asterix83 Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 Aoleu ....Tot aici pe aici iti petreci veacul Rogere? = ))))) Ti-ai expus punctul de vedere in primul post. Acum lasa-ne, lasa-ne. Mai iesi si tu pe afara sa-ti aerisesti creierul. Asta e topic conceput pentru a discuta intalniri ale motociclistilor. Nu stiu ce mai cauti pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 In ma-ta sa fie scandal roger si ender, considerati asta un avertisment. la urmatoarele plimbari pe aratura veti face veacul pe "noi2.ro" sau oriunde mai vreti voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 Viteza ucide !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Vai, dar ce ne-am enervat.. nu poti sterge un post. Oricum eu zic sa mai treci pe la scoala, ridere! cate clase ai? scrii ca un analfabet. Pe bune In Bartolomeu, acolo vreau sa fie scandal (ca sa-ti raspund la intrebare) Rogere!!!, Nu ai vrea sa fi prietena mea??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 Gata bre, lasa-l. Nu merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 Gata bre, lasa-l. Nu merita Pe tine chiar te ascult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexmarin882000 Postat Mai 18, 2013 Share Postat Mai 18, 2013 MOTTO te invita duminica la 14.30 sa vizionam impreuna etapa de motoGP, la barul lui Robert, STIL CAFFE, Str. Appolonia Hirsher. Primul drink e oferit din partea MOTTO. Te asteptam pe tine, impreuna cu prietenii tai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 So... se merge la SMAEB , in 05.04.2014, in grup organizat ..sau nu? Cam slaba miscarea pe subforumul asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Daca totul s-a mutat pe feisbuc Se face gasca pe la 9:30-10:00 la Petrom-ul din Steagu de langa McDonalds. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Ok i'll be there. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aturdoc9 Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Cum o fi vremea sambata ? sa nu ne ninga ca in ani trecuti ! ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 daca ninge nu-I problema ...suntem invatati, sa nu uit sa iau blana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Daca ningea eram prezent la datorie cu cea mai mare placere, din pacate eu plec de vineri, asa ca nu pot veni cu oricine se aduna pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aturdoc9 Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Din nefericire vremea nu prea tine cu noi, tempereturi 8-13 grade sambata cu ploi,averse Brasov-Ploiesti-Bucuresti Cam naspa vremea !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 O sa fie putin racoare dimineata .., dar cred ca vom supravietui experimentului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Eu plec de azi via Ramnicu Valcea, iar acolo se anunta de 3 ori mai multa ploaie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Eu plec de azi via Ramnicu Valcea, iar acolo se anunta de 3 ori mai multa ploaie ) Flotoare ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Puse bine in backpack intotdeauna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate