popescud Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 Stie cineva de un accident azi ? Valenii de Munte, motociclist pe Honda, intrat sub camion ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 (editat) Honda Hornet de 900 model mai nou a intrat sub rotile remorcii unui camion ce venea de pe constrasens dupa ce motociclistul a negociat gresit un viraj . Norway_GL a ajuns acolo imediat dupa accident insa baiatul incetase din viata (.... muzica inca se mai auzea in castile ce le avea in urechi). Sa se odihneasca in pace ... o simpla greseala l-a omorat. Mai multe detalii nu stiu . Edit : Inger`Albastru a postat ... o greseala ca nu a dat sign off BooBoo. Editat August 19, 2006 de BooBoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popescud Postat August 19, 2006 Autor Share Postat August 19, 2006 Honda Hornet de 900 model mai nou a intrat sub rotile remorcii unui camion ce venea de pe constrasens dupa ce motociclistul a negociat gresit un viraj . Norway_GL a ajuns acolo imediat dupa accident insa baiatul incetase din viata (.... muzica inca se mai auzea in castile ce le avea in urechi). Sa se odihneasca in pace ... o simpla greseala l-a omorat. Mai multe detalii nu stiu . Edit : Inger`Albastru a postat ... o greseala ca nu a dat sign off BooBoo. Multumesc ! era finul meu si m-a anuntat politia de accident acum o ora jumate ! Era un baiat tare bun ! Dumnezeu sa te ierte Razvane ! Odineasca-se in pace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 va rog eu nu mai mergeti si voi cu viteza si cu muzica care sa va distraga atentia, mai ales pe drmuri nationale ce necesita atentie maxima, citesc zilnic despre persoane care mor de parca ar fi ceva normal....cel ce a murit nu a suferit f. putin dar cei dragi vor suferi etern, cand mergeti cu viteza ganditi-va la cei apropiati, nu la voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 (editat) condoleante.. Cred ca o sa aflam cateva detalii suplimentare de la Daci cand se intorc de la Brasov. Editat August 19, 2006 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avi Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 Dumnezeu sa il conduca pe drumul cel bun acolo sus R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categA Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 Dumnezeu sa-l ierte si odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 Dumnezeu sa-l odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 R.I.P. Uffff.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 condoleante familiei si prietenilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 rip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andi frincu Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 ...dumnezeu sa-l odihneasca... din cate am inteles de la un prieten care a ajuns la 5 minute dupa accident locatia e undeva intre cheia si intrarea spre ''muntele rosu''...(cam trei curbe inainte de aceasta...)...se pare ca a fost prins intre rotile din spate ale acestuia ... macar el nu a suferit... condoleante familiei... P.S. de unde era ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luckylord Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 R.I.P condoleante familiei si prietenilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popescud Postat August 20, 2006 Autor Share Postat August 20, 2006 ...dumnezeu sa-l odihneasca... din cate am inteles de la un prieten care a ajuns la 5 minute dupa accident locatia e undeva intre cheia si intrarea spre ''muntele rosu''...(cam trei curbe inainte de aceasta...)...se pare ca a fost prins intre rotile din spate ale acestuia ... macar el nu a suferit... condoleante familiei... P.S. de unde era ? Era din Bucuresti ! ...Balta Alba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaMishto Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 (editat) Asta a fost aseara in jur de 9:30pm? Nu pot sa cred. Am trecut pe acolo. Am depasit coloana si in dreptul accidentului am vazut un TIR oarecum pe contrasesns si un trabant cam terfelit. Cei care deja erau acolo nu m-au lasat sa opresc. E vb despre acelasi accident? Ce mizerabil... Odihneste-te in pace, Razvane! Editat August 20, 2006 de Ikarus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlo270 Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 Asta a fost aseara in jur de 9:30pm? Nu pot sa cred. Am trecut pe acolo. Am depasit coloana si in dreptul accidentului am vazut un TIR oarecum pe contrasesns si un trabant cam terfelit. Cei care deja erau acolo nu m-au lasat sa opresc. E vb despre acelasi accident? Ce mizerabil... Odihneste-te in pace, Razvane! R.I.P. pacat,pt o muzica ascultata in casti,ultima clipa de neatentie sa fie fatala...cand esti cu muzica in casti atentia se ditribuie si acolo,te fura viteza nu mai ai viteza de reactie si te intalnesti cu situatii de urgenta unde tb sa controlezi fiara de sub tine...mergeti mai incet fratilor,mai bine ajungem mai tarziu la destinatie decat sa nu mai ajungem nicaieri!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DreamStar Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 Dumnezeu sa-l ierte si odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saxo Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 Razvan era cel mai bun prieten al meu si eram ca fratii! Dumnezeu sa-l odihneasca! Cel mai bun suflet pe care l-am cunoscut vreodata! Razvane n-o sa te uitam niciodata! O sa fii mereu in inimile noastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate