uzunu Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 OK, deci m-am saturat de asteptat la niste piese pentru un motor ceva mai exotic. Spuneti voi, in cat timp de la comanda primiti telefonul glorios in care vi se spune ca v-au ajuns piesele? Personal m-ar interesa pe marci, nu pe tip sau model de motoreta si, de asemenea, de la ce distribuitor OEM. Experienta mea: Suzuki B&S Motors Bucuresti: 2-3 saptamani BMW Automobile Bavaria Bucuresti: in medie 1 saptamana, maxim 4 luni pentru niste simeringuri Ducati Motorox Timisoara: deja a inceput a 5-a saptamana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 De la 2 la 4 zile maxim, dealer Honda din zBrno. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 Consumabile de pe o zi pe alta, louisu in 7 zile, romimoto in 5 zile lucratoare. Daca iau de afara dureaza mult mai mult, ca intervine posta, si aia is bottle-neck-ul ciclului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 - am luat odata de la B&S Motors - 1 luna - de la aceeasi garnituri pentru etriere - 6 luni - in rest, Romimoto si ebay - maxim 1 saptamina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 OK, deci m-am saturat de asteptat la niste piese pentru un motor ceva mai exotic. Spuneti voi, in cat timp de la comanda primiti telefonul glorios in care vi se spune ca v-au ajuns piesele? Personal m-ar interesa pe marci, nu pe tip sau model de motoreta si, de asemenea, de la ce distribuitor OEM. Experienta mea: Suzuki B&S Motors Bucuresti: 2-3 saptamani BMW Automobile Bavaria Bucuresti: in medie 1 saptamana, maxim 4 luni pentru niste simeringuri Ducati Motorox Timisoara: deja a inceput a 5-a saptamana din experienta in domeniu pot sa-ti zic: ktm - max 7 zile yamaha, honda, suzuki, kawasaki, bmw-7-10 zile (in cazul japonezelor vechi a caror piese nu se gasesc in depozitele din europa e posibil sa dureze 15 zile) desi aprilia, ducati, moto guzzi, triumph (si alte marci facute prin europa) stau f prost a capitolul distributie de piese si e posibil sa intampini greutati mari in achizitionarea de piese oem un sfat al meu: nu e musai sa apelezi la reprezentanta pentru piese si consumabile, sunt destui distribuitori care aduc mai repede si la acelsi pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 yamaha (prin k&log) 7 zile (max 10) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 (editat) www.cauciucurimoto.ro - 5-6 zile BMW Automobile Bavaria Bucuresti - 4-5 zile Romimoto 5-6 zile. Louis 4-5-6 zile Editat Iulie 29, 2010 de Lucianggg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 Ebay - intre 2 si 6-7 saptamani. Nush de unde comanda Calin de i vine intr-o saptamana... Eu nici din Anglia n am obtinut performanta asta. Kronau - Louis - 2 saptamani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 (editat) din experienta in domeniu pot sa-ti zic:ktm - max 7 zile un sfat al meu: nu e musai sa apelezi la reprezentanta pentru piese si consumabile, sunt destui distribuitori care aduc mai repede si la acelsi pret ma oftic si ma atac! repar ktm doar la reprezentanta motto de unde am luat-o! vara trecuta aporoape 1 luna pentru niste placute de frana acuma stau de 3 saptamani pentru o bujie si o pompa de benzina bordul de 1 an si 6 luni... bine asta ar fi fost pe garantie: ma si miram sa percuteze. nimic ba, da nimic nu are fabrica aia pe stoc . si daca are cred ca le aduce personal directoru' uzinei tocmai din austria. ktm e facut in austria sau australia ?! australia macar ar fi o scuza pentru ei. asta e si motivul pentru care a 2 motocilcleta e suzuki. macar e second si pot cumpara piesele de unde vreau, fara sa pierd garantia. Editat August 1, 2010 de _Dexter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 ma oftic si ma atac! repar ktm doar la reprezentanta motto de unde am luat-o! vara trecuta aporoape 1 luna pentru niste placute de frana acuma stau de 3 saptamani pentru o bujie si o pompa de benzina bordul de 1 an si 6 luni... bine asta ar fi fost pe garantie: ma si miram sa percuteze. nimic ba, da nimic nu are fabrica aia pe stoc . si daca are cred ca le aduce personal directoru' uzinei tocmai din austria. ktm e facut in austria sau australia ?! australia macar ar fi o scuza pentru ei. asta e si motivul pentru care a 2 motocilcleta e suzuki. macar e second si pot cumpara piesele de unde vreau, fara sa pierd garantia. trista treaba cu KTm desi se laudau ca ai orice piese in 7 zile.... dar 1an si 6luni ptun bord .... WTF ?? e facut in alta galaxie?? si vine cu porumbelu zburator?? dc nu iti iei singur piesele consumabile? cred ca legasesti la louis si iti vin in 5-6 zile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 (editat) Ebay - intre 2 si 6-7 saptamani. Nush de unde comanda Calin de i vine intr-o saptamana... Eu nici din Anglia n am obtinut performanta asta. Kronau - Louis - 2 saptamani Calin comanda din: UK, Franta, Germania, USA, Hong Kong, China. din afara UE ajunge greut, am stat 40 de zile dupa niste baterii din HK. in rest UE maximum 10 de zile, asa cum spune si posta (am 30 si ceva de comenzi la activ). in special din UK ajung f. repede, recordul cred ca e 4 sau 5 zile. Editat August 1, 2010 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 (editat) Ducati. Toate piesele noi vin din acelasi loc. Concluzie : timpi de asteptare suficient de mari incat aproape imi influenteaza decizia de cumparare a insasi motocicletei.Aproape Mesaj completat Ducati. Toate piesele noi vin din acelasi loc.Concluzie : timpi de asteptare suficient de mari incat aproape imi influenteaza decizia de cumparare a insasi motocicletei.Aproape P.S. @uzunu : Din cauza faptului ca in Romania se vand 2-3 Ducati noi pe an, suntem undeva in coada listei de asteptare cand vine vorba de piese.UK,DE,HU,A,IT, vor avea prioritate chiar daca o comanda din Ro e plasata prima data. Trebuie sa aiba grija de pietele mari in prima instanta.Trist,dar adevarat. Editat August 1, 2010 de VincentVega Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat August 2, 2010 Autor Share Postat August 2, 2010 De acord, dar presupun ca market share-ul e acelasi si in Romania, cat si in Germania. De ce la Yamaha vin reperele in 5 zile, iar la Ducati intru intr-a 6-a saptamana? Mi-as lua japoneza, dar nu-mi place niciuna. Mi-as lua Triumph, dar mi-e frica de piese. Chiar trebuie sa ma dau pe CBR 600 F ca sa fiu sigur ca gasesc piese? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 (editat) De ce la Yamaha vin reperele in 5 zile, iar la Ducati intru intr-a 6-a saptamana? Putem compara Yamaha cu Ducati ? Diferenta e uriasa... Yamaha isi permite sa nu faca discriminari in ceea ce priveste clientela.Ducati in schimb, nu.Cand o sa se vanda si in Romania 2000 de modele pe an, o sa primim si noi piese in 5 zile p.s. - market share-ul nu e nici de departe asemanator. Editat August 2, 2010 de VincentVega Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat August 2, 2010 Autor Share Postat August 2, 2010 N-am nicio problema cu japonezele si, daca ar fi vreuna care sa faca ce vreau eu (sport-touring, confort, economie, fiabilitate si flexibilitate), mi-as lua-o in secunda doi. In alta ordine de idei, au venit doua piese din cele trei comandate pentru Ducati. Cea ramasa, la fel de importanta ca si celelalte, ar trebui sa apara in maxim doua saptamani. Pana atunci tot ce pot face e sa sper si sa astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 ca ducati are ''sport-touring, confort, economie, fiabilitate si flexibilitate'' =)) poate doar sport touring...in rest sunt japoneze muuuuult mai misto la acelasi segment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 N-am nicio problema cu japonezele si, daca ar fi vreuna care sa faca ce vreau eu (sport-touring, confort, economie, fiabilitate si flexibilitate), mi-as lua-o in secunda doi. In alta ordine de idei, au venit doua piese din cele trei comandate pentru Ducati. Cea ramasa, la fel de importanta ca si celelalte, ar trebui sa apara in maxim doua saptamani. Pana atunci tot ce pot face e sa sper si sa astept. cam de rahat.... 2 saptamani vor fi 4 si uite asa pierzi 2 luni de mers cu mobra. Sigur nu vrei TDM-ul imprumut?? Mesaj completat ca ducati are ''sport-touring, confort, economie, fiabilitate si flexibilitate'' =))poate doar sport touring...in rest sunt japoneze muuuuult mai misto la acelasi segment. care ca el nu gaseste? are 1,90. VFR-ul e mic. nu vrea 2 in paralel si nici 4 in linie. Da tu niste alternative la asa cerinte ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 uzunu, ce vrei tu exista made by japan... se numeste honda cbr 600 f Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat August 2, 2010 Autor Share Postat August 2, 2010 (editat) @shin: Don't even get me started on CBRs @supapa: Ducati are 3 din 4. Ii lipseste fiabilitatea @cavaleru: Tu vrei sa-ti ajunga TDMu' la 100.000km anul asta? In alta ordine de idei, azi am luat o maneta de frana la Suzuki de la Mymoto. 3 saptamani au zis, 2 jumate au fost. Editat August 2, 2010 de uzunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 @shin: Don't even get me started on CBRs Ca ti-ar lua o saptamana sa le lauzi, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat August 2, 2010 Autor Share Postat August 2, 2010 (editat) OK, tu ai vrut-o 1. Tot cocalaru a auzit de Ninja si CBR. De unde rezulta... 2. Multi, cel putin in Romanica, incep pe ele. De unde rezulta... 3. Multe sunt forjate si/sau prost intretinute. De unde rezulta... 4. Kilometrajele sunt manarite. In plus... Sunt Honde, deci trebuie sa port releu de incarcare tot timpul cu mine. Au alternatoare minuscule. Arata naspa cu genti. Arata si mai naspa doar cu cadrul de genti. Mi se par prea mici pentru a fi confortabile. Nu toate au cric central. Si, de ce nu, sunt cele mai furate motociclete. Editat August 2, 2010 de uzunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 CBR-ul e golf-ul din lumea moto. Personalitatea de copac ma atrage in mod deosebit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 @shin: Don't even get me started on CBRs @supapa: Ducati are 3 din 4. Ii lipseste fiabilitatea @cavaleru: Tu vrei sa-ti ajunga TDMu' la 100.000km anul asta? In alta ordine de idei, azi am luat o maneta de frana la Suzuki de la Mymoto. 3 saptamani au zis, 2 jumate au fost. daca ii faci si schimburile vitale,nu ma deranjeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 OK, tu ai vrut-o 1. Tot cocalaru a auzit de Ninja si CBR. De unde rezulta... 2. Multi, cel putin in Romanica, incep pe ele. De unde rezulta... 3. Multe sunt forjate si/sau prost intretinute. De unde rezulta... 4. Kilometrajele sunt manarite. In plus... Sunt Honde, deci trebuie sa port releu de incarcare tot timpul cu mine. Au alternatoare minuscule. Arata naspa cu genti. Arata si mai naspa doar cu cadrul de genti. Mi se par prea mici pentru a fi confortabile. Nu toate au cric central. Si, de ce nu, sunt cele mai furate motociclete. 1 ... ca respectivu' + motoru' ajung repejor la piese de schimb. 2 ... ca gasesti mereu piese ieftine 3 ... ca poti sa-ti iei din Italia, Nemtia ... sau sa-ti iei de la un cunoscut (more or less) 4 ... ca oriunde in lume ... Din ce stiu nici un cunoscator nu pune botu' la ce scrie pe kilometraj. Am un F2 din '92. Tu crezi ca are 57.000 km cand doar eu am facut 30.000 cu ea ? Nu la toate bubuie releu de incarcare, nu e chiar regula. Prea mici? Am 1.90 si stau f bine pe ea. Ai 2 metri? 200 de kile? Cat despre furat... cocalaru' care ti-o baga in duba ar alege oricand un R6 an mai nou sau ceva mai "aratos". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 MyMoto - o garnitura capac alternator - 6 saptamani si personal execrabil - de toata jena - cu tupeu maxim cand am platiti totul inainte semnal pt un prieten 6 luni capac alternator 8 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate