ionutz100cc Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 (editat) misto noua ta iubita sa o stapanesti sanatos ! baieti. care e recordul la 50 cc ? dar la 125? L.E. la 50 am auzit ca ar fi in jur de 202 km/h Editat Iunie 27, 2008 de ionutz100cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 baieti. care e recordul la 50 cc ? dar la 125?L.E. la 50 am auzit ca ar fi in jur de 202 km/h eu acum am dat 205 pe autostrada...nu ma stie lumea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 (editat) eu acum am dat 205 pe autostrada...nu ma stie lumea? man.. eu asa am vazut pe un forum. si zicea de 202 km/h. . dar o moto de 125 cat mere maxim? cu si fara tuning http://www.roadracingworld.com/news/article/?article=27017 Editat Iunie 27, 2008 de ionutz100cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 E minciuni coae toate e minciuni... Eu cu Pejo, am prins 75. Ala record adevarat !!! Rember me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 frumos motor THUG sal stapanesti sanatos fara incidente si fara baiuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 thug, si nu-l dai? cat ceri pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 fratilor am si eu nevoie de o curea rezistenta cu insertii din kevlar am ajuns la a 4 a curea care o arunc la gunoi , dimensiunile sunt 669-18-30 , am vazut pe http://scooter-center.com/catalog/product_...oducts_id=12015 dar este mai mare 680-18 ...... oare o sa`mi mearga ? avand in vedere ca este pt scuter ca al meu baotian ... in fine oricum nu are pe stoc , deci cine stie de unde pot gasii o curea pt petarda mea ??? te-ai gandit ca poate curelele care le-ai avut sunt EMO ? (n.r. - se taie singure) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 te-ai gandit ca poate curelele care le-ai avut sunt EMO ? (n.r. - se taie singure) Prea tare,dezkreator!Cred ca,cureaua a tot sarit cu gatul spre zimtii aceia de la variator si pana la urma si l-a rupt :kali: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 thug, si nu-l dai? cat ceri pe el? Frate il dau ... Pt matale ca esti de pe forum 9 sute euroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 ma ajuta si pe mine cineva cu o schema electrica pentru semnalizare? Pentru Ovetto MBK imi trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 (editat) te-ai gandit ca poate curelele care le-ai avut sunt EMO ? (n.r. - se taie singure) :kali: haios mic ce esti tu Editat Iunie 28, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serj_20 Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 (editat) cam ce ulei si ce benzina imi recomandati la un suzuky ap50 din '97?... acuma folosesc ulei ful sintetic valvoline si benzina euro 98 Editat Iunie 28, 2008 de serj_20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 frate vad ca tu tot insisti...la scuterul de 2t vrei sa zici ca frana de motor e insesizabila...tin sa te contrazic...pentru ca am scuter de 125 in 2t si am avut si de 49 in 2t....si au frana de motor...e ilogic ceea ce spui tu ca e f mica frana de motor....iar la trepte inferioare e adevarat...pentru ca asta e la orice vehicul... ok .. atunci iti urez succes .. foloseste "frana de motor " la 2 t .. ca sigur ai sa te opresti -intr-un gard- .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 (editat) Cum vi se par rolele astea?Sunt tocite? Editat Iunie 29, 2008 de adysme55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Daca nu sunt conice, nu este un lucru rau. Dimpotriva, poti sa spui ca ai role mai usoare. Du-te la un amanet sau bijuterie si roaga-i sa ti le cantareasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Daca nu sunt conice, nu este un lucru rau. Dimpotriva, poti sa spui ca ai role mai usoare. Du-te la un amanet sau bijuterie si roaga-i sa ti le cantareasca. De la o vreme se tureaza scuterul in draci la plecarea dupa loc si prinde doar 60 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 nu au o uzura foarte mare,cati km ai cu ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 nu au o uzura foarte mare,cati km ai cu ele? 5000km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 nu sunt uzate, dar schimba-le. Cam la km astia se schimba. Se poate sa se fi cojit doar, sa fie usoare si de-aia turatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Daca numai bag role in variator cum o sa mearga scuterul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 nu o sa mearga...nu se ridica cureaua. merge in gol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 salutare, aveti idee unde as putea gasi un carburator de 21 nou pt un generic xor cu chit de 70 ? la kawa au, dar costa 700ron. multumesc mult, bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 5000km poti sa le mai ti,nu e neaparat nevoie sa se schimbi,important e sa cureti variatorul si role de praf si o sa vezi o diferenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 poti sa le mai ti,nu e neaparat nevoie sa se schimbi,important e sa cureti variatorul si role de praf si o sa vezi o diferenta. L-am curatat pe acolo.Cred ca o sa mai ma tina sezonul asta.Din iarna o sa incep sa cumpar piese pentru viitorul sezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) o pereche de role nu este asa scumpa, costa in jur de 50 ron, dar atentie foloseste doar role de firma (malossi) , cele chinezesti se tocesc foarte repede! Editat Iunie 30, 2008 de tiptil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate