Clodius Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Am cumparat scuter SH. Dovada ITP la mine, am vazut ca este de fapt o factura de cand s-a facut prima oara inmatricularea si un sticker din-acela de se pune pe nr de inmatriculare. Este de ajuns? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 hopa hopa... iata ca sunt si de pe aici jucatori din triburile... si eu joc pe lumea 5 si lumea 3 don' juan si tu joci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Era nou cand a fost cumparat anul trecut si stiu ca este valabil 2 ani. Dar dovada ITP nu trebuie pt reinmatriculare? Este in lista de documente necesare inmatricularii. ... eu am jucat pana luna trecuta travian, cel dupa care a fost facut triburile. Acum imi pierd timpul pe forumuri ca jocul ala devenise prea "addictive" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr1ss71 Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 nu mi se mai incarca bateria , ar putea sa fie releul ars??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 nu mi se mai incarca bateria , ar putea sa fie releul ars??? posibil...vezi insa sa nu iti fi iesit vreun papuc care intra in releu..in releu tre sa ai minim 4 fire cu 4 papuci....ca asa am patit si eu si nu imi mai incarca bacteria.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 eu joc doar in L3...5 nu mi place..adica am jucat in L3...am pierdut de 2 ori cateva 100 de mii de puncte..am fost conducator 300 eram bun pe vremea aia si inca ceva... i a luat numarul macar ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 multumim pt propuneri dar cum a zis si vladul putin mai sus detaliile au fost stabilite cam acum un AN (poate mai putin imnul) oricum nu asta e esentza k nu venim la circ in fiecare duminica sa ascultam o melodie..mai important e sa fim toti membrii OK din toate p.d.v si sa ne simtim cat mai bine azi a plouat :| De acord, sunt multe alte chesti mult mai importante decat imnul, ce naiba oare nu mai vedem padurea de copac? <small>--- Mesaj completat în 11 Apr 2008 12:30 -------------</small><br/>Revin foarte surprins si cu un gust amar dupa o discutie pe mess cu Se pare ca scrici ne lucreaza pe la spate si in combinatie cu iuiu au folosit materiale copiate, de pe Forumul CSR si de aici, fara permisiune scrisa, incalcand astfel drepturile de autor. Pentru simplul fapt ca au intreprins aceste actiuni fara sa intrebe macar, personal ii consider exclusi din comunitate si sper sa intelegeti si sa nu asociati vreodata imaginea CSR cu acesti doi utilizatori ori cu site-urile aferente create de acestia pe care s-au folosit materialele respective. Au pangarit fara rusine sigla CSR si si-au insusit drepturile de autor in Copyright. Sincer sunt dezamagit si am ramas fara cuvinte, chiar nu ma asteptam la asa ceva, putea macar sa fie mai original, nu doar copy-paste Status-ul lui era urmatorul - "COMUNITATEA SCUTERISILOR din ROMANIA" Atasez conversatia de pe mess cu iuiu "BUZZ!!! alias: salut iuiu Calin: salut iuiu Calin: am inteles ca t esti ceva sef sau ce la csr ? alias: as prefera fondator alias: iuiu Calin: asa.. iuiu Calin: nush cum sa incep sa iti explic./.. alias: cred ca esti constient ca ai incalcat drepturile de copyright! ... nu? alias: iuiu Calin: adica? iuiu Calin: alias: pai adica ai folosit text copiat de pe Forumul CSR sau Motociclism.ro, proprietatea intelectuala a CSR alias: alias: corect? alias: iuiu Calin: care e forumul csr? alias: alias: http://www.startcsr.3x.ro iuiu Calin: aa iuiu Calin: iuiu Calin: asa si? alias: pai sincer sunt putin dezamagt, ma asteptam sa ceri voie intai iuiu Calin: eu am vb cu skytech iuiu Calin: alias: sigur nu ar fi fost nicio problema iuiu Calin: si fac cu el ceva treaba buna alias: skytech adica scrici este un nimeni pentru mine cel putin si aproape nimeni pentru comunitate iuiu Calin: asta nu stiu iuiu Calin: ce si cum alias: crede-ma cand iti spun ca el nu are nicio tangenta cu CSR alias: uite iti spun eu iuiu Calin: asta nu stiu alias: vrei sa-ti dau in scris cu semnatura? iuiu Calin: iuiu Calin: ei na.. iuiu Calin: oricum..eu am de gand sa fac ceva cu CSR asta..de aia m`am apucat sa fac acel forum alias: prin comportamentul lui si prin natura actiunilor sala a adus prejudicii imaginii CSR, motiv pentru care este considerat exculs iuiu Calin: am firma asa ca..vreau cat mai legal sa fac alias: nu mi se pare normal iuiu Calin: de ce nu? alias: sincer nici nu te cunosc, nu ai participat la intalniri pana acum si acum vi cu astfel de pretentii? alias: nu crezi ca esti putin deplasat? iuiu Calin: poate alias: ce user ai pe motociclism.ro? iuiu Calin: iuiu alias: aha iuiu Calin: deci.. alias: participi la mars sambata? iuiu Calin: eu am vrut sa ma bag....da ziceati ca nu pot pt ca nu sunt din bucuresti alias: daca da, te asteptam la CIrc la ora 8:30 sa plecam impreuna iuiu Calin: asa ca ne`am hotarat sa facem CSR legal iuiu Calin: sunt din Maramures alias: pai nu esti din Buc? iuiu Calin: nu din bucuresti alias: aha iuiu Calin: daca eram din buc...participam alias: din pacate CSR este deja revendicat si poti afla asta la Registrul Comertului. Oricum iti doresc mult succes in ceea ce-ti doresti sa faci si sper sa iasa ceva bun din asta alias: Din pacate nefiind din Buc. nu putem discuta concret mai multe pe acest subect alias: toate bune alias: salut iuiu Calin: ms la fel iuiu Calin: o zi buna in continuare alias: ai grija cu materialele si textele folosite pe site-ul tau alias: sal iuiu Calin has signed out. (4/11/2008 12:26 PM) Daca intrati pe site-ul respectiv veti vedea despre ce vorbesc Atasez o poza ca sa vedeti despre ce este vorba. Astept parerile voastre referitoare la acesta problema si va invit sa va exprimati parerea AICI! Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 ehe...vine vara caldura mare la calarasi, apropo mai e cineva din cl pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 hopa hopa... iata ca sunt si de pe aici jucatori din triburile... si eu joc pe lumea 5 si lumea 3 don' juan si tu joci? Da joc pe L5...si pe L1 am un cont cat de cat dezvoltat...dar mai mult imi place pe L5...insa jocul il joc asa din plictiseala , si nu prea am timp sa ma dezvolt calumea. Dar oricum pe L5 is cineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Da joc pe L5...si pe L1 am un cont cat de cat dezvoltat...dar mai mult imi place pe L5...insa jocul il joc asa din plictiseala , si nu prea am timp sa ma dezvolt calumea. Dar oricum pe L5 is cineva... eu pe l3 sunt mai dezvoltat si sunt capitan... si pe lumea 5 ma descurc eu am numele de Bidi 25 pe ambele lumi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 si inca ceva... i a luat numarul macar ?? i-a umilit ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 iei marii jandarmi.. ma mir ca nu au dat asta la stiri..cand evb de laudat italia bate tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 vand variator minarelli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 gata tema despre triburile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 avnd in vedere ca triburile dureaza de cativa ani si va mai dura inca cateva zeci nu se vor termina discutiile:P eu ma gandesc sa revin prin L20 inca ceva...mi am schimbat semnatura...am cautat-o 2 zile(imaginea)si pana la urma am extras dintr-un video si dupa lungi adaptari am facut asta..e cutremuratoare imaginea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Cine ma ajuta si pe mine cu un manual re reparatii , tehnic , sau cum i-o zice pentru Peugeot SpeedFight 2 Va raman recunoscator !!!! [un pdf ceva ... pt alte modele de scutere am gasit . dar pt . al meu nu ] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 pt de-restrictionare gasesti aici http://www.howtomendit.com/answers.php?id=43071 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 avnd in vedere ca triburile dureaza de cativa ani si va mai dura inca cateva zeci nu se vor termina discutiile:P eu ma gandesc sa revin prin L20 mai bine participa pe lumea 3 si punete in nord-vest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 pt de-restrictionare gasesti aici http://www.howtomendit.com/answers.php?id=43071 Multumesc pt atentia acordata , dar .... nu imi trebuie asta , e "delimitat" ... Imi trebuie ... manualul de reparatie ... cartea aia nenorocita (gen ... capitolu I : transmisia ...etc ) Poate stie cineva un site anume ... cu dastea ...eu unu nu am gasit am cautat de mi s-a luat Raman recunoscator !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Imi pare rau, nu am decat de Peugeot V-click. Daca te ajuta se gaseste aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 o intrebare... cum pot face server la san andreas (in retea)??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 =)))=)))=))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 o intrebare... cum pot face server la san andreas (in retea)??? cauta pe google.... si eu as vrea jocu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 am eu un program... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 si eu am multe programe pt ce e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate