atw Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Vazand cum alte topicuri cu plimbari (poate le-ati vazut...) au esuat in mod lamentabil, ma gandeam sa propun altceva: sa formam un fel de "grup al plimbaretilor" - adica un grup de oameni care ar fi dispusi, in principiu, sa iasa la plimbare aproape in fiecare weekend (sau, de ce nu, si in timpul saptamanii). Si cand spun plimbare, nu ma refer nici la fatzaiala prin Bucuresti, si nici la excursii din alea gen "inconjurul Romaniei in 80 de zile", organizate cu o luna inainte. Si nici curse de viteza pe circuitul Ploiesti - Comarnic. Ma gandesc la plimbari de lungime medie, dus-intors intr-o singura zi (+/- juma de zi), stabilite ad-hoc, in ziua plecarii, sau hai, cu o seara inainte. Evident, nu toata lumea o sa aiba chef de plimbare in aceeasi zi, dar daca se strang macar 3-4 de fiecare data, ar fi perfect. Am postat la "grupul chopperistilor" si nu in alta parte pt. ca ma gandesc ca aici s-ar putea sa gasesc mai multi oameni cu aceleasi gusturi in materie de plimbari, stil de mers, trasee, viteza etc., dar, evident, oricine este binevenit. Eu - Suzuki Savage, merg 50-60km/h in oras (cu mici exceptii), nu crosetez (decat daca trebuie ), afara 90-100km/h, hai 110 daca e graba mare. Andrei 0722-576590 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Vino maine la Arc si vorbim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat August 16, 2006 Autor Share Postat August 16, 2006 In mai putin de 24 de ore numarul doritorilor practic s-a dublat! Daca reusim sa mentinem ritmul asta de crestere, de 100% pe zi, in mai putin de 3 saptamani vom avea peste 1 milion de membri! Holy shit, in ce m-am bagat... aaa... ne vedem la Arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 iti recomand sa mergi la ARC,pe acolo se aduna multi dintre chopperistii de pe forum.....vb cu ei. succes. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 M-as baga si eu... dar stau prost cu timpul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_Bert Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 M-as baga si eu... dar stau prost cu timpul. subscriu si eu....putin timp: miercurea=Arc; vinerea (mai rar)=Etrusco...sambata si dumina pe apucate !!! asta e mai nenica cind ai si alte responsabilitati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Dupa vikendu asta, sunt la dispozitia ta in materie de plimbari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 (editat) ...cu asa ceva ne ocupam p-aci... 2-3-4 pe batrînici , vineri , sambata, dezvirginam tot felul de trasee prin paduri si sate uitate de lume... De obicei traseele sint in bucla si cu surprize la varianta de intoarcere... Cu ceva vreme in urma erau si ceva muheri, pe care le mai puneam la impins dar s-au cam maritat prin strainatăţuri din disperarea de a nu pierde cumva tot felul de lucruri pe care nu le-au avut niciodata neam de neamu lor... Asa ca acum doar fecioresti , terminate cu ceva băută.... as avea si ceva fotografii ca sa va fac pofta dar sunt pe film foto... Editat August 17, 2006 de drobu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 Ma inscriu si eu. Darian: 0722.56.44.09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat August 18, 2006 Autor Share Postat August 18, 2006 M-as baga si eu... dar stau prost cu timpul. subscriu si eu....putin timp: miercurea=Arc; vinerea (mai rar)=Etrusco...sambata si dumina pe apucate !!! asta e mai nenica cind ai si alte responsabilitati Pai asta era si ideea; nu toti au timp mereu, dar cand te apuca cheful de plimbare, sa stii cu cine sa vorbesti. Daca postezi pe forum "hai la plimbare", primesti un raspuns dupa o ora, dupa care omul se razgandeste ca tre sa-si duca pisica la coafor, altii sunt nehotarati, altii se tin de glume, si nu iese nimic. Am putea sa tinem legatura prin IM, telefon, SMS (eventual pe principiul "citeste si da mai departe" ), si din 10-15 "abonati" s-or gasi 2-3 sa zica "prezent!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 bravo, uite o initiativa buna. ma bag si io. alex: 0722 363526 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_q Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 cu cat mai mooltzi cu atat mai bine io is cristi shi raspund la 0723 00 11 11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Eu - Suzuki Savage, merg 50-60km/h in oras (cu mici exceptii), nu crosetez (decat daca trebuie ), afara 90-100km/h, hai 110 daca e graba mare. in conditiile de mai sus ) +/- 10-20km/h afara) m bag si io geo 0721.846.049 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danieltase Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 Vazand cum alte topicuri cu plimbari (poate le-ati vazut...) au esuat in mod lamentabil, ma gandeam sa propun altceva: sa formam un fel de "grup al plimbaretilor" - adica un grup de oameni care ar fi dispusi, in principiu, sa iasa la plimbare aproape in fiecare weekend (sau, de ce nu, si in timpul saptamanii). Si cand spun plimbare, nu ma refer nici la fatzaiala prin Bucuresti, si nici la excursii din alea gen "inconjurul Romaniei in 80 de zile", organizate cu o luna inainte. Si nici curse de viteza pe circuitul Ploiesti - Comarnic. Ma gandesc la plimbari de lungime medie, dus-intors intr-o singura zi (+/- juma de zi), stabilite ad-hoc, in ziua plecarii, sau hai, cu o seara inainte. Evident, nu toata lumea o sa aiba chef de plimbare in aceeasi zi, dar daca se strang macar 3-4 de fiecare data, ar fi perfect. Am postat la "grupul chopperistilor" si nu in alta parte pt. ca ma gandesc ca aici s-ar putea sa gasesc mai multi oameni cu aceleasi gusturi in materie de plimbari, stil de mers, trasee, viteza etc., dar, evident, oricine este binevenit. Eu - Suzuki Savage, merg 50-60km/h in oras (cu mici exceptii), nu crosetez (decat daca trebuie ), afara 90-100km/h, hai 110 daca e graba mare. Andrei 0722-576590 De asta duc si eu lipsa, toata vara m-am plimbat singur ( cu saua ocupata din cand in cand ), cand coace-ti ceva d-ati un bip si mie, las tot si vin ! Thanks ! 0723.200.671 Daniel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strut Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 daca treceti pe Valea Prahovei, bagati un PM si lu baiatu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 si io m-as baga .. mai ales in timpul saptamanii Strut .. da-mi un pm cu mess-u tau.. nr de tel ceva.. vad ca esti din Campina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_tony_ Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 Salutare... ..am si eu o HONDA_SHADOW_vt-600....si ma bag la ' grupul ' plimbaretilor....cand se poate ...ne vedem la arc' ...Tony Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Catalin din Constanta. Ma bag si eu. HONDA CM 400T Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Haideti, cand mergem la plimbarica? Eu pot seara dupa 6 si in week-end numai duminica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Hai sa iesim maine seara, daca nu ploua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Mie imi place sa mai dau o tura seara spre Alexandria ... drumul e bun, destul de frumos, si in plus ma relaxeaza Nu ajung in Alexandria, intorc la un moment dat cand ma plictisesc. Daca exista amatori ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat August 29, 2006 Autor Share Postat August 29, 2006 Mie imi place sa mai dau o tura seara spre Alexandria ... drumul e bun, destul de frumos, si in plus ma relaxeaza Nu ajung in Alexandria, intorc la un moment dat cand ma plictisesc. Daca exista amatori ... Da, stiu drumul. Relaxant, tocmai bun pt. o plimbare de seara. Daca nu ma insel e si un lac de acumulare pe undeva. Eu in principiu sunt disponibil oricand. Daca nu in seara asta, atunci maine, dupa Arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Dap, e un lac de acumulare chiar la Mihailesti Probabil ma duc in seara asta, sa vedem cum ma poarta drumul. Maine vad ca se anunta vreme foarte urata, cu furtuni , asa ca mai vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate