Sari la conținut

Discutii Intre Noi

OVK
 Share

Postări Recomandate

Voi degeaba ati fost la mare daca nu ati intrat in apa decat de 2 ori. Eu cu nevasta am fost lejer cu trenul, ne-am cazat la hotel in Venus cu 23 lei/ noapte/pers., si tot weekend-ul am stat la plaja...........bere, suc....etc.

Raman la ideea ca nu se merita sa pleci cu un scuter de 50 cmc la o distanta asa de mare. E mai sanatos cu trenul.(asta pana imi iau eu Majesty :kali: )

Apropo..............Scrici a uitat sa mentioneze despre un filmulet numai bun de youtube. :kali:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Oare.. gasesc pt dna un asa kit ? :kali:

Woooow,si eu vreau un asemenea kit :kali: :kali::D:D

Daca un kit Malossi este 250-400 de euro,un kit ca ala ar fii cam aproape 1000 de euro,sa numai zic ca este necesar un carburator cel putin de 28 si multe alte piese ca sa functioneze cum trebuie.

Chiar ati vrea sa bagati atat in scuter ?

Link spre comentariu

Noua iubita :kali: :

Mai adauga acolo in poza cu bordul inca un 2 in fata celor 2 cifre.

La 51 nu e mare senzatie :kali: :kali:

Editat de brick23
Link spre comentariu

cum pot sa inscriu un scuter de 125 pe 49? :kali:

ilegal ...

Il declari ca e de 49 . adica faci declaratie pe propria raspundere la notar ca nu e furat si ca e de 49

ca nu se uita aia de la primarie la scuteru tau :kali:

Link spre comentariu

Daca un kit Malossi este 250-400 de euro,un kit ca ala ar fii cam aproape 1000 de euro,sa numai zic ca este necesar un carburator cel putin de 28 si multe alte piese ca sa functioneze cum trebuie.

Chiar ati vrea sa bagati atat in scuter ?

Ziceam si eu ca as vrea...asa visator :kali: .Iti dai seama ca nu bag 1000 euro in scuter,mai bine imi iau un rs 125 de rupe matza in 2 si gata...Doar ca mi-ar placea la nebunie sa traga asa scuterul.Sper ca ai inteles mesajul,bafta!

Thug fratzica dai de bauuuuuuuut!!!!Te-ai scos.Felicitari,e mortala "iubita".Fara cuvinte.Esti un norocos! :kali: Sa-l stapanesti sanatos,1.000.000de km,fara nici un incident.

Ziceam si eu ca as vrea...asa visator :kali: .Iti dai seama ca nu bag 1000 euro in scuter,mai bine imi iau un rs 125 de rupe matza in 2 si gata...Doar ca mi-ar placea la nebunie sa traga asa scuterul.Sper ca ai inteles mesajul,bafta!

Thug fratzica dai de bauuuuuuuut!!!!Te-ai scos.Felicitari,e mortala "iubita".Fara cuvinte.Esti un norocos! :kali: Sa-l stapanesti sanatos,1.000.000de km,fara nici un incident.

Apropo,ne spui si noua cat ai dat pe bijuterie?:kali:

Editat de ssergiu_tuning
Link spre comentariu

Mai adauga acolo in poza cu bordul inca un 2 in fata celor 2 cifre.

La 51 nu e mare senzatie :kali: :kali:

Simte nevoia sa se laude....Thug 51 am intr-a1a si nu e capat :kali:) :kali: Tu esti intr-a4-a aici sa nu strici motoru :nono:) :kali:

Link spre comentariu

baieti. care e recordul la 50 cc ? dar la 125?

L.E. la 50 am auzit ca ar fi in jur de 202 km/h

eu acum am dat 205 pe autostrada...nu ma stie lumea? :kali:

Link spre comentariu

fratilor am si eu nevoie de o curea rezistenta cu insertii din kevlar am ajuns la a 4 a curea care o arunc la gunoi , dimensiunile sunt 669-18-30 , am vazut pe http://scooter-center.com/catalog/product_...oducts_id=12015 dar este mai mare 680-18 ...... oare o sa`mi mearga ? avand in vedere ca este pt scuter ca al meu baotian ... in fine oricum nu are pe stoc , deci cine stie de unde pot gasii o curea pt petarda mea ???

te-ai gandit ca poate curelele care le-ai avut sunt EMO ? (n.r. - se taie singure)

Link spre comentariu