bestia nera Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Duminica umbla vorba ca ar fi vreme buna. Idei? Sugestii? Astept propuneri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riot Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 s-a deschis terasa localului pe care l-am frecventat toata iarna (Bavaria) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 s-a deschis terasa localului pe care l-am frecventat toata iarna (Bavaria) Au pus umbrelute-n beci!? ...unde naiba au astia terasa?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 pe rep..... o sa o probez deseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 (editat) Azi 4 iunie -19 moto:Cheile Gradistei Editat Iunie 4, 2008 de FLR-BV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Bavaria-19.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Bavaria-19.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fitzo-FLR Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Iesire miercuri 02 07 2008 : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 mai ce iuti sunteti.....la poze(postarea lor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3vilm3cv Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Intilnirea de fiecare miercuri este valabila? Putem merge si noi astia din Sf.Gheorghe? ne plictiseam si am zis ca dam o fuga la bv daca putem sa ne alaturam voua:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Intilnirea de fiecare miercuri este valabila? Putem merge si noi astia din Sf.Gheorghe? ne plictiseam si am zis ca dam o fuga la bv daca putem sa ne alaturam voua:D puteti veni, doar nu e intrevedere pe baza de invitatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 PACASACULEEE NE BAGAM!?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Nici tu, nici io n-avem motoarele in regula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.grizzly Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Nici tu, nici io n-avem motoarele in regula tu? motoare ??!! hehe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzo Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Azi, miercuri 06.07.2008, ca de obicei o alta intalnire in Livada. De data aceasta am iesit intr-o tura cu baietii (colegii), pe ruta predeal - paraul rece- rasnov - brasov. Super relaxanta si interesanta. Ca de obicei (banuiesc ) Florin cap de coloana, cu Bogdan inchizator. B E T O N ! ! ! Multumesc confratilor, cu care am iesit, pt tura asta. La cat mai multe !!! Asfalt ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piratu Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Azi, miercuri 06.07.2008, ca de obicei o alta intalnire in Livada. De data aceasta am iesit intr-o tura cu baietii (colegii), pe ruta predeal - paraul rece- rasnov - brasov. Super relaxanta si interesanta. Ca de obicei (banuiesc ) Florin cap de coloana, cu Bogdan inchizator. B E T O N ! ! ! Multumesc confratilor, cu care am iesit, pt tura asta. La cat mai multe !!! Asfalt ... Tu cu ce ai fost? Cu ce motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzo Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Tu cu ce ai fost? Cu ce motor? DR 600 Dakar alb albastru BV 10 VBL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piratu Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 DR 600 Dakar alb albastruBV 10 VBL Ma gandeam ca ai fost cu ivan cela groaznic... ( Peugeot ... 21shimano...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzo Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Ma gandeam ca ai fost cu ivan cela groaznic... ( Peugeot ... 21shimano...) Ivanu s-a vandut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Miercuri:13 aug-Rupea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piratu Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Miercuri:13 aug-Rupea tipic... Caii in grajd... voinicii la o bere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihalceai Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 A ramas astazi, ca de obicei, la 18:30 in Livada ? sau se prevede o tura pe undeva ........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Deci... mi-am luat permisul, mi-am luat motor, ramane tot in livada la orele 18? Ne intalnim chiar daca ploua? La ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Sa nu uitam ca sezonul nu s-a incheiat.Pacat ca nu am facut o poza din mers ca parca ne pregateam de vanatoare la intrarea in Garcini Poze de la Bradet: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.grizzly Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Pacat ca nu am facut o poza din mers ca parca ne pregateam de vanatoare la intrarea in Garcini :crack avind in vedere ca ieri nu am inghetat pe motor , ma risc sa spun ca ne vom da pina pe la sfarsitu lui octombrie . cica si sambata asta merge de o tura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate