Syth Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 De Sarbatori am fost la ai mei, la Blaj... Drum fain, vreme faina... motor super incarcat: Asa era cand am plecat din BV: Si asa cand m-am intors... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Serjulica tata,vad acolo de toate,potoale,prajituri,alea,alea...dar nu vad damijana.Sau ai varsat-o undeva prin ficat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Serjulica tata,vad acolo de toate,potoale,prajituri,alea,alea...dar nu vad damijana.Sau ai varsat-o undeva prin ficat? Sticlele cu vin erau in coburi, sa nu se incalzeasca de la soare! Stai linistit ca nu plec eu de la ai mei fara ceva sa-mi potoleasca arsita de pe gat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 (editat) Sticlele cu vin erau in coburi, sa nu se incalzeasca de la soare!Stai linistit ca nu plec eu de la ai mei fara ceva sa-mi potoleasca arsita de pe gat! esti si pescar vad... pe unde mergi!? Editat Aprilie 22, 2009 de antemiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 esti si pescar vad... pe unde mergi!? Merg in principal pe lacuri... nu le prea cunosc in zona Brasovului. De 1 mai o sa merg la pastrav, dar nu stiu sa-ti zic pe unde.... mergem un grup, cu corturile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sightless Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 Iese careva in dupa masa asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 (editat) Yo tocmai ce m-am intors dintr-o mica tura: Codlea-Fagaras-Sercaia-Sinca-Poiana Marului-Zarnesti-Vulcan-Codlea. Am evitat la mustata ploaia. Drumu intre Sercaia si Zarnesti e pentru enduro, nu-l recomand nakedurilor sau SSurilor. p.s. avem o gramada de peisaje in tara asta, pacat ca n-avem drumuri sau cel putin nu sunt pentru motorul pe care-l am Editat Mai 2, 2009 de m4v3rick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d@nn Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 Daca vrei sa vezi enduro "de asfalt" cu adevarat, incearca drumul dintre Sercaia si Hoghiz..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 Am fost si eu azi vreo 300 km sa testez noul parbriz touring...Printre altele, o pauza de masa la Casa Franka in Sighisoara, super beton potolul acolo. Drumul intre Hoghiz si Sercaia este de multi ani incredibil de prost.Acum vreo 3 ani ne-am rupt motoarele pe acolo si in fiecare an aud oameni care pat la fel...Ocoliti-l pe cat puteti. Vreun Siriu careva maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chesterfield Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 se mai tine berea de miercuri seara? unde si la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Hai la musik caffe dupa 20:00 si facem noi cumva sa se tina,daca nu se tine o bem si asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chesterfield Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 ok, pe la 9 atunci, ori se tine, ori o bem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 pai daca tot ne vedem haideti drq mai multi ca acum 2-3 ani ne adunam o gramada.V-ati hodorogit toti sau nu va mai face placere sa beti alturi de noi?Cine vrea sa vina e binevenit inclusiv noii motociclisti indiferent de ceea ce conduc.Daca il acceptam chiar si pe maestrul Pacasac, zis si Naomi, acest guru al forumului alaturi de mixerul lui nu vad de ce nu am putea accepta si alte ciupacabre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 (editat) pai daca tot ne vedem haideti drq mai multi ca acum 2-3 ani ne adunam o gramada.V-ati hodorogit toti sau nu va mai face placere sa beti alturi de noi?Cine vrea sa vina e binevenit inclusiv noii motociclisti indiferent de ceea ce conduc.Daca il acceptam chiar si pe maestrul Pacasac, zis si Naomi, acest guru al forumului alaturi de mixerul lui nu vad de ce nu am putea accepta si alte ciupacabre. A zis cineva "ciupacabre"!? Prezent! D Da sa te pup fir-i-al dreaq de simpatic! Sper sa nu mai plec iarasi ca ultima oara la o bere si cu alti prieteni si sa ma trezesc la mare... Editat Iunie 17, 2009 de antemiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 i'm in ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bal00 Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Daca-mi explica , careva pe unde este acest bar ies si eu deseara Asfalt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 As venii cu cea mai mare placere, dar is pe 2 roti si iar nu pot bea alcool si decat sa beau iar fara alcool si farmec mai bine ma duc acasa si ma imbat singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 betivanilor....asta era un topic de...unde ne intalnim sa ne plimbam...de manuta vara cu mobrele....si voi toti la o ...lada de bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 pt a stabili o " plimbare de manuta " pe weekend . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Daca-mi explica , careva pe unde este acest bar ies si eu deseara Asfalt... cand urci pe replubicii spre piata sfatului pe stanga este cofetaria aia ceausista.imediat dupa o sa vezi firma rosie cu musik caffe.intri pe gang si unde vezi o masa cu boi te opresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 cat de pitoresc, gicsule..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 gustam si noi ceva azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gixu Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 gustam si noi ceva azi? the same shit at the same hour as Wednesday Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Yo aman consumul pe maine seara, printre ruinele stramosilor. Azi is cam ocupat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 gustam si noi ceva azi? Bah, da' tu esti betiv sau asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate