj, bar si mese. disco ? dj ? adica dupa 24 ascultam coco jambo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Defilarea la 11:00 prin Predeal si demonstratia de stunt intre orele 12:00-14:00 in piata garii.Orele sunt valabile ptr data de 24.07.2010 pe site nu scrie nimic de defilare de unde se pleaca, traseul? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 la scenel(2) in aer liber va fi muzica rock,iar in cortul Pistons Club va fi house,trance etc,pt cei care gusta aceste genuri,si va mai fii un cort cu streaptease,erotic show,etc.... parada incepe de la platoul trei brazi in centru Predealului si retur,apoi show-ul de stunt!. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Cum adica platoul trei brazi predeal si retur si apoi stunt show parca stunt show se tinea in piata garii presupun ca in "timpul paradei"...poate am inteles eu gresit...bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 mmda,stunt-ul e la gara,se poate sa ramanem acolo sa nu ne mai intoarcem ca apoi sa revenim iar pt stunt...vedem noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 disco ? dj ? adica dupa 24 ascultam coco jambo ? stai linistit ca anul trecut dj-ul a bagat mai mult rockoteli, cu mici exceptii cand mai baga muzica de club pt. pizdetele care dansau pe niste butoaie, deh trebuiau si alea sa-si faca programul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 (editat) Propunere pt Sambata 24 Iulie 2010 : plecare BUC dimineata 07.30 ( cel tarziu ora 8.00 la Petrom Militari ) pe A1 pana la Curtea de Arges traversare Transfagarasan - Sibiu ( la Sibiu ne mai intalnim cu cineva care pleaca spre Predeal ) - Brasov - Predeal ( stationare , potol si putina odihna ) pe seara plecare spre Buc DN1 cine doreste stie ce are de facut , stima tuturor Editat Iulie 22, 2010 de Vittore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 plec maine dupamasa pe la 4-6 din Bucuresti spre intrunire cu masina cine n-are cu ce sa mearga sa bage un pm preferabil cineva sa aiba permis B, pt ca trebuie sa-mi iau mobra din BV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
billabong Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 eu plec sambata dimineata pe la 7-8 din bucuresti. daca mai vrea cineva sa vina sa posteze pe forum si poate plecam mai multi. preferabil tot asa cat mai de dimineata. asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Koko Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Salut... eu plec maine la 12 jumate de la victoriei din rond , cu inca un prieten si mergem usor 130-150 maxim , la intrunire in predeal cei care vor sa vina sa dea un sms , la nr 0762806443 Mesaj completat eu sunt la predeal am gasit o vila cam a 2 =km de predeal inspre 3 brazi cu conditi bune si preturi rezonabile la 70 ron pe noapte camera dubla si la 1 mil camera pt 4 pers pe noapte ptr detali sunati la nr si rezervativa camere 0741.420.022 :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkz Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 Salutare, sambata pe la 7-8 plec la Predeal cu inca un prieten, daca mai e vreun doritor sa mergem mai multi sa dea un pm sau un sms 0752.217.585. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 ciaules looozeriii care te bagi sa intrebi de 1 lounge si 1 jacuzii??? ca voi asta vreti :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 Stie cineva , daca se merge de sambata dupa-amiaza se plateste tot 30 de lei sau redus 15 lei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
better Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 Am fost eu azi cu masina pana acolo. M-a pacalit vremea rau, dar maine de dimineata la ora 9 voi fi la Petromul de la iesirea din Ploiesti spre Brasov calare pe vaca mea. Intrarea pentru o zi este 15 Ron, pentru tot weekendul este 30 de Ron. Cam atat. Sper sa avem noroc maine de o zi frumoasa. Am inteles totodata ca parada moto va fi undeva in jur de ora 11 dimineata cu plecarea de la Trei Brazi. Eu am sa astept de la 8.30 la 9.00 dimineata in benzinarie eventualii tovarasi de drum. Toate cele bune si sper ca informatiile au fost utile. Salutari si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate