Maril Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Dragi prieteni motociclisti, daca in urma cu cca 5 saptamini va spuneam ca am o problema la un VStrom nou cumparat de la Elf in sensul ca i-mi consuma ulei mult azi pot sa va spun ca am un motor nou schimbat pe garantie si astept sa-i fac rodajul. Dupa ce am facut reclamatie si s-au pus de acord cu Suzuki Romania m-au chemat si mi-au demontat motorul si au constatat ca este un defect de fabricatie in sensul ca fusta pistoanelor zgirie camasile cilindrilor destul de mult si mi s-a schimbat pistoanele cu segmentii, blocul cu camasile respective si azi totul este ok. Sper de data asta sa fie bine. Nu am nimic cu Elf dar nu mi-a placut ca la inceput cind va spuneam si voua de problema au incercat sa ma plimbe de pe o zi pe alta in loc sa fie saritori. Azi este ok si sunt fericit ca sa rezolvat si ca am avut dreptate cu motorul in sensul diagnosticului pus de mine cind am consatat ca-mi consuma ulei exagerat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 poate au vazut oamenii cati membrii sunt aici si au hotarat ca antireclama ta este arhisuficienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 ce sa zic... jos palaria ar fi fost daca ar fi schimbat fara sa faci scandal. asa nu-i decat abureala romaneasca. poate musca fraierul si nu mai muncim noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maril Postat Iulie 29, 2010 Autor Share Postat Iulie 29, 2010 ce sa zic... jos palaria ar fi fost daca ar fi schimbat fara sa faci scandal. asa nu-i decat abureala romaneasca. poate musca fraierul si nu mai muncim noi. Draga ce era sa fac intro tara normala trebuia schimbat de anul trecut motorul dar la noi riscam sa ramin si fara nimic deoarece peste o luna motorul iese din garantie, asa ca intr-un fel ai dreptate tu dar pina la urma s-a rezolvat cu bine si asta conteaza. Anul trecut la 3200 km i-mi consumase sub minim asta desi il schimbasem la 1000 km cu cel mai bun ulei de la ei deci cind am fost la 3200 trebuiau sa-si puna un semn ca nu este in regula ceva, dar a mai trecut un an si cred? ca sperau ca eu sa renunt desi in aproape doi ani motorul are doar 7200 km si arata ca nou , probabil daca nu faceam reclamatie scrisa nu rezolvam nimic azi, nu stiu. Va multumesc de sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 (editat) Draga ce era sa fac intro tara normala trebuia schimbat de anul trecut motorul dar la noi riscam sa ramin si fara nimic deoarece peste o luna motorul iese din garantie, asa ca intr-un fel ai dreptate tu dar pina la urma s-a rezolvat cu bine si asta conteaza. Anul trecut la 3200 km i-mi consumase sub minim asta desi il schimbasem la 1000 km cu cel mai bun ulei de la ei deci cind am fost la 3200 trebuiau sa-si puna un semn ca nu este in regula ceva, dar a mai trecut un an si cred? ca sperau ca eu sa renunt desi in aproape doi ani motorul are doar 7200 km si arata ca nou , probabil daca nu faceam reclamatie scrisa nu rezolvam nimic azi, nu stiu. Va multumesc de sfaturi cred ca daca scriai direct la Suzuki ... cred... ca ar fi fost interesati sa iti trimita un motor nou si sa il desfaca ei pe ala cu probleme sa vada daca e o greseala de proiectare sau una de montaj ori exploatare ... la XS4 au dat-o-n bara cu caseta de directie Editat August 2, 2010 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Bine ca ai rezolvat pe garantie ca altfet te costau piesele cat nu facea motorul. E foarte frustrant ca pe una din piulitele de la jug si o cheie de desfacut filtrul de ulei de la Suzuki sa ti se ceara 40 de euro +TVA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 S-o plimbi cu placere, si bine ca ai scapat de probleme. Nu am inteles totusi ce putea zgaria camasa? Nu ai facut poze? V-Stromul este totusi un motor grozav, cu foarte putine probleme reclamate si care se face de ceva timp. S-or fi plictisit si japonezii sa lucreze mereu acelasi lucru si au inceput sa-i dea rasol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 (editat) care acelasi lucru? Suzuki au adus imbunatatiri consistente (de vopsea) dea lungul timpului pt 2011 au anuntat o noua schema de culori ) si ABS standard Se vede ca GSX-R ul le ocupa tot timpul, probabil ca de acolo vin banii Ma bucur ca ai rezolvat problema. Asfalt uscat Editat August 10, 2010 de florin.radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 ABS standard e un lucru mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate