MihaiM Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorrr Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Nu ne balacarim,daca ne'ai cunoaste ti'ai da seama ca asa ne iubim noi Nu avem cum sa facem vreo greseala pt ca noi facem petrecere,nu intrunire cum o stii tu. Parada?!?!? pffffffffffffffff O sa fim beti muci,nu avem timp de parada,ii lasam pe aia cu vitezane care se dau in fiecare we acolo sa faca parada un sfat : lasati'va ficatul acasa! asta va fi petrecerea mea preferata daca vrea cineva parada putem sa mergem pana la SF Gheorghe caci am de furat o mireasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoLtZzPuB Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 a-ti dat-o din gard in shant si din shant in putz. No ofence! Mi-ar fi placu sa vin, cum am mai zis si mai sus, dar............. a-ti gresit iar alegerea datei. Inainte de a va schimba data daca erati atenti s-a mai anuntzat Dracula Bikers Fest in Cluj, intrunire pe care nu am cum sa o ratez, si nici nu vreau sa o ratez. acum am de ales: .... sorry ca nu pot veni. Mi-ar fi placut. Distractie placuta si sa ne vedem cu bine Betzi o bere si pentru mine, ca o sa beau si eu pentru voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoLtZzPuB Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 Multumim pt apreciere, multumim pt alegere, nu vei regreta deloc stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 Scuza-ma putin....nu prea am inteles: adica....am pus data aiurea pt. ca se intercaleaza cu o intrunire de la CLUJ??? Banuiesc ca o sa fie foarte frumos acolo, dar...este la CLUJ!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strut Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 poze pentru cine nu cunoaste zona pe aici se ajunge daca intrati pe podu` dinspre Comarnic e si un indicator pt. Talea daca veniti prin Breaza, nu aveti indicator si tre` sa coborati neste serpentine cu piatra cubica in rest, zona e super, drumu` e bun, asfaltat, da` cam inclinat si cu portiuni cu nisip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Multumim domnule Strut! Ai bere de la mine pt. poze si indicatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
retard_one Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 cam urat la breaza. si cam greu de ajuns am impresia... numai un indicator? cum nimerim? poate ar fi indicat sa existe un comitet din partea orasului care sa ne primeasca cu paine si sare. a, da, si urari de bun-venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 vedeti ca se poate! Totul este sa VREI! Am aflat si cateva numere de telefon din zona unde va puteti caza! Pensiunea Olanici - 2 camere libere in acel weekend 70 RON/camera dubla 0244/346217 Casa Speranta - 20 locuri 90 RON/camera dubla 0744586707/0744753613 Pensiunea Alin - 60 locuri 100 RON/camera 0742582527 O sa mai revin cu inca cateva pensiuni! Care ar fi cea mai apropiata de locul dezastrului? Mersi pentru informatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 din pacate, nu putem sa ajungem!!! nunta in haita!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 ce misto pietrisul+nisipul ala in curba.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strut Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 (editat) cam urat la breaza. si cam greu de ajuns am impresia... numai un indicator? cum nimerim? poate ar fi indicat sa existe un comitet din partea orasului care sa ne primeasca cu paine si sare. a, da, si urari de bun-venit. La Breaza nu e urat de loc. Nu-ti face impresii gresite uitandu-te la doua poze, pe care le-am pus tocmai ca sa nimeresti mai usor. daca treci prin Breaza ( drept, pe drumul principal ) dupa ce cobori serpentinele faci stanga unde vezi tabla aia cu PENSIUNEA TODOR, iar daca ajungi dinspre Comarnic faci dreapta...simplu Editat August 30, 2006 de strut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 din pacate, nu putem sa ajungem!!!nunta in haita!!! carnatilor! cam urat la breaza.si cam greu de ajuns am impresia... numai un indicator? cum nimerim? poate ar fi indicat sa existe un comitet din partea orasului care sa ne primeasca cu paine si sare. a, da, si urari de bun-venit. d-aia vrei sa te intorci la breaza Stai linistit...comitetul de primire...stii foarte bine ca te primeste cu tzuica a da...si cu palme dupa ceafa! Care ar fi cea mai apropiata de locul dezastrului? olanici si casa speranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 Breaza rulz Man. Be there!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 cam urat la breaza. si cam greu de ajuns am impresia... numai un indicator? cum nimerim? poate ar fi indicat sa existe un comitet din partea orasului care sa ne primeasca cu paine si sare. a, da, si urari de bun-venit. stai tu linistit ca te aduc eu la party nu-ti trebuie nici un comitet, poate un comitet de baut urari de bun venit tii le facem la plecare La Breaza nu e urat de loc. Nu-ti face impresii gresite uitandu-te la doua poze, pe care le-am pus tocmai ca sa nimeresti mai usor. daca treci prin Breaza ( drept, pe drumul principal ) dupa ce cobori serpentinele faci stanga unde vezi tabla aia cu PENSIUNEA TODOR, iar daca ajungi dinspre Comarnic faci dreapta...simplu lasa-l frate ca el n-are de unde sa stie ca breaza este o statiune balneoclimatica(cred ca a uitat )... se da si el cu parerea si cate poa sa vada in breaza in afara de "SEDIU" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 carnatilor! carnat eshti tu bah streetfightere carantinat cin v-a pus sa punetzi chermeza chiar in perioada in care un DAC are nunta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 carnat eshti tu bah streetfightere carantinat cin v-a pus sa punetzi chermeza chiar in perioada in care un DAC are nunta si alt DAC e nashu' lui finu' Ghinion de neshansa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 Sunteti niste....urati! daci nuntasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 E bine 15-17. Asta daca nu cumva vine zapada mai devreme Ne vdm acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 gein Asta in cazul in care tarzan nu e gay De unde ai scos-o p-asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inxs_cb Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Imi pun gumele de arat si vin si eu .... [stefan .... pune la fezandat un vitel si pentru mine, ce naiba, trebuie sa iau si eu o gustare cand ajung]. aici baga-ma si pe mine in calcul dealuri , vitel...iuupppeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Da' tu ai fost vreodata la Cluj??????????Sa vezi acolo cum se bea!!!!!!!!!! Iar daca te referi ca e departe, vreau sa afli ca noi mergem la intrunire si la Galati, am fost si la Constanta, umblam in toata tara. Nu ne sperie nici distantele, nici vremea rea Si drept sa-ti spun am primit multe confirmari de la prieteni din colturi indepartate ale tarii Am fi venit si la intrunirea voastra, dar din pacate suntem cam ocupati cu invitii de la Cluj la acea data atunci...multa bafta la organizare si...sa prindeti vreme frumoasa pt. distractie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Vin si eu daca supravietzuiesc drumului singura pe doua roti Nu stiu daca s-a mai intrebat ca n-am avut rabdare sa citesc tot si imi cer scuze anticipat daca deranjez ... da' e vreun program artistic ceva??? In afara de beutura si spectacolul spontan declanshat de aceasta va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 program artistic???? este o INTALNIRE intre prieteni...o sa aveti parte de o surpriza! Ceva ce n-ati mai auzit pana acum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 hmmm...cre ca vin si io. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate