Thunder Rock Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Iese careva azi la o plimbaredupa ora 16:30? Lasa un nr de tel si poate facem ture impreuna ca si eu sunt in aceeasi situatie.In general sambata dimineata sau in cursul saptamanii de la 15,16 la 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Lasa un nr de tel si poate facem ture impreuna ca si eu sunt in aceeasi situatie.In general sambata dimineata sau in cursul saptamanii de la 15,16 la 19 0726179475 pentru toti care vor si pot sa vina in timpul saptamanii dupa ora 16. Azi nu pot... am putina treaba, apoi in livada de la 18! Hai sa va zic o poveste... Ne-am intalnit aseara la Livada... Pe la ora 18 am plecat... spre Sf. Gheorghe... auzisem de un loc unde se mananca bine! Am alimentat la MOL... Si am plecat mai departe, cu pofta-n gat si ochii-n patru... Am ajuns in sfarsit... loc dragut, cumintel, cu formatie, indragostiti pe la mese... In sfarsit a venit si mancarea.... buuuuuuuuunnnn!!!!!!!!!!!! Aproape de ora 22 am ajuns inapoi la Brasov. Am trecut putin pe la biserica sa spunem o rugaciune pentru Rontz... (R.I.P.), apoi acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 WOW! ..........."loc dragut, cumintel, cu formatie, indragostiti pe la mese..." ...nu-i rau "iubaretilor " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plaiesu Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 noi astia far de RCA , respectiv carnet ne am dus intr-un loc dragut cu muzica rock si am stat ca iubaretii si ne am imbatat (adica eu). n am poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 da-va drq de gay!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Bey... ben-gay... langa masa noastra erau unii care stateau tot timpul bot in bot... aratam noi a indragostiti? Sa ma pupati pe faru' de la motor! Kidding! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 da-va drq de gay!! Ti-a placut bah Spiderman 3? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Ti-a placut bah Spiderman 3? hai sictir ceac noris.ai vazut ca numai la tine ma uitam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 hai sictir ceac noris.ai vazut ca numai la tine ma uitam. oooops ...deci ati vazut filmul impreuna ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 oooops ...deci ati vazut filmul impreuna ???? sa nu faci scene de gelozie pe forum ca te ia mama drq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 sa nu faci scene de gelozie pe forum ca te ia mama drq deja eram in oras sa-l caut pe Pacasac .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 deja eram in oras sa-l caut pe Pacasac .... Sunt mult prea rapid pentru tine, n-ai cum sa ma gasesti @gipsu: Cand mai mergem la film? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 voi erati in spate de se auzeau mozoalele alea? ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Io nu, Gipsu cu prietenul lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plaiesu Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 ce mixare nu mai stii cum ma cheama? las ca daca vrei vb cu catalin sa te mangaie si pe tine pe picior data viitoare. sau vrei altu mai paros... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Hai mah compoate, esti gelos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Hai mah compoate, esti gelos? e...geloasa , da-o draq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plaiesu Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 stii ca te am dorit olueiz paca..(asa imi place mie sa l alint) dar tre sa te impaci cu gandul ca s a terminat . acum sunt cu Jerry (zis si shoricelu meu- shh sa nu mai zici la nimeni) da va dreq de gay . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 stii ca te am dorit olueiz paca..(asa imi place mie sa l alint) dar tre sa te impaci cu gandul ca s a terminat . acum sunt cu Jerry (zis si shoricelu meu- shh sa nu mai zici la nimeni) da va dreq de gay . Ce face bautura din oameni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 stii ca te am dorit olueiz paca..(asa imi place mie sa l alint) dar tre sa te impaci cu gandul ca s a terminat . acum sunt cu Jerry (zis si shoricelu meu- shh sa nu mai zici la nimeni) da va dreq de gay . da te draq....ooops...esti cu mine???....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Ieri... Brasov - Doripesco - Brasov. Drum lin.... de incepatori asa ca mine. Stiu ca sunt off-topic, dar luati de-aici piesa super faina... http://www.youtube.com/watch?v=GIXHFBX6TZw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bestia nera Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Aviz amatorilor :( :lol: Pentru azi 29.10.2008 se anunta vreme faina toata ziua. Asa ca pentru cei interesati lansez invitatia de a ne vedea pentru o tura la ora 16.30 in livada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Iese cineva la o tura azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihalceai Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Numai dupa ora 17:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate