foxbat Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 @foxbat e vorba de mangalia ce coordonate sa iti dau, uitate pe harta organizatorilor si o sa vezi ca e chiar in curba aia mare cand iesi din mangalia catre 2 mai @BxP_BV locul de intalnire este OMV, City MALL la ora 10 si plecare la 10:30 (adresa pentru gps: sos. oltenitei intersectie cu sos. giurgiului, dar daca nu ai gps te iau eu de pe dn1 cand intru in oras ) Roger:) cria, deci mergem impreuna sau iar ..pierd pariuri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borissjohn Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 care-i greutatea maxima admisa pe Gas-Gas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Roger:)cria, deci mergem impreuna sau iar ..pierd pariuri ? * da, bre, ramane cum am stabilit. io am vrut doar sa "fac rost" de traseu. ramane pe Oltenita - Negru Voda - Mangalia, da? ia nu mai fa tu pariuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NENEA G Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 care-i greutatea maxima admisa pe Gas-Gas? maxim am zis !!!!!!!!!!!!! p.s. fara bagaje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MareaImprietenealaMuzicala Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Programul concertelor Rock Maraton - Marea Imprieteneala Muzicala din cadrul Moto Xcountry Festival este urmatorul: VINERI - 13 august In concurs: Dazzling Swing - Brasov Night Shift - Bucuresti Opt si-un sfert - Bacau N.E.G.A.T.I.V. - Busteni Invitati speciali: METAL THRONE din Brasov - castigatorii editiei 1 Xcountry Ciolpani (mai 2010) SAMBATA - 14 august In concurs: Shoty - Bucuresti Oaia Neagra - Bucuresti Respect - Cluj Napoca Atelier - Bucuresti - castigatorii locului 3 si a premiului de popularitate Xcountry Ciolpani (mai 2010) Invitati speciali: WHITE WALLS - Constanta DUMINICA - 15 august - GALA LAUREATILOR SI ACORDAREA PREMIILOR PREZENTEI EDITII - RECITAL AL CASTIGATORILOR PREZENTEI EDITII - ZA'DUFF - LEGACY Le uram succes tuturor formatiilor participante la concurs! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lia_13 Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Super !!!! Vad ca au venit formatii din toata tara !!! felicitari . pe undeva rock-ul exista, pacat ca " nu au loc " de toata miscarea asta muzicala din Romania . Oricum felicitari Xcountry!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Programul concertelor Rock Maraton - Marea Imprieteneala Muzicala din cadrul Moto Xcountry Festival este urmatorul: VINERI - 13 august In concurs: Dazzling Swing - Brasov Night Shift - Bucuresti Opt si-un sfert - Bacau N.E.G.A.T.I.V. - Busteni Invitati speciali: METAL THRONE din Brasov - castigatorii editiei 1 Xcountry Ciolpani (mai 2010) SAMBATA - 14 august In concurs: Shoty - Bucuresti Oaia Neagra - Bucuresti Respect - Cluj Napoca Atelier - Bucuresti - castigatorii locului 3 si a premiului de popularitate Xcountry Ciolpani (mai 2010) Invitati speciali: WHITE WALLS - Constanta DUMINICA - 15 august - GALA LAUREATILOR SI ACORDAREA PREMIILOR PREZENTEI EDITII - RECITAL AL CASTIGATORILOR PREZENTEI EDITII - ZA'DUFF - LEGACY Le uram succes tuturor formatiilor participante la concurs! super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lia_13 Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 (editat) hm!!!!!!!!!! concursuri pentru public Tricouri ude!!!!!!!!!!!!! eu propun ca toaate 'Mariiile cu buletin" sa se inscrie !!!!!!!!!! Editat August 10, 2010 de Lia_13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 am cateva intrebari pt cine stie sa raspunda - care e programul (cu ore) la tot ceea ce se petrece in cele 3 zile - dc se stie - cei 30lei sunt pt o zi sau pt cele 3 zile - dc se organizeaza vreo plecare din Buc in gasca mare sau fiecare pleaca cand poate ...am fost si la Ciolpani asa ca nu o sa ratez nici acum evenimentul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCOUNTRY Postat August 10, 2010 Autor Share Postat August 10, 2010 am cateva intrebari pt cine stie sa raspunda- care e programul (cu ore) la tot ceea ce se petrece in cele 3 zile - dc se stie - cei 30lei sunt pt o zi sau pt cele 3 zile - dc se organizeaza vreo plecare din Buc in gasca mare sau fiecare pleaca cand poate ...am fost si la Ciolpani asa ca nu o sa ratez nici acum evenimentul Ne bucuram ca ai fost si la editia de la Ciolpani , - cei 30 lei sunt pentru toate cele 3 zile - plecari din Bucuresti grupate vad ca au inceput sa se contureze in paginile anterioare - programul pentru editia aceasta : Vineri 13 august : 12 .oo Deschiderea Taberei 15.oo Drive test GAS-GAS 16.oo Jocuri pentru public 21.oo Rock Maraton II Trupe in concurs : DAZZLING SWING NIGHT SHIFT OPT SI-UN SFERT N.E.G.A.T.I.V. Invitati speciali : METAL THRONE Sambata 14 august: 10.oo - 18.oo Campionatul National etapa VIII 14.oo Concursuri pentru public 17.oo - 19.oo Drive test Gas- Gas 21.oo Rock Maraton II Trupe in concurs : SHOTY( trupa % feminina!!!) OAIA NEAGRA RESPECT ATELIER Invitati speciali: WHITE WALLS Duminica 15 august : 10.oo - 18.00 Cupa Moto Xcountry etapa II 14.oo Concursuri pentru public 17.oo Drive test Gas - Gas 21.oo Rock Maraton II GALA LAUREATILOR Recital al CASTIGATORULUI PEZENTEI EDITII Invitati speciali : Za' Duff Legacy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hendrix Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 pfff ce august fierbinte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCOUNTRY Postat August 10, 2010 Autor Share Postat August 10, 2010 Si am uitat sa completez : Intre timp multa bere........, mancare la ceaun , bere, rock si iarasi bereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Ca sa ne racorim!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan45 Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 vineri dimineata voi pleca si eu dar as vrea pe la 6 dimineata cel tarziu ca vreau sa prind si o zi de plaja. eu o iau pe autostrada soarelui, daca mai e cineva dispus sa mearga pe la aceiasi ora astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 (editat) * ia uite ce banner frumos! pfiu! ...ce nasol ca nu mi-am luat genunchiere! ...ca veneam in pantaloni scurti sambata, o sa fie cuptor! Editat August 10, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Mai am de facut pregatiri la mobra, dar sper ca maine sa le termin...Au tot aparut complicatii, dar inca mai sper sa ajung si eu cu motorisca...Daca nu, ma sacrific si vin pasager in masina, in felul asta o sa pot bea mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCOUNTRY Postat August 11, 2010 Autor Share Postat August 11, 2010 (editat) Reparam ,facem ultimile verificari si fugim la ajutat . Scena a ajuns deja cu tirul! Incepem montajul !!!!!!!!!!! Editat August 11, 2010 de XCOUNTRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheLegend Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 @foxbat e vorba de mangalia ce coordonate sa iti dau, uitate pe harta organizatorilor si o sa vezi ca e chiar in curba aia mare cand iesi din mangalia catre 2 mai @BxP_BV locul de intalnire este OMV, City MALL la ora 10 si plecare la 10:30 (adresa pentru gps: sos. oltenitei intersectie cu sos. giurgiului, dar daca nu ai gps te iau eu de pe dn1 cand intru in oras ) Baieti, nu plecati si voi mai devreme(08.00-08.30)? E zaduf mare de tot! As veni si eu cu voi... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Baieti, nu plecati si voi mai devreme(08.00-08.30)? E zaduf mare de tot! As veni si eu cu voi... vara e cald, iarna e frig ... asta e viata de motociclist, poti alege sa te bucuri de ea sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 parada ! cand e parada?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheLegend Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 (editat) vara e cald, iarna e frig ... asta e viata de motociclist, poti alege sa te bucuri de ea sau nu Am mai auzit asta undeva: "iarna nu-i ca vara"??!! Nu cum e' viata de motociclist te-ntrebam(calaresc din '82), doar intrebam daca nu plecati mai devreme(pe racoare), pt. ca si eu vreau sa merg tot pe-acolo, atat! Asa "e" unii, "prietenosi" si "saritori"...la gat. Merci de amabilitate! Bafta! Editat August 11, 2010 de TheLegend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 (editat) Mai am de facut pregatiri la mobra, dar sper ca maine sa le termin...Au tot aparut complicatii, dar inca mai sper sa ajung si eu cu motorisca...Daca nu, ma sacrific si vin pasager in masina, in felul asta o sa pot bea mai mult Cat iti doresc sa-ti faci mobra aia...sau poate le scoatem in acelasi timp si vii pasager in masina unui minunat coleg de-al tau..ca sa-mi pun si eu rucsacul la voi in masina !!!!! Editat August 11, 2010 de ValoXM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Cat iti doresc sa-ti faci mobra aia...sau poate le scoatem in acelasi timp si vii pasager in masina unui minunat coleg de-al tau..ca sa-mi pun si eu rucsacul la voi in masina !!!!! Dupa cum stau lucrurile, sunt mari sanse sa vin cu orice altceva decat motorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Nu-i bai..stii ca noi tre' sa suferim impreuna..da' si cand le definitivam..sa vezi parada moto pe noi;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Nu-i bai..stii ca noi tre' sa suferim impreuna..da' si cand le definitivam..sa vezi parada moto pe noi;) Privesc partea buna a lucrurilor...Macar o sa pot sa beau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MareaImprietenealaMuzicala Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 (editat) Opt dintre formatiile care vor concerta in serile festivalului sunt participante la concurs. Pentru aceasta editie, participantele la concurs au fost desemnate in urma a patru preselectii prin notarea juriului festivalului. Premiile pe care le primesc castigatorii fiecarei editii sunt: Marele premiu care va fi acordat castigatorilor locului 1 ai fiecarei editii si va consta in: - cate o sesiune de inregistrare in studio - participarea la un turneu national de promovare in cluburi din Brasov, Sibiu, Cluj-Napoca si Bucuresti - aparitia piesei inregistrate pe DVD-ul festivalului SuperPremiul special, acordat uneia dintre cele 3 formatii clasate pe locul1 la cele 3 editii: realizarea unui videoclip pe piesa inregistrata Articole si accesorii muzicale, participarea la concerte sub egida Xcountry Festival. Castigatorii vor fi desemnati prin notare de catre juriu si de catre public. Pentru ca dorim sa castige cu adevarat cei mai buni, va invitam pe toti cei prezenti la concerte sa dati note formatiilor, introducand in urna biletul de jurizare pe care il veti primi la intrarea in tabara. Acel bilet este si biletul cu care participati la tombola Xcountry Editat August 11, 2010 de MareaImprietenealaMuzicala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate