Cata MCMLXXXVII Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 (editat) In jurul orei 00:00 am trecut pe acolo cu masina spre Universitate. La intersectia cu strada Ion Campineanu se afla o masina pe mijlocul drumului (pe Magheru) cu bara sparta + balta de ulei in fata(probabil vroia sa faca stanga spre Romana). La fata locului era deja un motor de Politie chemat la accident. Pe margine, pe partea cu sala Dalles, am vazut 2 moto: un naked si inca una carenata (asa imi aduc aminte) + 15-20 de gura-casca (''valul curiosilor''). Nu parea sa fi patit cineva ceva grav. N-am oprit pentru ca nu avea rost. Era deja Politia acolo + oameni care sa ajute (15-20 de persoane) + motociclisti. Salvarea nu era acolo semn ca nimeni nu patise nimic grav. Sper ca totul e in regula! Bafta PS: ALTE DETALII NU CUNOSC !! Nu dati cu pietre va rog! Editat Iulie 14, 2010 de Cata MCMLXXXVII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzusve Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 In jurul orei 00:00 am trecut pe acolo cu masina spre Universitate. La intersectia cu strada Ion Campineanu se afla o masina pe mijlocul drumului (pe Magheru) cu bara sparta + balta de ulei in fata(probabil vroia sa faca stanga spre Romana). La fata locului era deja un motor de Politie chemat la accident. Pe margine, pe partea cu sala Dalles, am vazut 2 moto: un naked si inca una carenata (asa imi aduc aminte) + 15-20 de gura-casca (''valul curiosilor''). Nu parea sa fi patit cineva ceva grav. N-am oprit pentru ca nu avea rost. Era deja Politia acolo + oameni care sa ajute (15-20 de persoane) + motociclisti. Salvarea nu era acolo semn ca nimeni nu patise nimic grav. Sper ca totul e in regula! Bafta PS: ALTE DETALII NU CUNOSC !! Nu dati cu pietre va rog! ce culoare era aia carenata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 A fost o tamponare nimic interesant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata MCMLXXXVII Postat Iulie 15, 2010 Autor Share Postat Iulie 15, 2010 A fost o tamponare nimic interesant... Asa mi s-a parut si mie. Intrebarea e: cine nu a acordat prioritate cui? Sau cine a trecut pe rosu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 pai cine, ce, cum? dati si voi mai multe detalii, oricine ar fi de vina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gcm Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 (editat) Motociclistul a trecut pe rosu. Era o Honda VTR neagra, cu motor maricel. Tipul undeva la 30 de ani, julit putin la genunchi si degetul mare de la picior. S-a izbit de Nissan (350z) care venea pe verde de pe o straduta laturalnica, dupa care a zburat nitel prin aer. Era destul de vesel dupa incident, nu parea afectat, doar schiopata putin. Pacat de tipul cu Nissan, though, ca o sa aiba ceva de umblat si asteptat pana isi vede jucaria functionala din nou... Editat Iulie 15, 2010 de gcm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Moarte conservarilor,ce cauta cretinu` cu Nissanul acolo? Glumesc,desigur,ei uite ca se mai intampla si invers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Moarte Primariei , ce cauta masini pe strada ? De ce nu sint toate semafoarele pe verde pt. motociclisti. Sa facem ceva !!! Sanatate motociclistului , a zburat mai repede decit ingerul lui pazitor. Mi-a mila de familia lui. Da' nu-i problema , fierul se repara. :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 (editat) Moarte Primariei , ce cauta masini pe strada ? De ce nu sint toate semafoarele pe verde pt. motociclisti. Sa facem ceva !!! Sanatate motociclistului , a zburat mai repede decit ingerul lui pazitor. Mi-a mila de familia lui. Da' nu-i problema , fierul se repara. :D ..........ingerul pazitor oprise la semafor !!! ala cu nisanul era de la primarie care defapt venise sa repare semaforul care se punea rosu de fiecare data cand venea un motor , care era defapt nepotul dupa frate al unchiului bikerului care a trecut pe rosu ............. ps. intradevar se repara fierul ca sa fie bulit si data viitoare .......ai fost prea tare lil_debul !! Editat Iulie 15, 2010 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 zicea bine shobo aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate