silverpistons Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Programul artistic de data asta va fi prezentat de talentatzii domni motoretisti, (se stiu ei care sint aia) si care deja repeta de zor zilele astea Deci acolo o sa fie instalatzie complicata de sonozire a artistilor amatori motoretisti, unii se stiu deja si se pregatesc intens (mare surpriza), pe aceasta cala anuntzam amatorii care isi asuma riscul de a primii rosii, oua si bere in cap, de la publik, sa-si aduka instrumentele acustice sau electrice de acasa, prinse pe mobre! Se va cinta linga focul care va arde foarte inalt toate noptzile! In afara de asta vor fi nenumarate surprize deastea artistice originale pe care bineintzeles ca nu le putem dezvaluii daca sint surprize, dar macar de concursul de o ora de Line Country Dancing trebuie sa pomenesc, aaaa si karaoke! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 Vin si eu daca supravietzuiesc drumului singura pe doua roti Nu stiu daca s-a mai intrebat ca n-am avut rabdare sa citesc tot si imi cer scuze anticipat daca deranjez ... da' e vreun program artistic ceva??? In afara de beutura si spectacolul spontan declanshat de aceasta va multumesc. program artistic??? o sa-ti cant eu cu trandafiru-n dinti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moscku Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 Motociclisti din toata tara...... Aceasta nu este o gluma .... 0 venit la Breaza in numar cat mai mare, nu ne convine oare inca o locatie posibila pentru la anu´? Hai sariti cu votu´de participare Va promit ca nu vine Canalu´Colector si o sa fie intrunire doar intre motociclisti si bere... Cu alte cuvinte e un fel de terasa asa mai mare Asteptam cat mai multi, nu fiti timizi Deci??????????????????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 (editat) As dori sa pun un mic afis/poster...whatever! DAAAAAAAR....din motive tehnice(tot cacatul ala de carantina)...NU SE POATE! La fel cum nu se poate reduce uarn-ul de la 40% la 20%...cu toate ca a trecut O LUNA de cand l-am luat! Multumesc pe aceasta cale echipei de Admini si de moderatori P.S. VA ASTEPTAM IN NUMAR CAT MAI MARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pregatirile au inceput deja! Editat Septembrie 8, 2006 de Stephon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 ma duc eu maine sa iau pulsul p'acolo... si o sa testez si alcoholul As dori sa pun un mic afis/poster...whatever! DAAAAAAAR....din motive tehnice(tot cacatul ala de carantina)...NU SE POATE! La fel cum nu se poate reduce uarn-ul de la 40% la 20%...cu toate ca a trecut O LUNA de cand l-am luat! Multumesc pe aceasta cale echipei de Admini si de moderatori P.S. VA ASTEPTAM IN NUMAR CAT MAI MARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pregatirile au inceput deja! stai ca te ajut eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thermal.Fire Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 (editat) mie imi miroase a intrunire de 50 de motoare breaza asta... barem streaptease??? si de vizitat pe unde sa te duci numai pe dealuri... daca vine si o ploaie acolo e mlastina... cam nasol... cine nu are enduro ce face sta si se uita? ce dealuri mai bine zis delusoare, peisajul mi s-a parut chiar dezolant Editat Septembrie 8, 2006 de Thermal.Fire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 (editat) Mie-mi miroase a prostie! De la tine cred! Nu te intereseaza...nu te bagi! Apropo...NU E INTRUNIRE...E INTALNIRE! Dac vrei streaptease...roaga-ti o prietena sa se dezbrace pe muzica! Daca vine ploaie...exista loc...asfaltat unde se pot lasa motoarele iar de distrat...exista corturi militare! Iar cine n-are enduro...sta...bea...mananca...asculta muzica...karaoke...bla bla bla Editat Septembrie 8, 2006 de Stephon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thermal.Fire Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 cum nici macar streaptease?? hai ma unu mic acolo... platiti o fata de pe centura... da` aveti centura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 cum nici macar streaptease?? hai ma unu mic acolo... platiti o fata de pe centura... da` aveti centura? centura esti tu la cap... mie imi miroase a intrunire de 50 de motoare breaza asta... barem streaptease??? si de vizitat pe unde sa te duci numai pe dealuri... daca vine si o ploaie acolo e mlastina... cam nasol... cine nu are enduro ce face sta si se uita? ce dealuri mai bine zis delusoare, peisajul mi s-a parut chiar dezolant min 49 - max 51 de motoare o sa vina... cum de ai ghicit?? streaptease??? o sa facem special pentru tine... asta in cazul in care vii "de vizitat pe unde sa te duci numai pe dealuri... " - yeah right(bine ca esti tu destept si le stii pe toate) daca vrei iti fac eu turul pizzeriei... tu dai de baut si eu beau oche?!? apropo de unde esti??? "cine nu are enduro ce face sta si se uita?" - pai stam si ne uitam la streaptease Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 ce dealuri mai bine zis delusoare, peisajul mi s-a parut chiar dezolant :cheers: LOLOI!!! Ba baiatule...vino acolo sa vezi si dup-aia mai nanaca....! Delusoare..daca te tine sa faci enduro pe ele...esti binevenit! delusoare...peisaj dezolant! Scuza-ne ca nu arata ca-n filme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 VA ASTEPTAM LA BREEEEEEAAAAAZAAAAAA! In numar cat mai mare! Tuciurile cu mamaliga si cu bulz au fost puse la foc! Protapul....instalat! Vinul si tzuica sunt in butoaie! Speram ca vremea ne va ajuta! Chitaristii se antreneaza....va asteptam la karaoke!!!! CINE NU VINE....E UN TERCI O MICA HARTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 ...cred ca vin si eu,mai ales ca vine si orchestra de motoristi fara tobe.....dar nu stiu unde e breaza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Te asteptam! Breaza...este in hudetul Prahova! Inspre bucuresti: Brasov-Predeal-Azuga-Busteni-Sinaia-Comarnic-BREAZA-Campina..... Sper sa nu te dezarmeze distanta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miramax Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Distractie placuta!!!Va urez sa aveti parte de vreme excelenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 (editat) : VA ASTEPTAM LA BREEEEEEAAAAAZAAAAAA! In numar cat mai mare! Tuciurile cu mamaliga si cu bulz au fost puse la foc! Protapul....instalat! Vinul si tzuica sunt in butoaie! Speram ca vremea ne va ajuta! Chitaristii se antreneaza....va asteptam la karaoke!!!! CINE NU VINE....E UN TERCI O MICA HARTA bine ca ai pus harta Editat Septembrie 11, 2006 de Andrei_r5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Distractie placuta!!!Va urez sa aveti parte de vreme excelenta! Asta ne doare cel mai rau! Vremea! Poate ramane asa pana saptamana viitoare! Ne rugam la Doamne-Doamne Avad in vedere ca este cam ultima "intalnire" de motociclisti din an si vine vremea nasoala....speram sa participati in numar cat mai mare! Avem si un PROGRAM: Vineri dup-amiaza...Sosirea ...distractie ...distractie ... distractie ...distractie ... distractie ...distractie ...distractie ...distractie ...distractie ...distractie ...distractie ...distractie Duminca dup-amiaza.....PLECAREA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Asta ne doare cel mai rau! Vremea! Poate ramane asa pana saptamana viitoare! Ne rugam la Doamne-Doamne Avad in vedere ca este cam ultima "intalnire" de motociclisti din an si vine vremea nasoala....speram sa participati in numar cat mai mare! Avem si un PROGRAM: Vineri dup-amiaza...Sosirea ...distractie ...distractie ... distractie ...distractie ... distractie ...distractie ...distractie ...distractie ...distractie ...distractie ...distractie ...distractie Duminca dup-amiaza.....PLECAREA +alcohol te rog frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Deci... daca nu am cu ce sa vin, sa ma luati din gara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 cred ca ma bag si eu la o Breaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Poate de data asta si stai mai mult de juma de ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 ) mah Pacasacule stau ma sa mor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urcu Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 pare interesant mai ales ca e aproape de bucuresti ... daca se brodeste si vremea buna e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Daca e vremea buna, vin si samuraii pare interesant mai ales ca e aproape de bucuresti ... daca se brodeste si vremea buna e ok Eu vad asta o problema. Misto e sa faci multi km prin munti/serpentine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 (editat) O mica atentionare....SA VA LUATI HAINE GROASE! Toamna...nu-i ca vara! mai ales in zona aceea! Editat Septembrie 11, 2006 de Stephon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Buna atentionarea asta, ca mi-a inghetat si cucu cand am venit de la Targoviste. Poate vin si eu, sa vad daca mai merge vreun cunoscut. Mai exact intalnirea asta de ce are loc? Adica alea 3 corturi de ce se aduc acolo, este vreo zi a orasului sau ceva special? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate