jamalex2000 Postat August 5, 2010 Autor Share Postat August 5, 2010 (editat) fiecare face cum vrea - parerea mea! Ideea e ca pentru unii 40 de lei sunt mai putin importanti decat jumatate de zi pierduta. Posibilitatea de a merge sambata nu este priceless, dar pentru unii pur si simplu valoareaza 40 de lei Editat August 5, 2010 de jamalex2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat August 6, 2010 Autor Share Postat August 6, 2010 inainte ca la dar ca sa fii sigur ca nu te duci degeaba da un tel la unul dintre cele 3 numere din primul post. Mesaj completat Nu mai vine nimen ila revizie? cei care ati fost nu lasati un feed-back pentru colegii vostri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Fost ieri. Rezolvat rapid, maxim 20 de minute. No problem. Oamni seriosi. Service civilizat. Dulaul ala din tarc e frumos foc. Daca nu vede mobra e chiar prietenos. Daca o vede sta sa rupa gardu'. Cred ca e conservar... Concluzie: mergeti cu incredere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariangsi Postat August 14, 2010 Share Postat August 14, 2010 Fost ieri. Rezolvat rapid, maxim 20 de minute. No problem. Oamni seriosi. Service civilizat. Dulaul ala din tarc e frumos foc. Daca nu vede mobra e chiar prietenos. Daca o vede sta sa rupa gardu'. Cred ca e conservar...Concluzie: mergeti cu incredere. multumim pentru aprecieri. Dulaul din tarc e pui si e la curs de dresaj, face si el parte din peisaj. Va asteptam cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladutz8417 Postat August 14, 2010 Share Postat August 14, 2010 Azi mi am facut si eu itp ul la ei, mi s a parut ok, avand in vedere ca n au zis nimic de toba ( e omologata ) aia de la rar m au respins cand m am dus s o inmatriculez, n am mai avut tupeul sa ma duc sa fac si itp ul la ei ca cine stie... Una peste alta daca nu vreti sa aveti batai de cap inutile si nici chef sa va duceti pana n voluntari va recomand . Mersi Jamalex2000 da n a fost nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 (editat) multumim pentru aprecieri. Dulaul din tarc e pui si e la curs de dresaj, face si el parte din peisaj. Va asteptam cu placere. Am fost si ieri cu mobra altui prieten. Toate au decurs la fel, cu toate ca era alt nene de serviciu. Ceea ce dovedeste ca asa e obiceiul la ei, servesc bine clientii. Lupul ala e intr-adevar catelandru. Am avut si eu ceva asemanator cu multi ani in urma (RIP). Sunt curios: vineri seara am trecut pe acolo sa vad daca mai apuc sa o rezolv atunci, am intrat pana in spate dar am vazut obloanele trase asa ca am intor si am plecat. Intre timp de departe alergau rau de tot spre mine doi caini dintre care unu mi s-a parut a fi chiar exemplarul de ciobanesc german. N-am vazut bine. Il lasati seara liber prin curte? A si o sugestie: modificati programul pe site pentru ca lumea intelege ca daca ajunge la 8 fara zece seara poate face ITP. Pe mine nu m-a deranjat, stau peste bulevard de Strada Ilioara, dar daca as fi batut juma' de Bucuresti pentru inspectie nu mi-ar fi picat bine sa gasesc inchis la 7 jumate. Respecte! PS As vrea si eu daca se poate pozele cu Harleyul prietenului cu care am fost sambata la voi. Merci! Editat August 15, 2010 de speedy.k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariangsi Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 Am fost si ieri cu mobra altui prieten. Toate au decurs la fel, cu toate ca era alt nene de serviciu. Ceea ce dovedeste ca asa e obiceiul la ei, servesc bine clientii.Lupul ala e intr-adevar catelandru. Am avut si eu ceva asemanator cu multi ani in urma (RIP). Sunt curios: vineri seara am trecut pe acolo sa vad daca mai apuc sa o rezolv atunci, am intrat pana in spate dar am vazut obloanele trase asa ca am intor si am plecat. Intre timp de departe alergau rau de tot spre mine doi caini dintre care unu mi s-a parut a fi chiar exemplarul de ciobanesc german. N-am vazut bine. Il lasati seara liber prin curte? A si o sugestie: modificati programul pe site pentru ca lumea intelege ca daca ajunge la 8 fara zece seara poate face ITP. Pe mine nu m-a deranjat, stau peste bulevard de Strada Ilioara, dar daca as fi batut juma' de Bucuresti pentru inspectie nu mi-ar fi picat bine sa gasesc inchis la 7 jumate. Respecte! PS As vrea si eu daca se poate pozele cu Harleyul prietenului cu care am fost sambata la voi. Merci! cu programul este intr-adevar o problema...este pana la 8 dar pana atunci trebuie terminata inspectia, daca ar fi dupa noi am lucra si noaptea, asa a-ti ajunge si voi mai usor nu ar mai trebui sa va invoiti de la alte treburi, ar fi traficul mai liber dar nu noi decidem cum accesam baza de date a RAR-ului. catelul de care spui sta inchis noaptea iar ziua nu iese din tarcul ala, mai sunt si alti caini in curte dar nu tre sa-ti faci probleme fiecare apartine cuiva de acolo nu sunt maidanezi salbatici. daca sunt obloanele trase intra pe usa, pana la 8 sigur e cineva acolo. mai tinem obloanele trase la ambele statii pentru ca avem aer conditionat si e necesr pe vremea asta. pozele le gasesti la noi sau da-mi o adresa de mail. Multa bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BAAL666 Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Am fost si eu ieri cu un Kawa Vulcan 800. Super ok personalul de acolo (politicosi cu clientul, seriosi si fff de treaba)...ce sa zic toata admiratia ca incepe sa patrunda civilizatia si la noi. Cat despre ITP...dak motorul nu e doar o galeata de fiare nu aveti motive sa va faceti griji (frane, lumini anvelope). Recomand cu incredere si sper sa se mentina tot asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat August 25, 2010 Autor Share Postat August 25, 2010 si daca aveti moto de scoala revizia ITP este si mai ieftina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariangsi Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 pentru moto scoala tariful este de 85 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danji Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 trebuie si eu sa imi fac ITP-ul rapid si ma gandeam sa merg maine dimineata la Ilioara. Eu zic ca totul e ok la motocicleta... doar ca am cauciucurile cam... vechi, nu foarte uzate dar cam vechi... E posibil sa nu iau ITP-ul din cauza asta? Sa stiu sa mi le schimb, desi as vrea la primavara... dar mi-a cam expirat inspectia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat August 28, 2010 Autor Share Postat August 28, 2010 daca sunt pe dimensiunea din talon nu este nici o problema Mesaj completat hai, din cati motoristi au mai venit nici unul nu are cont aici sa dea un review? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 am fost si eu azi cu ducatiul. oameni foarte faini, pret bun, timp scurt, totul a mers ca pe roate. recomand la tot poporul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Si eu tot cu Ducati tot ieri! M-am simtit super bine!A fost o placere vizita la ITP Recomand cu caldura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariangsi Postat Septembrie 10, 2010 Share Postat Septembrie 10, 2010 multumim pentru aprecieri si ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi. Va asteptam si cu alti prieteni motociclisti. Mesaj completat la Ilioara programul este de luni pana vineri 8.00 - 20.00, iar sambata 8.00 - 14.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enos Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 trebuie sa am asigurare valabila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariangsi Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 trebuie sa am asigurare valabila? da, asigurarea RCA trebuie sa fie valabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Am rezolvat si eu sapt trecuta. Oamenii profesionisti. Recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat Septembrie 27, 2010 Autor Share Postat Septembrie 27, 2010 merci de feedback fine... mai trimite prieteni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 da, asigurarea RCA trebuie sa fie valabila. Asta e nasol.Si daca o aduc pe platforma e ok? Am fost acum 2 saptamani la dvs.Mai mult decat ok, de mult nu mi sa vorbit asa frumos.Vrem sa se schimbe in bine, dar trebuie sa incepem fiecare sa facem asta, cu nervi si isterii de 2 lei...ajungem exact un de sa ajuns. Ei o fac bine si le-a iesit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat Septembrie 28, 2010 Autor Share Postat Septembrie 28, 2010 da daca tot nu circuli cu ea de ce nu ii faci ITP ul dupa ce o ii faci RCA? sau e pt vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qnx Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 am fost si eu ieri la ilioara, 110 lei a costat. au fost foarte amabili domnii de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariangsi Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Multumim pentru aprecieri, va asteptam oricand fara programare, avem doua statii de ITP nu se sta la coada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihu1 Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 Am facut si eu itp-ul la jawa saptamana trecuta. Daca motoreta e in regula nu se pune problema sa nu il treci. A fost si rapid, da tot dupa rar trebuie sa astepti(e un timp de 20 de minute cat trebuie sa tina revizia parca, chiar daca se face mai repede de catre statie). Ca singura varianta din Bucuresti(inafara de rar) mi s-a parut super ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 Salut. Imi puteti spune ce tarife mai practicati pentru motociclete? O zi buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate